Fakir Culina Chef Rouge Mutfak Robotu  Yorumları

Fakir Culina Chef Rouge Mutfak Robotu yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Ben çocukluğumdan beri yemek yapıyorum. Mutfağı çok seviyorum. Her türlü hamur işlerini yapmayı yemekleri yapmayı çok seviyorum. Çeyizimde FAKİR FOOD MASTER ROBOT MIKSER-KIRMIZI bu robotu aldım. Sekiz kademeli hız ayarı var. Paslanmaz Çelik Mikser Aparatı Var Paslanmaz Çelik Çırpıcı Aparatı Var Paslanmaz Çelik Yoğurma aparatı Var Karıştırma Kabı 4,5 L kapasitesi var. Karıştırma Kabı Kapağı Şeffaf, sıçramayı önleyici özelliği var. Çok memnunum. Her türlüaparatından kullanımından çok memnunum. Ayrıca temizlenmesi çok kolay. Eğer siz de robot alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.05.2019
    "kullanışlı"

    Olumlu yönleri: gücü biraz düşük ama kullanışlı Çırpma doğrama diğer bir çok robottan farklı olarak kıyma çekme rendeleme ve yoğurma fönksiyonları ile çok kullanışlı

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Culina Chef Rouge Mutfak Robotu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Culina Chef Rouge Mutfak Robotu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat