W.B.Schafer Prozitrus Narenciye Sıkacağı Yorumları

W.B.Schafer Prozitrus Narenciye Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 06.06.2021
    Çalişmayan ürün ve fatura talebi..

    Ürün çalışmıyor, iade süresi henüz geçti, satıcı firma beni Schafre e yönlendirdi. Schafer fatura istedi, benim fatura talebime geri dönüş olmadı..

  • Amazzon aracılığıyla, 26.02.2021
    haznesi küçük

    amazzonu çok uzun yıllardır kullanıyorum. Dünyanın en güvenilir sitesidir. Türkiye!ye geldiğine çok sevindim. Her zaman ilk tercihim. Üretici de ürünü BİR gün içinde ürünü ulaştırdı. Görüntüsünden ben, alt çelik kısmı sürahi gibi zannettim. Oysa sıvı sadece siyah sıkma kısmına birikiyor ve çabuk doluyor tabii. Koca gövde motor sanırım. Buna karşın iyi sonuç veriyor. Tek bilinmesi gereken, baş kısmı 2 adet olması gerekiyor. paketten tek çıkınca üreticiyi aradım. Çok ilgilendiler. Meğer başlar içi içe geçmiş tek gibi görünüyor. Bana videolu atarak parçaları çıkarmamı gösterdiler. Çok olumlu ve yapıcı buldum. Başlar biraz ince gibi, çatlarsa yedeği var mı sormak lazım. ( Daha önce Krups kullandım, baş plastiği daha sertti). Bunlar bilgi için. Üründen de servisten de çok memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
W.B.Schafer Prozitrus Narenciye Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. W.B.Schafer Prozitrus Narenciye Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat