Samsung Galaxy A40 64GB Yorumları

Samsung Galaxy A40 64GB yorum ve tavsiyeleri

(101 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    aldım memnunum

    pazartesi kargolanip salı sabahı elime geçti cihaz bu kadar hızlı özenli bir satıcı teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel telefon - sorunsuz alış veriş

    İnternetten bugüne kadar aldığım 5 adet telefonun hepsi Samsung Türkiye garantili telefonlardı. Bu telefon (A40) ise ithalatçı firma garantiliydi. Alıp almamakta tereddüt ettim fakat telefon özellikleri çok iyi olduğundan riske girip satın aldım. İyi ki almışım, şarj cihazından tutun kulaklığına kadar herşeyi orijinal ve hiç açılmamış kapalı ambalajında geldi. Satıcıya (Alan memnun) çok teşekkürler. İmei si kayıtlı ve telefon sorunsuz çalışıyor. Telefon ise tam bir f/p ürünü, bence mükemmel, benim gibi kaba telefonlardan hoşlanmayanlara şiddetle tavsiye ederim. Bu arada boyutları diğer telefonlara göre daha küçük olmasına rağmen ekran gövde oranı harika. 15-20 dakikada şarjı full doluyor. Siyah rengi mükemmel, hayırlı alış-verişler dilerim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung Galaxy a40

    Gayet kibar zarif bir telefon ön kamera süper arka idare eder.

  • HepsiB. aracılığıyla
    gayet kibar ve kaliteli

    ürünü sen cep mağazasından aldım, delta servis garantili olarak geliyor. ürün ince, kibar ve kaliteli hissettiriyor. ekranı çok çok iyi, arka camı çok kaliteli duruyor. gayet hızlı çalışıyor donma takılma yok, kamerası ortalama seviyede, fiyatına göre iyi denebilir. kibar telefon isteyenler kaçırmasın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Orta sekmente göre iyi, şarjı iyi, kullanım rahat lakin kamera ve fotoğraf çekimi tatmin etmez. Ama bu fiata ancak bu kadar

  • HepsiB. aracılığıyla
    samsung A40

    cihaz harika ama böyle güzel bir cihazi always on display nasil koymazsin ey samsung

  • HepsiB. aracılığıyla
    TAVSİYE EDERİM

    dün sipariş verdim bugün geldi iyi görünüyor şimdili küçük olduğuna bakmayın ekran kasa oranı muazam güzel telefon taksiye ederim seside iyi hızlı sarjda var kameralarıda güzel ben alan memnundan aldım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şık ve kaiteli ürün

    Telefonun oldukça şık ve kaliteli bir görünümü var. ios tan geçen biri olarak çok zorluk çekmedim.Telefonun hızında bir sorun görmedim.Gayet iyi çalışıyor. Boyut olarak büyük telefon istemeyenler için piyasadaki en küçüklerden biri.Fotoğraf kalitesi ortalamanın üzerinde.Çift hat olayı çok güzel.İki hattıda aynı anda kullanabiliyorsunuz. telefonun iki imei de kayıtlı. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi

    s7 edge yi 4 yıl kullandım çok memnundum son düşüşünde tamamen iptal oldu...a40 onu hiç aratmadı,çok iyi çok kullanışlı basit ama şık,arka kapak plastik olduğundan sen arka lapakra titreşim yapmakta bunun dışında problem göremedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Samsung galaxy a40 Mavi Alan Memnun

    Ürünü alan memnun satıcısından aldım ürün güzel paketleme iyi kutuyu açmadan imei kontrolü yaptım çift simde kayıtlı olduğunu gördükten sonrada açıp kullanmaya başladım. Ekran kasa oranı muazzam piyasa 6 inç altında satılan bir kaç telefon arasındaki en şık ve en donanımlı telefon bu. Benim gibi büyük telefon kullanmayı sevmeyenler için ideal. Garanti olarak ritzy garanti belgesi çıkıyor içinden faturada alfa sanal mağazacılık firması tarafından kesilmiş imei no yazıyor ve paket içinden çıkıyor. Kargo siparişin ertesi günü istanbul içi olduğu için teslim edildi. Alacak olanlara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün ve teslimat süper hızlı

    Teslimat ve ürün için teşekkür ederim, imei yasal kayıtlı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gayet memnun kaldım...Sıfır kapalı kutu....Benim gibi kot cebinden taşmasın diyenler için ideal...

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.04.2020
    Beş Yıldız

    Sorunsuz alışveriş oldu

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.04.2020
    Beş Yıldız

    Harika

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.04.2020
    Yeğenime aldım , memnun.

    Parasına göre ideal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2020
    Beş Yıldız

    Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2020
    Memnun kaldım, teşekkürler

    Kapalı kutu olarak geldi. IMEI numarasını kontrol edip açtım. Hem küçük hem hafif hem de ekranı kocaman bir telefon isteyenler için çok iyi bir seçenek. Ayrıca Android 10 güncellemesi de almış, ben yükledim 2 gündür kullanıyorum ve gayet memnunum. Pişman olmazsınız. Ön ve arka kamerası da gayet iyi. Satıcı Bsz Elektronik, teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.04.2020
    Ufak,hafif;Fiyat performans ve Samsung kalitesi

    samsung a40 aldım 1 haftadır kullanıyorum .Amatör izlenimlerimi paylaşayım yardımcı olması dileğiyle. Telefon sadece ithalatçı garantili türkiyede distürbitör garantili satışı yok.Satın alacağınız telefon herhangi bir ülkeye kayıtlı telefon çıkabilir.IMEI ilgili telefon kayıtlı sorgulattım netten sıkıntı yok.Bana gelen cihaz İtalyan ve(TIM) isimli italyan telefon operatörüne kayıtlı cihaz.9/04/2020 itibariyle henüz android 10 almadı telefon lakin yine İtalyan(vodafone) olan telefonlar 17 mart 2020 de android 10 aldılar yakın zamanda bunada gelecektir. Telefon piyasadaki kürek gibi telefonlara kıyasla küçük ve kibar bir telefon.Ekran gövde oranı oldukça iyi bir telefon. Pil 1 gün sizi götürür.%100 şarj ekran ışık yarıda Youtube 1 saat pil % 92 ye düştü.Güzel olan Kutududan 15 Watt hızlı şarj adaptör ve kulaklık çıkıyor(bir çok telefonda bu ikisi gelmiyor) kafadan 150 tl kardasınız. Ekran görüntü kalitesi çok iyi.Oyun için alacaksanız hiç almayın 2500 tl üstü telefonlara bakın bu telefonla Pubg gibi oyunlar orta ayar oynatıyor ancak işlemciyi yoruyor az ısınıyor telefon ömürü kısalıyor. Ahize sesi az geliyor boğuk geliyor gibi yorumlar okudum.Ses aslında güzel net geliyor ancak ses çıkışının ebatı sanki biraz küçük ondan ses kulak deliği kenarlarına denk gelince boğukluk yapıyor gibi,kulağınızın deliğini iyi tutturmanız lazım :). Parmak izi yüz tanıma iyi.Üst düzey değil ancak ne kadar para o kadar iyi telefon demişler. ÖZET bu telefonu neden aldım:Ufak,Hafif,ince,kibar bir telefon,Pahalı telefon her zaman riskli geliyor bana bir düşse kaybolsa ıslansa büyük paralarla almışsnız çöp oldu gitti.Ekran görüntü kalitesi çok iyi.Veeeee fiyatının uygunluğu ve Samsung markasının kalitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2020
    BU FIYATA EN IYISI

    KIBARLIGI INCELIGI HIZI KALITESI HEPSI HARIKA. EN UFAK DONMA KASMA YASAMAZSINIZ. ARKA KAMERA IDARE EDER AMA ÖN KAMERASI MUAZZAM. SELFIE ICIN TELEFON ARAYANLAR HIC DUSUNMESIN DIREK ALSIN. VIDEO KALITESI ORTA SEVIYENIN BIRAZ USTUNDE. MALZEME KALITESI GAYET BASARILI. SARJI KULLANIMA GORE DEGISIKLIK GOSTEREBILIR AMA HIZLI SARJ DESTEGI GERCEKTEN COK COK IYI. 1 SAATTE FULLENIYOR.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.04.2020
    Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

    Ürünü Ceppaket isimli satıcıdan aldım ve üç günlük izlenimlerimi paylaşıyorum. -Arka 16 MP kamera kalitesi için 10 üzerinden 8 diyebiliriz. Arka ikinci kamera 5 MP olup; derinlik ölçümü için değil, geniş açılı çekim yapmak içindir. -Ön kamera 25 MP olup gayet güzel çekim yapıyor 10 üzerinden 10 puan. -Pil performansına gelince fazla oyun oynayan biri değilim, bir günden fazla gidiyor ve 7 saat ekran süresi alıyorum. Pil performansına 10 üzerinden 9 diyebiliriz. -Fiyatına göre gayet iyi bir performans sergiliyor. PUBG oyununu orta ayarlarda gayet güzel çalıştırıyor ve telefon ısınmıyor. 10 üzerinden 9 puan. -Ekran kalitesi çok çok iyi ve ekran kasa oranı çok güzel neredeyse sıfır çerçeve ve tasarımı çok güzel. 10 üzerinden 10 puan. -Kompakt telefon sevenler için bulunmaz birşey, boyutları çok güzel ve ele gayet iyi oturuyor. Büyük telefon sevmeyenlere şiddetle tavsiye ederim. Arka kapak plastik ancak cam hissiyatı veriyor. -Ürün Delta servis garantilidir. -İmei sorgulaması yaptım herhangi bir sorun yok A40 olarak kayıtlı. -Hepsiburada güvencesine 10 üzerinden 10 puan. -Yurtiçi kargo 10 üzerinden 2 puan veriyorum. Sebebi ise evde olmama rağmen, cepten çaldırıp kapatarak açmama bile fırsat vermeyen, aradığımda cevap vermeyen ve bi süre sonra tekrar aradığımda ise cevap verip "sizi aradık açmadınız, kapıyı çaldık zil bozuktu, kargonuzu şubeden alınız" şeklinde konuşan personel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy A40 64GB kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy A40 64GB yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat