Vaillant Ecotec Intro 18-24 kW Tam Yoğuşmalı Kombi Yorumları

Vaillant Ecotec Intro 18-24 kW Tam Yoğuşmalı Kombi yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2022
    sorunsuz satıcı ilgili satici

    Olumlu yönleri: 2 yıldır kullanıyorum. ilgili satıcı. Sorunsuz elimize ulaşıp kurulumunu yaptirmistik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.01.2022
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: bu tam yoğuşmalı kombi bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine sipariş etmek istedim. kombinin genel özelliklerini çok beğendim. evimiz sıcacık bir yuva haline getiriyor. baca tipi hermetik olan kombinin bakımı son derece kolay oluyor. ısıtma kapasitesi 20600 Btu/h Bence bu performans inanılmaz. içime çok sinerek kullandığım bir kombi olduğu için Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.12.2021
    güzel bir ürün çok teşekkür ediyorum

    Olumlu yönleri: güzel bir ürün çok teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Kombi o kadar sessiz çalışıyor ki çalıştığı zaman sanki ses dışardan uzaktan geliyormuş gibi. Çok memnun kaldım, daha önce satın almadığım için pişmanım. Çok iyi ısıtıyor, sadece ben ev için küçük kapasiteli almışım. Ona çok dikkat edin. 100 m2 üzerinde kuzey cephesindeyse eviniz, 20.000’lik olanı satın alın. 👍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Yeni taşındığımız evde kombimizi değiştirmek zorunda kaldık. Birçok markayı inceledik ve Vaillantta karar kıldık. Fiyatı da bütçemize uygundu. Aldık ve gerçekten çok memnunuz. Diğer kombimizden sonra evimize uzaydan bir ürün aldık sanki. Uzun yıllar kullanabileceğimizi düşünüyorum. Gerçekten kaliteli bir kombi. Ürün sorunsuz bir şekilde elimize ulaştı kargo konusunda da hiçbir sıkıntı yaşamadık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Güzel ürün , tavsiye ederim.

    Olumlu yönleri: Kompakt ölçüleri var.Verimli.sıcak su performansı yüksek. Olumsuz yönleri: Ses seviyesi biraz fazla, daha çok kapalı ya da açık balkonlarda kullanılması önerilir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Kombi konusunda en çok alışık olduğum Vaillant marka bu üründen çok memnunum. Isıtma performansı oldukça yüksek. Kombinin yanında baca ve dirsek parçalarıyla birlikte ulaştı bana. Güvenlik açısından da gayet memnunum. Bu ürünü almamın sebeplerinden biriydi güvenlik. Kombi arayışında veya bu ürünü alma niyeti olan varsa kesinlikle düşünmeden alsın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    İhtiyacınız varsa bunu alın

    Olumlu yönleri: Eskiyen kombimi değiştirmek için Vaillant ecoTEC ürünü tercih ettim. Birkaç haftadır kullanıyorum ve oldukça memnunum. Kombi almayı düşünen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Aynı zamanda satıcıya ürünümü özenle kolilediği ve sipariş verdikten kısa süre sonra kargoladığı için teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2021
    bu ürün yerli üretim mi yoksa Almanya da üretilmiştir

    Olumlu yönleri: iyi malzeme Olumsuz yönleri: imalat yeri

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Memnun kaldık

    Olumlu yönleri: evlendiğimizden beri kirada aynı kombiyi kullanıyoruz hiç ev ısınmıyor en yüksek dereceklerde açmak durumunda kalıyoruz ancak elektrik faturasına baktığımızda gördüğümüz fiyatlar gerçekten üzüyordu artık. ev sahibiyle anlaştık ve kombiyi değiştirdik şimdi sımsıcak evde oturuyoruz eziyet çektiğimize yazık elektrik faturası ciddi oranda düştü ve ısınıyoruz tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.03.2021
    Ürün çok güzel

    Olumlu yönleri: 18.24 kw sını 2 +1ev için uygun oldugunu söylediler bende aldım ama daha kullanmadım inşallah sorunsuz olur

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) KALİTE

    Olumlu yönleri: Ürünü araştırarak farklı sitelerdeki yorumları okuyarak aldım yaşarsak göreceğiz. Firma ile montajı yapılıp kullanıma alınana kadar iletişim kurduk çok ilgilendiler ayrıca teşekkürler. Olumsuz yönleri: Kombi montaj olayın il il gaz firmasından dolayı değişiklikler oluyor bunlar iyi araştırılmalı ayrıca Vaillant servisin ilk açılışı yapması için montaj yapıldıktan ve gaz firmasından uygunluk belgesi alındıktan sonra kombiyi aldığınız firmanın servise kayıt açtırması gerekiyor burada biraz sorun yaşadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.02.2021
    başarılı

    Olumlu yönleri: Reklamlar sonrası evimiz için eskisi yerine bu markayı seçtik ve b aya memnun kaldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Küçük ve sessiz nir kombi bsşarlı. Olumsuz yönleri: İçinden adkı aparatı çıkmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Kombi bizim eski cihazlardan çok çok farklı ve teknik özelliklere fazlasıyla sahip. Eskiden kombi bozulunca ince ince kontrol ederken bu cihazın elektronik göstergesi sayesinde her şeyi kontrol edip aynı zamanda arıza, sorunu problemi azmanında uyarı ile anlayabiliyoruz. Ürün tam yoğuşmalı olmasının yanı sıra da suyu oldukça hızlı bir şekilde ısıtıp soğutabiliyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 18.11.2020

    Çok pişmanım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: bi kere alman malı gerçekten kalitesini ortaya koyuyor performansıda eksisine göre gayet iyi ben çok memnun kaldım çocuklarda öyle kombide marka gerçekten önemli tüm evin işi neredeyse ona bağlı çünkü ocağından tut banyosuna kadar güvenlikle gerçekten bu konuda önemli o yüzden bu markayı sectık gayet güvenilir ve uygun fiyatlı bir kombi aldıgıma cok memnunum alacak olanlara öneririrm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Kombi bacayla beraber geliyor. Dirsek ve baca seti ürüne dahil bir şekilde ulaşıyor elinize. Ürünü almamın sebebi aynı zamanda ürünün yerden ısıtmaya uygun olmasaydı. Ben üründen de kurulumdan da çok memnun kaldım. Isıtması da yerden olması da çok iyi ve kaliteli olduğunu düşünüyorum. Böyle bir niyetiniz varsa almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Tşkler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2020
    Çok güzel

    Olumlu yönleri: vaillant marka olarak bildiğim ve aşina olduğum bi marka uzun zamandır da vaillant kombi kullanıyoruz evimizde o nedenle almayı düşünenlere yardımcı olması açısından yorum eklemek istedim. Kaç zamandır biz hiç bi sıkıntı çekmedik açıkçası ve de hem sessiz çalışması hem de sağlam olması gerçekten kullanırken insanı çok memnun ediyor bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vaillant Ecotec Intro 18-24 kW Tam Yoğuşmalı Kombi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vaillant Ecotec Intro 18-24 kW Tam Yoğuşmalı Kombi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat