Arçelik A49L 8900 5A 49" 124 cm 4K UHD Diamond LED TV Yorumları

Arçelik A49L 8900 5A 49" 124 cm 4K UHD Diamond LED TV yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2020
    Güzel tv

    Olumlu yönleri: Eski televizyonumuzda smart tv özelliği yoktu ve baya eski bir televizyondu. Üzerindeki ledlerin bazı bölümleri arızalıydı. Bu yüzden biz de yeni bir televizyon almaya karar verdik ve bütçemizi ayarladıktan sonra bu televizyonu satın aldık. Ürünün görüntü kalitesi gayet başarılı, renkler oldukça canlı gerçekçi ve kaliteli. Her ne kadar 4k kalitesi olmasa da yine de memnun ediyor. Ürünün ses seviyesi de gayet güzel. Zaten çok fazla ses açarak da kullanmıyoruz. Bunun haricinde smart tv özelliği de kusursuz bir şekilde çalışıyor. İnternet üzerinden rahatlıkla film ve dizi izleyebiliyoruz. Boyutu da tam düşündüğümüz gibi, televizyon ünitemizin üzerine tam uydu.Bu saydıklarım doğrultusunda bizi gayet memnun eden bir televizyon oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    ÖNERMEM

    Olumsuz yönleri: Aslında bu televizyonu almadan önce bir kaç televizyon arasında kalmıştım ama en son Arçelik Nasıl olsa bildiğim bir marka diye bu televizyonu satın aldım ama kanal geçişleri arası o kadar yavaş ve görüntü kalitesi o kadar Beni tatmin etmeyen bir seviyedeki keşke başka bir model alsaymışım diye düşünüyorum şu an artık aldım geçti tabii ki ama Verdiğin paraya göre daha güzel bir ürün beklerdim Orası kesin Tabii ki yani en azından ya kanal geçişleri daha hızlı olan bir model ya da görüntü kalitesi daha canlı olan bir model olsaydı verdiğim parayı hak ettiğini düşüne bilirdim

  • NI1 aracılığıyla, 13.05.2020
    Gayet güzel

    Ekran boyutu yeterli. çözünürlük güzel. YouTube, Netflix ve SSIP TV var. Bence gayet alınabilir bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.03.2020

    Olumlu yönleri: Ürün görüntüsü , kalitesi çok güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik A49L 8900 5A 49" 124 cm 4K UHD Diamond LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik A49L 8900 5A 49" 124 cm 4K UHD Diamond LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat