Apple MacBook Pro MVVL2TU-A Intel Core i7 9750H 16GB Ram 512GB SSD Radeon Pro 5300M MacOS 16 inç Laptop - Notebook Yorumları

Apple MacBook Pro MVVL2TU-A Intel Core i7 9750H 16GB Ram 512GB SSD Radeon Pro 5300M MacOS 16 inç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yaklaşık 15 yılı aşkın süredir Mac kullanıyorum, dolayısıyla kalitesine aşinayım. Bu seride beni tek rahatsız eden aşırı ısınması oldu. İlk kullanımımda bir problem var zannetim, önce Apple Destek'i aradım. Sonra yeterli gelmedi aldığım bilgi ve bu konu ile ilgili yerli/yabancı forumları okudum. Herkesin aynı dertten muzdarip olduğunu gördüm. Böyle kabullenmem gerektiğini anladım. 16" M1 işlemci ile çıkana kadar sanırım bu sorun çözülmeyecek. Neticede kucağınızda kullanıyorsanız, kışları elektrik faturanızı düşürecektir :)

  • Amazzon aracılığıyla, 01.11.2021
    Muhteşem

    Aldığımda bugüne kadar neden almadım diye kendime sordum bir MacBook gerçekten inanılmaz

  • Amazzon aracılığıyla, 25.10.2021
    Kalite

    İlk defa bir macbook kullanıyorum. Şimdiye kadar laptop diye satın aldıklarım oyuncakmış. Malzeme kalitesi mükemmel. Bu kadar ince bir cihazın böyle bir performans göstermesi muhteşem.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün 1 günde ulaştı elime, paketlemesi gayet güzeldi .Macbook pro hakkında zaten konuşmaya gerek yok 😎

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tabi ki muazzam...Hepsi burada dan hızlıca alabilirsiniz gözünüz kapalı alın ertesi gün geliyor zaten.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyat performansı çok iyi

  • Trendyol aracılığıyla, 12.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcıya teşekkürler

  • Amazzon aracılığıyla, 24.02.2021
    .Net Core C# yazılımcısı olarak beklentilerimi karşıladı.

    Plastik ile Aluminyum arasındaki fark ne kadarsa Windows ile Macbook arasındaki farkta o kadar gibi geldi bana. Macbook ile daha önceleride çalışmıştırm 13.3 ile şimdi 16 inç'i kullandım tek kelime ile mükemmel kullanıcı deneyimi yaşadım ve hayıflandım biraz daha önce neden bu platforma geçmedim diye. Ses sistemi hiçbir zaman windows'ta deneyimleyemediğim bir deneyim sundu bana, Görüntü her zaman izlediğim diziler, filmler ve animeler bambaşka göründü ayrıca. Güvenlik kullanılabilirlik, tasarım işletim isteminin kullanımı herşeyi son derece tatmin edici. Macbook pro ile yazılım dünyasında kullanılan birçok teknolojileri kullanacağım o zaman daha detaylı bir paylaşım yaparım.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.12.2020

    Benim canım Macbook'um <3 Sorunsuz şekilde elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tüm özelliklerine artı olarak klavye, touchpad ve ses özellikleride çok iyi. Kur farkından dolayı biraz ortalamanın üzerinde bir fiyatı var ancak performans ve kalite olarak verdiğiniz paraya değen ve yıllarca kullanabileceğiniz bir laptop

  • Trendyol aracılığıyla, 12.11.2020
    (Ürünü satın aldı)

    PivotExpert satıcısından aldım. Böyle pahalı bir ürünü sadece 1 defa balonlu naylona sarıp Sürat kargoyla göndermişler. Bardak aldığımda bile büyük bir kutu içerinde katkat sarıp güvenli bir şekilde gönderiyorlar. Paketleme aşırı özensizdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Muhteşem. Kalitesi ortada ne diyebilirim ki

  • Trendyol aracılığıyla, 23.05.2020

    siparişi verdikten 4 gün sonra elimdeydi canım bilgisayarım. çok teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürünüm iki günde elime ulaştı gerçekten kalite ya ömürlük ve her türlü minimal tasarım kolaylık sağlıyor

  • Teknosa aracılığıyla, 18.04.2020

    Aynı gün sağlam ürünümü teslim aldım, kızım çok mutlu oldu teşekkür ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 06.04.2020
    Hızlı ve Güvenli Teslimat

    Görselde klavye türkçe F olarak gözüküyor fakat bana gelen cihazın klavyesi Türkçe Q klavyeydi, güzel bir sürpriz oldu :)

  • Teknosa aracılığıyla, 05.04.2020

    Ekonomik olarak oldukça düşündüm diyebilirim ancak hemen hemen 2 senede bir bilgisayar değiştiriyorum bu yüzden performansı ve çalışması daha yüksek bir ürün tercih etmek istedim. üzerindeki i7 işlemci ve 16 GB RAM sayesinde şu an performans olarak yetişemediğim bir program yok diyebilirim. 512 GB hafızası benim için yeterli oldu. ekran zaten 16 inç ve özellikle tasarım için ideal boyut diyebilirim. ağırlık olarak hafif Hatta notebooklarda daha hafif bir ürün görmemiştim. oldukça memnun kaldım

  • Teknosa aracılığıyla, 04.04.2020

    Kendime bir ödül vererek bu cihazı aldım evde YouTube videoları çekiyorum ve kurgu montaj Iin çok sağlam bir ürüne ihtiyacım vardı bu ürün karşıma çıktı 512gb ssd yeterli 16gb ram çok sağlam ve retina ekran büyük olduğu için çok başarılı oluyor 16 inç büyük ve klavyesi yumuşacık ayrıca sessiz çalışıyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.04.2020

    İşte bu bilgisayar herşey için yeter size. keseniz ve gücünüz yetiyor ise kaçırmamanız gereken bir bilgisayar. İ7 işlemcisi çok hızlı ve yeni nesil ayrıca ısınma gibi bir sorunu bulunmuyor. 16gb ram ve 512gb ssd var düğün videoları çekiyorum dolayısı ile mobil editleme çok önemli oluyor benim için ekran 16 inç. silver rengi var. Uygulamalar çokça açık olsa bile hiçbir şekilde kasma yok. Touch bar çok basit kullanımlı ayrıca çok şık gözüküyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.04.2020

    Tasarım programlarında çok başarılı bir bilgisayar ekranı çok büyük ve ekran görüntü kalitesi mükemmel iyi onunla çalışmak çok keyifli. klavyesi ergonomik çok kullanışlı. ekran renkleri çok canlı ve parlak depolama alanı geniş yeterli çok memnun kaldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Apple MacBook Pro MVVL2TU-A Intel Core i7 9750H 16GB Ram 512GB SSD Radeon Pro 5300M MacOS 16 inç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Apple MacBook Pro MVVL2TU-A Intel Core i7 9750H 16GB Ram 512GB SSD Radeon Pro 5300M MacOS 16 inç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat