Electrolux EER75NOW Ergorapıdo Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux EER75NOW Ergorapıdo Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(414 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 24.07.2023
    ÇOK SEVİYORUZ

    Yazlık için aldık, sağlam kargolama . Elektrolüxün bu ürün çeşidini severek kullanıyoruz . Özellikle başlığındaki tuşa basarak tüy, saç vb. kesim sağlanıyor. Böylelikle fırçaya dolanmalar olmuyor. Güzel bir ürün teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2023
    Çekim gucu çok iyi

    Çok araştırarak aldım. Bı Dyson degil ama bufiyatlarda bu segmentte alınabilecek en uygun makine diyebilirim yurt dışında AEG adıyla satılıyor. Çekim gücü gayet güzel. Tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 09.11.2022
    Muhteşem

    Çok kullanışlı muhteşem bir ürün bayıldım. Kargo paketleme harika teşekkür ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 14.06.2022
    muhteşem

    iyi ki almışım indirimd eiken, hayat kurtarıcı, muhteşem.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.02.2022
    Kaliteli ve çekim gücü yüksek

    Ürünü alalı bir seneye yakın oldu halen batarya performansı çok iyi. Turbo fırçanın kendisini temizleme özelliği çok kullanışlı, 2 tane evcil hayvanım var tüylerini toplama konusunda gayet başarılı, Işıklı başlığı yerdeki tozların iyice görünmesini sağlıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.01.2022
    güzel

    Olumlu yönleri: kaliteli, çekiş gücü yüksek. Olumsuz yönleri: tek başına kullanırken hız ayarı yok ve turbo modda çalışıyor. ayakta süpürme standına koyarsanız 2 tane hız modu ayarlanabiliyor. hızlı modda 13 dk, yavaş modda 20 25 dk çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2022
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Ben bu ürünü bağ evimde kullanmak için sipariş verdim. Bence ürün parasının hakkını veriyor. Kalitesi ve duruşu çok güzel. Rengine zaten diyecek bir şey bulamıyorum tek kelimeyle mükemmel. Bağ evinde kullanacağımız için birazcık korkmustum açıkçası ama ürün tam bir canavar gibi 18 volt olmasına rağmen bence motoru oldukça güçlü şarjlı olmasıda ayrıcalık tabi bağ evinde her zaman elektrik olmayabiliyor bu yüzden ekstra beğendim. Hızlı ve özenli kargo için teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ürün ve satıcı

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo bu şekilde geliyor, çekimi iyi, sesi fazla

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sürekli elimizin altında çok kurtarıcı oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekiş gücünden, toz torbasının kolay boşaltılmasından,ürünün hafifliği ve herket seriliğinden çok memnun kaldık, neredeyse kendiliğinden gidiyor gibi, çok hafif bir itme kuvveti gerektiriyor, bu da insanın yorulmamasına sebep oluyor.Şarj süresi biraz kısa geldi yüksek güçte kullandığımız zaman ama hemen şarj edilebildiği için dert gibi gelmedi çok, mola vermiş oluyoruz:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hafif, pratik, güçlü çekiş, hesaplı.. daha ne olsun:)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün sorun çıkmadı ben sevdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bütün evi süpürmedim ancak En düşük seviyedeki çekiş gücü hafif olsa da yine de sağda solda bir şey bırakmadı. Güzelce temizledi. İçine hapsettiği toz tüy şaşırtıcı. İkinci seviyesinde daha iyi tabi. sürekli süpürge açmak zorunda kalmayacak olmak bile güzel. Zaten büyük temizlikte bunu kullanmayacağım. Günlük süpür çık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim gücü mükemmel ancak kullanım süresi çok az

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2021
    yorum

    Olumlu yönleri: Olumlu Olumsuz yönleri: Yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Simdilik iyi turbo modda 10 13 dakika arasi caliaiyor.. Cekim gücü iyi..Urunu alirken amacini unutmamak gerek.. Tum evi supurmek istiyorsaniz size uygun degil..haznesi ve sarjı uzun olan ürünlere bakmanızı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel daha henüz yeni şimdilik bir sıkıntımız yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun zamandır dikey süpürge arayışı içerisindeydim.Daha önce çok satan ve pahalı bir ürünü denedim fakat hiç memnun kalmadığım için de tereddütlerim vardı.Bir arkadaşım bu markayı tavsiye etti ve denemeye karar verdim.İyi ki de etmiş çok memnunum.Kullanımı çok kolay çekişi çok güzel.Evim oldukça büyük 2 seferde süpürebiliyorum şarjı çok çabuk da bitmiyor.Düşünenlere tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun süre araştırma sonucu bu ürüne karar verdik ve yakınımıza hediye olarak aldık. Her şeyinden çok memnun, severek kullanıyor. Tavsiye ederiz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EER75NOW Ergorapıdo Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EER75NOW Ergorapıdo Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat