Sony WI-C310 Kulak İçi Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Beyaz  Yorumları

Sony WI-C310 Kulak İçi Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(167 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ses kalitesi ve malzeme kalitesi olarak gayet güzel bir ürün sadece kontrol tuşlarının bulunduğu bölüm biraz arkada kalıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Efsane

    Sennheiser momentum M2, beats Urbeats, powerbeats 2 kullanmış biri olarak kesinlikle buürünü almanızı öneririm powerbeats2 den çok daha üstün ve konforlu kullanımı var ve hiçbir kusurunu göremediğim mükemmel bir kulaklık olmuş ses kalitesini merak edenler için kesinlikle pişman olmayacağınız bir performans sizi bekliyor diyebilirim baslarda tizlerde mükemmel ve gerçekten derin bass özelliğini hissettiriyor sony bu işe noktayı koymuş sakın gidip 500 yada 1000 lira arası paralar harcamayın boşuna kusursuz bir ses deneyimi ve kullanım konforu sizi bekliyor diyebilirim bu kulaklık hakkında aklınızdan geçen bütün sorulara tek bir cevap veriyor kesinlikle pişman olmayacağınız mükemmel bir ürün almak için düşündüğünüz her saniye vakit kaybı ve pişmanlık olacaktır son olarak ergonomi olarak kulağınızda mükemmel ötesi sesten başka hiçbir şey hissemeyeceksiniz ve düşüremeyeceksiniz mükemmel konfor mükemmel kalite sizi bekliyor. Not yorumlarda kullanımda biraz sıkıntı yaşadığını yazan bir arkadaş olmuş emin olun sadece alışana kadar hatta böyle ürünlerle içli dışlı iseniz oda sorun olmayacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Efsane

    Sennheiser cx400 Sennheiser momentum M2 sennheiser cx3. 00 beats solo HD beats Urbeats beats Urbeats 2 kullanmış birisi olarak aklında soru işareti olanlara önerim kesinlikle alın derim şunu bilin bu kulaklık hem konfor hemde ses olarak son derece tatminkar 10 üzerinden 10 veriyorum kesinlik pişman etmeyecek bir sony efsanesi olmuş.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.08.2023
    Arıza

    Sony kulaklığım arızalandı garantiye yollama için e- fatura gerekli bana yollarmısınız

  • Amazzon aracılığıyla, 06.07.2023
    Genel olarak iyi

    Günlük kullanım için oldukça yeterli. Bataryası da beklenen performansı veriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.06.2023
    Fiyatına göre çok çok iyi

    Bu fiyata en iyisi bu bence

  • Amazzon aracılığıyla, 03.06.2023
    Ürün fiyatını hak ediyor.

    Ürünü kız kardeşime doğum günü hediyesi olarak aldım. Kardeşim çok beğendi keza ben de ses kalitesini ve sarj performansını beğendim. Eleştiri olarak kabloları biraz daha kalın olabilirdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.05.2023
    Sağ ve sol batarya kısımları göründüğünden biraz büyük

    Ses kalitesi gayet iyi dış ses izolasyonu mükemmele yakın

  • Amazzon aracılığıyla, 29.05.2023
    İyi

    Kablolu kulaklığı sevipte bluetooth rahatlığı isteyenlere

  • Amazzon aracılığıyla, 18.05.2023
    Beklentimin üzerinde iyi

    Ses kalitesi ve gücü son derece iyi, bu fiyat aralığı için sanırım en iyi kulaklıklardan diyebilirim ben.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.04.2023
    Şarjı iyi gidiyor

    Kullanışlı ve güzel bir ürün Şarjı iyi gidiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 26.04.2023
    Ürün güzel

    Güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 19.04.2023
    Ses kesiliyor

    Ürün ses kalitesi olarak gayet iyi yalnız özellikle bilgisayar da kullanırken bir süre sonra sık sık ses kesilip gelmeye başladı, bu yüzden iade ettim

  • Amazzon aracılığıyla, 28.03.2023
    Can sıkıntısı istiyorsanız öyle alın

    Telefon masada dururken, ben kulaklıkla başka bir odaya geçeyim kapanıyor. Hadi şarj tasarrufu diyelim. Telefonla yanyaneyken de birkaç görüşmeden sonra bakıyorum bağlantı kopmuş telefondan konuşuyor. Kulaklığı aç kapa Bluetoothu aç kapa. Paranla rezil olmak tamda bu. Ya ben tasarruf istemiyorum arkadaş sürekli kapanıyor Otomatik bağlanma diye bir olay yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.03.2023
    SONY Kalitesi

    Fiyatına göre ses kalitesi, gücü üst düzeyde, şarj ömrü gayet güzel. Mikrofonu ve gürültü önleyicisi idare eder. Tek olumsuzluğu kalabalık ortamlarda bluetooth bağlantısı kısa süreliğine de olsa donmalara sebep oluyor. Fiyat performans ürünü.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.03.2023
    Hızlı kargo teşekkürler amazzon

    Ürün anlatıldığı gibi sorun yok her şey çok güzel sony kalitesi

  • Amazzon aracılığıyla, 01.02.2023
    👍

    👍

  • Amazzon aracılığıyla, 22.12.2022
    kalite

    sony kalitesi hafta da bir kere şarj ediyorum; işe gidip gelirken yolda dinliyorum (günde 3-4 saat) bas ve tiz kalitesi güzel tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2022
    Hakkını veren bir kulaklık

    Daha önceden JBL t110bt kullanıyordum ve buna geçiş yaptım. Ses açısından çok daha kaliteli bir seviyede diyebilirim.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.12.2022
    Tatmin Edici

    Üst düzey bir performans beklenmemeli ancak ürün gayet tatmin edici. Şarj süreci gayet iyi ve hızlı şarj oluyor, taşıması kolay ve kabloları sağlam. Ses kalitesi çok iyi olmasa bile kötü değil. Yüksek ses seviyesinde dışarıya ses verebiliyor. USB Type C girişli. Üst düzey bir ses kalitesi aramıyorsanız öneririm, bir puanı da bu yüzden ve çekim alanının biraz yetersiz oluşu sebebiyle kırdım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony WI-C310 Kulak İçi Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony WI-C310 Kulak İçi Mikrofonlu Kablosuz Kulaklık Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat