Delonghi KG89 Kahve Öğütme Makinesi Yorumları

Delonghi KG89 Kahve Öğütme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(56 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: 1 yıldır kullanıyoruz. Çok memnunum. Kaliteli malzeme kullanılmış. Sadece sesi biraz yüksek ama mevcuttaki muadillerde de aynı sorun var. Yine olsa yine alırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İşini yapıyor, güzel ürün kaliteli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Kahvelerimi öğütmede kullanıyorum ama karabiber gibi taze çekim baharatlar için de çok başarılı öğütücü.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.06.2021
    KG 89 Ev için ideal işlevsellikte

    + hızlı ve sağlam bir şekilde ulaştı(Cuma sipariş, Çarşamba elimdeydi); ürünü eşime aldım babalar günü hediyesi olarak tek kelimeyle bayıldı; ebatı mutfak için ideal; aşırı sesli değil (negatif yorumu yazanlara pek anlam veremedim neyi bekliyorsunuz ki kahve öğütücülü pahalı makineler bile ses çıkartıyor) ; öğütme kalitesi olarak filtre kahve için ideal; hızlı öğütüyor.- biraz etrafını kirletiyor; temizlik hastası olanlar için parmak izi tam bir eziyet her kullanımdan sonra tezgah ve makineyi temizlemek gerekir

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2021
    Kahve öğütücü

    Bu üründen ofis kullanımı için daha önce almıştım. Kaliteli, hesaplı ve kullanışlı bir ürün. Tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2021
    HArikulade

    Ürün çok başarılı filtre kahve çeşitlerini öğütmek için kullanıyorum. fiyat performans olarak alabileceğiniz en iti ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.06.2021
    güzel ürün

    Olumlu yönleri: el değirmenine son verdik

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    genel olarak iyi bir makine ancak alt bölmenin tasarımı sorunlu, kapağı açarken kahve sürekli dökülüyor. ek olarak plastik kapaklar çok kırılgan.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Taze çekilmiş kahve kokusunun her zaman evimde olma arzusuyla kahve öğütücülere bakmaya başladım. Birçok marka ile karşılaştım. İçlerinde Delonghi marka kahve öğütücü dikkatimi çekti. Fiyatı çok cazip geldi. Kahve tiryakisi olarark hemen aldım. Sadece kahve değil baharat da çekip taze taze kullanıyorum. Pratik kullanımlı ve kaliteli bir ürün. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullandigim en basarili otomatik kahve ogutuculerinden! Delonghi zaten kendini kanitlamis bir marka, teslimati da hizli ve saglam bir sekilde yapildi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Eşim ve ben kahvaltı yerine kahve tüketen insanlarız. Kahve konusunda gurme sayıldığımız için kendimiz öğütmek istedik. Özel aldığım kahve çekirdeklerini öğütmek için bu cihazı tercih ettim. Kahveleri istediğim kıvama getirdi ama etraf inanılmaz pislendi, saatlerce kahve temizlemekle uğraştım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle espresso için yetersiz, türk kahvesi zaten öğütmüyor. Filtre kahve için ideal. Hazne sürekli elektirikleniyor bu yüzden sağa sola kahve partikülleri yayılıyor. Malzeme kalitesi iyi ancak fiyat performans olarak fiyat yüksek

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün muazzam derecede iyi, çok ses çıkarttığını düşünen arkadaşlar olmuş. Ses çok normal. Kahve öğütülüyor :) mağaza harika şekilde kutulamış ona da ayrıca teşekkür ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 04.04.2021
    Çok memnunum

    Ürünü belli bir süre kullandıktan sonra yorum yazmayı tercih ettim. Kargo gayet sağlamca paketlenmiş ve güzel bir şekilde iki-üç günde elime ulaştı. Kahve çekirdeklerini çok güzel bir şekilde çekiyor. Cold brew için yeterince büyük tanecikleri olmuyor fakat espresso makinesi için mükemmel çekim yapıyor. Performansından ve aynı zamanda görünüşünden çok memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ev kullanımı için gayet yeterli. En ince ayarda espresso yapımı için yeterli performans alamadım. İçini açıp dişlileri ayarlayarak bu sorunu kolayca aşabiliyorsunuz. İnternette uygulama için bolca video mevcut.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.03.2021
    kalite

    Başarılı ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tertemiz geldi. Once plastik parcalari yikadim kuruttum. Ayar dugmeleri güzel, filtre kahveye gore ayarlayip ilk 2 ogutumu kullanmadim (imalat artiklari olabilir içinde) espresso için denemedim. Tek bir sıkıntısı var, cok elektrikleniyor kahve granulleri. Tamamen kapali hazneye dolduğundan saga sola sacilmiyor ama duzgun acmaniz lazim kapagini. Elektriklenme yuzunden filtre kagidina direkt dokmek de zor, icinden kaşıkla aliyorum. Çözümünü arastiracagim ama cok da dert degil tabi.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.03.2021
    İyi fiyat

    Fiyat performansı iyiydi. 2 haftadır kullanıyorum memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.03.2021
    ürün

    Olumlu yönleri: Ürün gayet güzel

  • NI1 aracılığıyla, 03.03.2021
    Güvenilir güzel bir Ürün

    Kahve öğütmek için tüm beklentileri karşılıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi KG89 Kahve Öğütme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi KG89 Kahve Öğütme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat