Sennheiser HD 400S Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah Yorumları

Sennheiser HD 400S Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah yorum ve tavsiyeleri

(335 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerekli araştırmayı enine boyuna yaptım ve siparişi tabi ki burdan verdim. Elime ulaşalı bir hafta oldu. Şu fiyatlara alınabilecek açık ara en iyi headset kulaklık. 16 yıllık sennheiser kullanıcısıyım ve yine yanılmadım. Dediklerime kulak verin, göreceksiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel bi ses kalitesi var sesi en ince ayrıntısına kadar iletiyor ağırlığı da iyi çok güzel beğendim isminin hakkını veriyor şiddetle tavsiye ederim !!

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bluetooth olmasın ama kulaklığım kaliteli olsun diyenlerdenseniz doğru yerdesiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Guzel urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok aman aman anlamam tizinden basından ama yıllarca eşantiyon kulaklıklar kullanmış biri olarak 10 numara , tabi daha iyileri de var ama bu fiyata çok güzel tek zaafı kafanın üstüne gelen kısım bi yerden sonra rahatsız ediyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün şu salgın günlerinde dahi büyük bir özen ve çabuklukla geldi. Paketlenmesi korunması çok güzeldi. Hepsiburada ailesine teşekkürler. Ürüne gelince , kulaklık için büyük bir marka, kalitesi ortada, ses kalitesi de çok iyi. Çok araştırma yaptım, bu markada karar kıldım , yorumlara baktım almaya karar verdim. Sesin dışarı çıkması ve içeriye seslerin çok net gelmesi eksi yönleri diyebilirim. Acaba ben mi yanlış takıyorum dedim kulağıma, ama değil. Bu kadar dış sesi içeri alması çok hoşuma gitmedi. Eğer bilmediğim birşey varsa bilgilenmek isterim. Saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sesi biraz az

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    güzel kulaklık memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün, sipariş verdikten 24 saat içinde elime ulaştı. Kulak üstü kulaklıklara karşı merakım olduğu için bunu da alayım istedim. Virüs bana gene Sennheiser aldırttı :) Ürün, ülkemizde yurtdışına göre çok da fiyat farkıyla satılmıyor. Alınabilir seviyede. Kutu içeriği : Kulaklık, kablo, taşıma kılıfı ve garanti belgesi. Taşına kılıfı tekstil ürünü ve darbelere karşı korumasız. Daha iyi olabilirdi. Var mı var yani. Bu arada kulaklık katlanabilen tarzda. Konfor ve malzeme kalitesi : Sert plastikten imal edilmiş ama işçilik iyi. Kafa bandında sünger var. Kulaklık süngerleri de yumuşak ama uzun kullanımlarda ağrı yapıyor. 1-2 dk. çıkarıp dinlendirme ihtiyacı hissediyor. Kulağa denk gelen boşluk dikine oval şekilde. Kulağı iyi kapatıyor. Yani izolasyonu, kendi sınıfında oldukça iyi ama nc bir kulaklık değil. Bence yeterli. Kısaca işçilik ve detaylar(mekaniği vs) sennheiser kalitesini gösteriyor. Süngerleri yumuşacık, puff gibi. Gene de 1 saati aşan kullanımlarda 2-3 dk kulağı dinlendirmek iyi geliyor. Bu baskı seviyesi dış sesin izalosyonunu sağlıyor. Ses : 1-Alçak frekanslar : Bence basları yeterli. Daha fazla bas, basshead denen bas tutkunu kişilere uygun olur. Yalnız Sennheiser kulaklıklarda şuna dikkat ettim. Bas şiddeti yeterli ancak bas sıkılığı biraz gevşek gibi. Yani tramplende zıplasanız darbe dalga dalga size gelir ya, genel olarak Sennheiser'lar da ve bu kulaklıkta da basın yayılma, uzama etkisini duyuyorsunuz. Seven var sevmeyen var. Ben sıkı bası severim. 2- Orta frekanslar : Baslar kesinlikle, konuşmaları, şarkıyı söyleyenin sesini kapatmıyor. 3- Yüksek frekanslar : Fiyatına göre harika tizler var. Bence en başarılı olduğu kısım. Birçok kulaklığın başaramadığı şey işte bu. Tizlerin önünde perde olması, sesin kirli veya baslı gelmesi. Bu kulaklıkda o yok ve dinlemeyi çok keyifli yapıyor. Dinlerken hem bası duymak hem de tınıları net almak çok zevkli. Kısacası bu kulaklıkla müzik dinlemek çok keyifli. Hem de Sennheiser kalitesiyle. Şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kolay taşınıyor. Dolby Atmos ile gayet güzel sanal surround ses verebiliyor. Bana biraz küçük gibi geldi, sesi güzel, berrak. Çok sesli müzik dinleyenler tercih etmeyebilir, ama kısık sesli değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    GM8 ile gelen kulak içi kulaklığı değiştirmek için bir süredir takip ediyordum. Satıcıdan yana içiniz rahat olabilir, kargolama hızlı, paket özenli idi. Kulağı çevreleyen, mikrofonlu, çok amaçlı kullanabileceğim uygun bir kulaklık arıyordum. Daha önceleri Philips ve Sony kulak içi kulaklıklar kullanmıştım. Madde madde deneyimlerimi açıklamak isterim: 1. Mikrofonu gayet yeterli, Discord uygulaması ile kullandığımda arkadaşlarım sesimi net olarak duyduklarını belirttiler. Telefon görüşmelerinde de kötü olmasını beklemem. 2. Konforu iyi ama kulak pedlerinin boşlukları, kulağı geniş olan kişileri bir ihtimal rahatsız edebilir. Bana tam oldu ve düzgün şekilde kafanıza oturttuğunuz takdirde uzun kullanımda dahi kulaklarınızda ya da başınızın üst kısmında rahatsızlık hissetmeniz zor. Pedlerin ve üst kısımdaki yumuşak dokulu bölgenin hissiyatı gayet güzel. Yine de imkanınız varsa deneyerek almanızı tavsiye ederim, bana güzel gelen bir başkasının hoşuna gitmeyebilir. 3. Ses kalitesi açısından gece ile gündüz gibi bir fark olmadı, yalan yok, ki ben ince müzik zevkleri olan biri de değilim. İlk başta endişelendim de, GM8 kulaklığından çok da farkı olmadığını düşündüm. Ancak kullandıkça bass, tiz, mid, her türlü sesin dengeli, berrak ve doğal gelmeye başladığını söyleyebilirim. 24 saatin sonunda bu kulaklıkla her detayı olması gerektiği gibi duyduğumu, önceki kulaklıklarımda bazı tonların daha boğuk ya da oynanmış kaldığını söyleyebilirim. Bu kulaklık ile, ne mikrofon ile konuşurken ne de bir şey dinlerken tek bir cızırtı, bozulma duymadım henüz. 4. Ses seviyesi benim için yeterli, ancak bangır bangır ses bekleyen hayal kırıklığı yaşayabilir. Son ses dinleseniz dahi başınızı ağrıtmayacak seviyelerde bir sesi var demek doğru olabilir. Bu açıdan da, imkan varsa deneyerek alınmasını tavsiye ederim. Sonuç olarak, benim beklentimi karşıladı, ama kablo üzerindeki çağrı tuşunun yanına ses kontrol tuşları da konsaymış çok daha cazip bir ürüne dönüşürmüş demeden edemedim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kaliteli bir kulaklık Seenheiser zaten bu işin uzmanı Ses Kalitesi çok net ve ses Yüksekliği gayet yüksek

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Eh İşte

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cidden ses kalitesi konusunda son derece başarılı. Özellikle mikrofonlu oluşu, toplantılara katılmaya da olanak sunuyor. Ayrıca gönderi çok hızlı geldi. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet güzel kulaklık indirim güzel teslimat 3.günde elimde daha ne olsun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklediğim gibi ancak kablosu biraz daha uzun olabilirdi, markanın kalitesi tartışılmaz zaten. Erken teslimat için Hepsiburada ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sesi çok az…! Uzunca araştırıp markaya ikna olmuştum..Büyük hayal kırıklığı oldu doğrusu…Yani sesi çok çok az…Hani marketten 50₺ ye kulaklık alırsın, diycem onun sesi kadar yok abartmış olmam doğrusu..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kafama ve kulağıma tam oldu. Kulaklık süngerleri çok güzel. Güzel bir ses kartıyla kullanırsanız mükemmel bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    hızlı ve özenli kargo, ses kalitesi gayet güzel, kafa bandı biraz alçakta kalmış uzun bir kafa yapınız varsa tavsiye etmem, uzun süreli kullanımda rahatsız edebiliyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle satıcıdan çok memnun kaldım dün öğlen verdiğim sipariş bugün öğlen elimdeydi.Özenli paketleme için teşekkürler.Kulaklığa gelince ses kalitesi gerçekten iyi sesler oldukça net ve keskin.Tek eksi yanı bence kafa bandı kısmı biraz daha konforlu olabilirdi bu kalitede bir marka daha iyisini yapabilirdi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser HD 400S Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser HD 400S Kulak Üstü Mikrofonlu Kulaklık Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat