Asus X555QG-XX201 AMD A12 9720P 8 GB Ram 1TB R5 M430 Freedos 15.6 inç Laptop - Notebook Yorumları

Asus X555QG-XX201 AMD A12 9720P 8 GB Ram 1TB R5 M430 Freedos 15.6 inç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(30 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    KALİTELİ ÜRÜN

    gerçekten müthiş performans hız kalite

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok çok iyi

    Bana diğer yorumlarda yazdığı gibi windows yüklü gelmedi, ama bu zaten açıklamada yazıyordu, Freedos geleceğini yorumlara rağmen tahmin etmiştim. Sorunsuz kendim windows kurulumunu yaptım aygıt sürücüleri için zaten gönderilen cd yeterliydi. Freedos almak yari yariya fiyati dusurdu, windowsa para ekstra bile odeseniz yine ucuz oluyor. Harika çalışıyor, çok hızlı ve ideal bir bilgisayar. Is icin kullanıyorum ve hiç sorun yaşamıyorum. Onlarca sekme ve program ayni anda acsaniz da günlük kullanım asla takılmıyor yavaşlama hiç yok. Oyun henüz oynamadım ama takilacagini sanmam. Şarjı en az 4 saat gidiyor benim için ideal. Görüntü kalitesi ekran kartı da ideal. Kargo da çok özenli ve hızlı yapıldı. Emegi gecen herkese teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    PİŞMAN OLMAYIN!

    Benchmark işlemci puanına aldanarak satın aldım, bir i3 işlemci kadar verimli değil, çok çok çok çok ama çok kötü, inanılmaz yavaş, hızlı ısınıyor. en basit program bile 10 saatte açılıyor. Kesinlikle tavsiye etmem, aynı fiyata i5 alın kafanız rahat etsin. AMD alıp maceraya girmeyin. ODTÜ bilgisayar mezunu olarak söylüyorum uzak durun.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Özellikleri ve fiyatı açısından oldukça kaliteli bir laptop.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ultra süper mega vsvs

    HER YORUMA BAKARAK ÜRÜN ALMAYIN. ucuz etin yahnisinde ne beklediğine bağlı....

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat Performans Ürünü

    Fiyatına göre iyi bir bilgisayar. Isınma problemi yok, yavaşlama da henüz olmadı. Ekran çözünürlüğü sayesinde yüksek kaliteli filmleri zevkle izliyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.04.2020
    .

    Olumlu yönleri: Basit kartvizit işleri için aldım. Sadece görüntüleme yapması benim için yeterli oluyor. Bu yönde işimi görebiliyor ve sorunsuz halledebiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2020
    "peformanslı"

    Olumlu yönleri: ASUS X555 dizüstü bilgisayarlar, sorunsuz ve duyarlı performans için AMD işlemciler tarafından desteklenmektedir. Bu işlem performansı, güçlü grafiklerle ve yerleşik bellek denetleyicisiyle birleştiğinde, X Serisi'ni günlük bilgisayar işleri için veya film ve video izlemek için ideal kılar. X Serisi, hepsini kolayca hallederek, çalışmak veya kompakt bir kasa içinde oynamak için ihtiyacınız olan tüm çoklu görev performansını sunar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.03.2020
    ???

    Olumlu yönleri: Cihazda Ram desteğinin kaç olduğu belirtilmemiş. Lütfen daha detaylı bilgiler paylaşabilir misiniz?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: Ev de eşimle birlikte bu bilgisayarı kullanıyoruz. Ben şuan home ofis çalışıyorum. İç mimarım. O yüzden bu tarz özellikli bilgisayarları özellikle kullandığım programlardan dolayı tercih ediyorum. Bilgisayarımdan çok memnunum. Hem günlük işlemlerimizi, Ofis işlemlerimizi çok hızlı ve rahatlıkla hallediyoruz. Tasarım olarak da çok şık çok modern hafif bir bilgisayar. Ekran bouyutu ve ekran çözünürlüğü çok üst seviyelerde. Ses seviyesi çok çok iyi. Çok ta hızlı bir bilgisayar. Ayrıca bir çok uygulamayı rahatlıkla indirip kolaylıkla ve hızlı bir şekilde kullanabiliyorum. Almayı düşnen herkese ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Gerçekten her anlamda donanımlaı ve kalşiteli bir bilgisayar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2019
    .

    Olumlu yönleri: asus herhalde piyasadaki en başarılı bilgisayar markalarından bir tanesi diyebilirim benim ilk bilgisayarım da asustu şimdi de asus kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten çok kaliteli bir marka ve bütün modellerine bayılıyorum. Uzun zamandır da bu modeli kullanıyorum bence alınabilecek en başarılı markalardan bir tanesi bu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: Usb 3. 0 destekli, paylaşımsız 2 gb ekran kartı olan, 1 tb disk kapasitesi olan, 15. 6'' İnç ekranlı, freedos işletim sistemli bir bilgisayar. AMD işlemcili. Klavyesi de gayet iyi. Tuşlara basmak gayet rahat. Dış malzeme olarak da sağlam ve kaliteli. Hem iş hem de oyun için işimi görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2019
    Ortalamanın Altında Bilgisayar

    Bu fiyata normal kullanım için yapılmış ortalamanın altında bir ürün. Ets 2, Call of duty wwıı, sniper elite 4 gibi oyunları düşük grafiklerde akıcı olmadan oyunlardan soğuyarak zorlanarak oynayabilirsiniz. Tabi fan çılgınca çalışıyor ve derece 95 dereceye çıkıyor. Yani 16 gb ram sizi yanıltmasın öyle rahat oyun oynanacak bir ürün değil. Keşke içi açılmamış normal bir 8gb ram ürün alsaydık diye pişmanlık yaşıyor insan. Normal kullanımda (nette gezinme, ofis işlemleri vb.) pili 3 saatten fazla kullanılabiliyor. Dizayn olarak ise çok kötü, numlock capslock ve power düğmesi ışığı nedense yok ve en önemli sıkıntısı fan hava çıkış yeri cihazın ortasındaki asus yazan yerin hemen altında olması çok kötü, çünkü çıkan sıcak hava ürünün altına birşey konduğu halde bile ekrana doğru geliyor ve burası çok ısınıyor, buda ilerde sıkıntı yaşatabilir. Tabi normal kullanım için yapılmış bir ürün olduğu için sıcak hava çıkışı fazla olmaz diye düşünülmüş olabilir. Normal kullanımda sıcaklık 35 dereceyi geçmiyor. Hava çıkışını temizlemek için mecburen kapağının açılması gerek, buda malum havalarımız çok tozlu kısa zamanda tozlanma olacaktır. Böyle birşeyi asus gibi bir firma nasıl yapar hayretler içerisindeyiz. Kullanılan malzeme kaliteside ürünü hafifletmek amacıyla çok vasat durumda hiç güven vermiyor, yani asus diye sağlam olduğunu düşünmeyin. İşletim sistemi eski linux tabanlı endless gibi değişik bir sistem ve buna w10 yüklemek biraz uzmanlık gerektiriyor. Son olarak ürünün 3bin küsür fiyatına birde 9,90 kargo ücreti ekleyen hepsiburada sistemini kınıyorum. Unutmadan şu kargo şirketlerine acil çözüm gerekiyor. Ürünleri büyük kamyondan dağıtım kamyonetlerine verirken paketlerin üzerinde kırılır uyarısı olduğu halde yerden yere vuruyorlar, bizzat kaç defa şahit oldum bu görüntülere. Yani bilgisayar gibi hassas cihazlara böyle taşıma yapmalarına acil çözüm gerekli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2019
    eh ıste

    Olumsuz yönleri: Benchmark işlemci puanına aldanarak satın aldım, bir i3 işlemci kadar verimli değil, çok ama çok kötü, inanılmaz yavaş ve çok hızlı ısınıyor. en basit programı bile 10 saatte açıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum ben aynı fiyata i5 alın kafanız rahat olsun. AMD alıp maceraya girmeyin boşuna yani.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2019
    YORUM

    İDARE EDER

  • NI1 aracılığıyla, 26.09.2019

    üründe tek sıkıntı endless

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: eşim bir şirketin reklam departmanında uzman olarak çalışıyor şirketin ona aldığı laptoptan.bende biraz kurcaladım meraktan freedos işletim sistemli, 4 çekirdek, 1 tb harddisk, 8 gb ram amd işlemci. Güzel yani

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2019
    KALİTELİ BİLGİSAYAR

    Bilgisayar hızlı ve kaliteli

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.06.2019

    Fiyatına oranla kaliteli performans sunuyor bence amd işlemci fena sayılmaz genel anlamda gerçi bilgisayarı çok zorlamadığım için bunu tam bilemiyorum daha doğrusu.. velasıl kelam bilgisayar bana yetti işimi halledebiliyorum.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 29.06.2019

    Asus kesinlikle 10 numara laptop yapıyor yahu hem ucuz hem hızlı sayılır bilgisayardaki tek eksik ssd bence onu da halledersem tadından yenmez bu.. Tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus X555QG-XX201 AMD A12 9720P 8 GB Ram 1TB R5 M430 Freedos 15.6 inç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus X555QG-XX201 AMD A12 9720P 8 GB Ram 1TB R5 M430 Freedos 15.6 inç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat