Philips 65PUS8303 65" 165 cm 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV Yorumları

Philips 65PUS8303 65" 165 cm 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu TV şuqn kullananlara soruyorum tv nasıl kasma vs oluyorum film oyun oynarken veya nette gezerken

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Renk gamı çok geniş, android tabanlı takılmayan işletim sistemi, dts premium sound, ambilight. İki aydır kullanıyorum, memnunum beni üzen bir durum yaşamadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2019
    berbat teknik destek ve cok şikayet var

    Olumsuz yönleri: Benim garantili 65 inc TV'min 2. Arızası 50 İŞ günüdür bekliyor. Hiçbir hukuki korkuları da yok. Almayın hocam Philips tras makinami bile kırdım attım

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.12.2019
    Hala Philips

    Arkadaşlar ben mağazada ayrıntılı inceledim ben one x te 4k modern warfare FIFA oynayacağım veya 4k film izleyeceğim diyorsanız king tir ayrıca 1080p leride gerçek anlamda 16 bit gibi gösteriyor 100 Hertz zaten sınırda toparlıyor işi tabi bu boyutlarda her detayı göreceksiniz kırpma olmaması gerekir Sony vasat durumda şu anda LG nin webosu mkv filmlerimi dahi açamadı Philips in the one serisi ulusal Kanal seyircisi için ama 8303 aranan kan bende alıcam inşallah

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.11.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 10 numara

    Olumlu yönleri: Çok net kaliteli bir görüntü ve amblight özelliğiyle şık duruyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Daha önce kullandığım hiçbir televizyonda renkleri bu kadar canlı ve net izlememiştim. Kalitesine 10 üzerinden görüntü kalitesi tartışmasız açık ara diğerlerinin önünde. Gelip kurulumunu yapan bir ücretsiz servis hakkınız var ve her saat arayabileceğiniz bir müşteri servisleri. Ben açıkçası bir sorunda yaşatacağını düşünmüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    Philips Kalitesi...

    Olumlu yönleri: Öncelikle satıcıya ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz. Ürünün elimize ulaştığı gün servisi gelip kurulumunu özenle yaptı . Ekran ilk başlarda büyük geliyor ancak alıştıktan sonra gerçekten mükemmel bir deneyim sunuyor. Görüntü kalitesi mükemmele yakın herkeze tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.10.2019
    Başarılı

    Siparişim ertesi gün sorunsuz biçimde elime ulaştı. TV ise bu fiyatlara alınabilecek en iyi TV lerden. Renkler çok doğal ve görüntüler akıcı. Ambilight özelliği gerçekten çok keyifli.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.10.2019
    süper

    Olumlu yönleri: İnanılmaz bir görüntü kalitesi var sanki gerçekmiş gibi izliyorum büyük ekranı ve fiyatı kalitesini yansıtıyor çok memnunum. Hızlı ve güvenilir adres, kargo hızlı ve kaliteli, güvenilir alışveriş için güvenilir aletler için harika bir site

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips 65PUS8303 65" 165 cm 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips 65PUS8303 65" 165 cm 4K Uydu Alıcılı Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat