Electrolux PF91-4IG Pure Dikey Şarjlı Süpürge Yorumları

Electrolux PF91-4IG Pure Dikey Şarjlı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 20.10.2021
    Çok kullanışlı

    Gayet iyi temizliyor ve kullanım süresi uzun. Az yer kaplaması da önemli bir kriter.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.10.2021
    SÜPÜR

    1 AYDIR KULLANIYORUM.Ev için harika full şarjda 26 metre salon +16 metre 2 oda ve mutfağı süpürüyor ve hala şarjı kalıyor .torbada gayet kullanışlı gerçek normal kablolu süpürge gücünü isteyene bu ideal.tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.09.2021
    Güçlü çekim ve ağır

    Biraz ağır ve çekimi güçlü olduğundan süpürmede zorlanıyorum. Fakat toz haznesi çok pratik ve kolay temizleniyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.08.2021
    Çekim gücü ve şarjı iyi

    Daha önce Philips aldım borusu kırıldı kronik problemli, anker aldım çeküm gücü ve şarj süresi yetersiz. Elektronik mağazasında denedikten sonra bu cihaza karar verdik. Dyson v11 den bir tık daha düşük çekim gücü ama v11 e göre daha kullanışlı ve işlevsel.Ürünün tek dezavantajı ağırlı denebilir. Süpürürken hiç sıkıntı olmuyor sadece bir yerden bir yere taşırken.Evinde tek süpürge olarak kullanmak isteyenler alabilir, elektrikli süpürgeye gerek kalmıyor.Kullanırken dikkat etmeniz gereken yerleri motoru aşağı yukarı hareket ettirirken kibar olmanız. Motoru yukarda tutan plastik düğme kırılabiliyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.07.2021
    Elektrikli süpürgeler tarihe karışabilir:)

    Çok kaliteli bir ürün. Ağırlığıyla ilgili olumsuz yorumları görerek aldım ve bir soru işareti de vardı sipariş verirken. Tamamen boşa olan bir düşünceymiş. Çok hafif bir süpürge değil ama bu güç ve performans için hafif bile denebilir. Çok memnun kaldık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Biraz ağır,onun dışında kalitesini gösteren bir ürün .Emiş gücü temizlik mükemmel.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.01.2021
    Cok iyi cekim gucu fakat agir

    Urunun cekim gucu cok cok iyi.daha once de elektrolux ergorapido kullanmistim.bu versiyon cok daha iyi cekiyor.kurulunu cok kolay .1 gunde geldi.tek kusuru oldukca agir olmasi ve bilegi yormasi.iade etmeyi dusunmuyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Çok güzel kesinlikle alınmalı

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Büyük beklenti ile aldığım ürün fakat beklentimi karşılayamadı malesef:(

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Tek sorunu ağır olaması onun dışına bu fiyata ragmen özellikleri dyson v10 ile birebir🙏🏻

  • Media Markt aracılığıyla, 27.11.2020
    Teşekkürler çok memnunum

    Cihazı ilk gördüğümde ağır hantal bir süpürge olduğunu düşündüm fakat beni yanılttı,haznesi yukarı aşağı hareket edebilmesi ekstra faydalı bir özellik bu yönü ile kola fazla ağırlık vermediği için yormuyor,şarj süresi evin tamamını temizlemeye yetiyor,içinden ekstra başlık aparatlar çıkıyor,çekiş gücünü söylemeden olmaz en önemli tarafı bu çok iyi çekiyor...

  • Amazzon aracılığıyla, 02.11.2020
    Süper süpürge

    Gece sipariş verdim sabah eve teslim ettiler şaşırırdım. Havadan helikopterlemi attınız.!!!!!Tşkler amazzon türkiye.Ürün tek kelimeyle harika beklentilerimin çok üstünde.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.10.2020
    amazzon fiyatı çok uygun

    ürün çok kaliteli, en az güç de bile iyi vakum yapıyormalzemesi çok kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel

    Olumlu yönleri: Emiş gücü, motorlu fırça performansı çok iyi Olumsuz yönleri: ürün baya ağır, yedek bataryası olsa iyi olurdu

  • Amazzon aracılığıyla, 12.10.2020
    Agir/ beklentinin altina cekim gucu

    Biz , fiyati yaklasik 1800 ken siparis ettik. Kargo gayet basarili. Urun: cok agir, rahat degil ve de hic iyi cekmiyor.Biz geri gonderdik. Iadede sorun yasamadik. Tesekkurler amazzon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    MÜKEMMEL

    Olumlu yönleri: Motor gücü 2500 watt olduğu için emiş gücü oldukça kuvvetli temizleme performansından memnun kaldım dar alanalraa rahatlıkla giriyor, mavi ışığı şarj edilmesi gerektiğini size hatırlatıyor üründen oldukça memnun kaldım yüksek performans gösteren mükemmel bir cihaz.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.05.2020
    Tam Bir Canavar

    Evde yıllardır electrolux süpürgesi kullanıyorduk. Markaya güvenim tam olduğundan bazı olumsuz yorumlara rağmen bu ürünü tercih ettim. İyi ki de etmişim. Aparatlarıyla, motor gücüyle ve kalite hissiyle başka hiç bir süpürgeye ihtiyacımız kalmadı. Kaliteyi malineyi elinize aldığınız anda anlıyorsunuz. Evet diğer süpürgelere göre biraz daha ağır ama bu motor gücüyle alakalı bir durum. Diğerleri dikey gırgırken bu tam anlamıyla dikey bir süpürge. Dyson V11 almayı düşünürken nerdeyse üçte bir fiyatına daha iyi bir süpürgemiz oldu. Teşekkürler electrolux ve amazzon

  • Amazzon aracılığıyla, 19.12.2019
    Çok ağır

    Gereğinden fazla ağır ev süpüreni yoruyor

  • Media Markt aracılığıyla, 29.05.2019
    güzel

    evi tertemiz yaptı güzel çekim gücü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux PF91-4IG Pure Dikey Şarjlı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux PF91-4IG Pure Dikey Şarjlı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat