MSI Optix MPG341CQR 34" 144 Hz Monitör Yorumları

MSI Optix MPG341CQR 34" 144 Hz Monitör yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    SUPER ÜRÜN

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Msi hakkında çok fazla konuşmaya gerek yok.ürünleri fazlasıyla iyi.satıcının titiz paketlemesi için de teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün öncelikle benim gibi simülatör oynayacaklar için bulunmaz bir değere sahip hem geniş açıları hem netlik ve çözünürlük olarak oynayacakları oyunlardan daha fazla keyif almalarını sağlayacaktır. Bir çok ekstraları barındıran bu monitör için daha fazla şeyler söylenilebilir. Kendim uzun süreler araştırma yaparak bu monitörü almaya sebep oldu ve hakkınıda vermiş oldu.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.11.2022
    Fevkalade

    Manyak makine

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans en iyi ürünlerden biri satıcı çok hızlı gonderdi. Güzel paketleme. Teşekkürler İnfostar Bilişim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2022
    Memnun kaldık

    Olumlu yönleri: Bu oyuncu monitörünü erkek kardeşim için aldık. Akşamları oyun oynayarak vakit geçiriyor. Monitörünün çok yavaş olduğundan şikayet ediyordu. Bu monitörü almayı tercih etti. Monitörün dış görüntüsünü çok beğendim. Aydınlatma ışıkları ve kavisli olması çok güzel. Kardeşim de performansından oldukça memnun. Dahili ses kontrolü ve akıllı kamerası ile monitörün ayarlarını her durum için kolayca ayarlayabiliyoruz. Oyun oynarken donma sorunu yaşamıyor artık. Tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2022
    Memnun kaldım

    Olumlu yönleri: Akşamları arkadaşlarımla internet üzerinden canlı olarak oyun oynuyoruz. Monitörüm çok eskidiği için donuyordu ve yavaşlıyordu. Bu oyuncu monitörümü almamı tavsiye ettiler. Yaklaşık 2 hafta önce aldım ve kullanıyorum. Oldukça hızlı ve güzel bir monitör. Dış tasarımının yanı sıra performansını da çok beğendim. Ortam ışığını otomatik algılayan özelliği ile ekran parlaklığı he r zaman en uygun seviyede oluyor. Oyun oynarken aradaki farklı hissedebiliyorum. Donma yavaşlama gibi sorunlarla karşılaşmadım. Bende çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.01.2022
    Tavsiye Ederim

    Olumlu yönleri: Eşim evden çalışıyor. Kullandığımız monitörün performansı ve ekran çözünürlüğü çok düşüktü. Bu yüzden daha yeni ve hızlı bir monitör almaya karar verdik. İleride çocuklarımızda oyun oynarken kullanırlar diye düşünerek oyuncu monitörü almayı tercih ettik. Monitör daha öncekine göre fazlasıyla hızlı. Eşim dış görünümünü beğendi. Akşamları çalışırken, ekranın altındaki aydınlatma ışıkları hoş bir görüntü yaratıyor. Yüz tanıma özelliğine sahip web kamerası sayesinde tercihimize gör renk profillerini de otomatik olarak değiştirebiliyor. Tavsiye ediyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet guzel kesinlikle 1.4 Display port ile baglayin 144hz istiyorsaniz. Laptop baglamak icin bende mini displayport oldugu icin mini den normal e kablo bulmak zor 1.4. Hdmi 2.0 ile 100hz alabilirsiniz cihaz ozelliklerinde yaziyor. kullanimi ayaklarini kurmak kolay saglam. Ondeki programlanabilir RGB ler guzel. Herhangi bir sorun yasamadim guvenle geldi. Olu pixel ghost ve black smearing e daha rastlamadim.

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2021
    Asus Rog serisinin yerini tutmaz.

    Kargosu kendi kutusunda geldi. Paketleme ve kargoya verme aşaması çok hızlıydı. Ölüpixel çıkmadı. Genel olarak memnunum fakat buna geçmeden önce asus xg27vq monitörü kullanıyordum ama bu aldığım monitörün parlaklığını ve kontrastını full ayarlamama rağmen asusun yerini tutmadı. Daha sönük bir monitör. Kısacası 34’ olmasa asusun yerini tutmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kavisli ekran ilk defa kullanıyorum ve söyleyebilirimki sizi sarmalıyor. Direk olayın içindesiniz çok beğendim.Görüş açısı gayet yeterli.Renkler IPS panel olduğu için çok canlı ve görüntü kalitesi harika. Ghosting ve ışık sızması problemi kesinlikle yok. Monitörün yenileme hızının 144hz tepki süresinin 1 ms olması rekabetçi oyunlar için bir avantaj. Kalite ve malzeme Premium hissi veriyor. Kısacası MSI kalitesi kendini belli ediyor.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 11.11.2021

    Ürüne bayıldım tek kelime ile mükemmel, boyut, hz ve çözünürlük harika... herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ultrawide kategorisinin açık ara en başarılı monitörü, gerek yenileme hızı gerekse panel kalitesi olarak çok üst düzey. Hem oyun oynarken hem de içerik üretiminde çok iyi bir görüntü/renk kalitesine sahip. Kullanım tipinize göre farklı kulanıcı profilleri oluşturup kolayca geçiş yapabiliyorsunuz. Ayrıca built-in webcam'i olması ve oyunlarla senkronize rgb aydınlatması da ürüne oldukça değer katıyor. Ultrawide monitörler genel olarak herkese hitap etmese de geniş monitör seviyorsanız ve tüm oyunları 3440x1440 çözünürlükte çalıştırabilecek sağlam bir ekran kartınız varsa, bütçeniz de el veriyorsa hiç düşünmeden alın.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 24.10.2021

    ürün aşırı güzel elime çok iyi geldi teşeeekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün kalitesi mdi dtsndsrtlsrı içinde şüpheniz olmasın. Hdmi ile 144hz alamıyorsunuz yalnız DisplayPort gerekiyor. Onun harici curved monitörlere aşina iseniz sıkıntı yok ancak değilseniz 34 inc ten kaynaklı biraz boynunuz ağrıyabilir sürekli çevirmekten. Kısacası bir senedir kullanıyorum ve bir gün bile pişman olmadım, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Her şeyden önce beklentilerinizi iyi belirleyip ona göre monitör almanızı tavsiye ederim ben ips panellerde olan parlama ve kontrast sorunları yüzünden va panel olan bu modeli tercih ettim ancak her panel tipinin kendine has artıları ve eksileri de var va alırsanız black smearing ile karşılaşırsınız ancak çok daha iyi kontrast oranınız olur benim için öncelik parlamayan ve iyi kontrast veren bir monitördü ve beklentilerimi gayet iyi karşıladı memnunum 144hz için 7ms in biraz altında gtg süresi olması yeterli bu modelde ortalama süre 4-5 ms civarında yani sorunsuzca 144 hz de kullanabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü beğendim, yenileme hızı ve görüntü kalitesi gayet güzel. daha önceki monitörlerim 16.7 milyon renk ve 8 bit iken bunda 1.07 milyar renk ve 10 bit renk sunması görsel kaliteyi arttırıyor. RGB aydınlatmayı sevenler için sisteminizi tamamlayarak hoş bir görüntü elde ediyorsunuz. İndirimle aldım epeydir takip ediyordum, teşekkürler Hepsiburada.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Msi kalitesi fazla söze gerek yok

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2021
    VA panel başarısız

    - Büyük bir ekran, VA panel olduğu için köşelerde ve kenarlarda görüntü bozulmaları oluyor. Birde üstüne Curve monitör olunca bu bozulmalar daha da belirgin hale geliyor. - Yine VA'nın dezavantajı black smearing mevcut. - Ultrawide monitör alacaklar ya Curve'süz düz ekran ya da IPS panel monitörler tercih etmeli. VA panel kullanan diğer markaları da denedim onlarda da aynı sorunlar var. ( CU34G2X/BK, g34wqc, g34w-10 hepsi aynı)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2021
    geniş açı

    Olumlu yönleri: Oyun deneyiminiz oldukça farklı bir boyuta geçiyor. Yapay zeka ile donatılmış. Dahili ses kontrolü var. Dahili web kamerası var. Kavisli olması hoş bir görüntü katıyor. Yenileme hızı 144 hz, oldukça yüksek. Tepki süresi kusursuz zaten sadece 1 ms. Oyunlarda çok akıcı bir performansı var. Gözlerinizi asla yormaz. Her şeyi ile kalite akan bir monitör.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI Optix MPG341CQR 34" 144 Hz Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI Optix MPG341CQR 34" 144 Hz Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat