Xiaomi Yarım Kulak İçi Çift Sürücülü Stereo Siyah Mikrofonlu Kulaklık Yorumları

Xiaomi Yarım Kulak İçi Çift Sürücülü Stereo Siyah Mikrofonlu Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(74 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    kargo iyiydi sipariş verdiğim günün ertesinde elime ulastı. ürün direk takıp kullanmak için uygun değil tizler fazla ses yüksek kulagı tırmalıyor. spotify üzerinden veya nerden olursa bir kaç ekolayzır ayarıyla istediğim sonucu elde ettim tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    İphone ile uyumu

    İphone telefonda kullanmak icin aldim, mikrofon ve ses netligi bence apple kulakliktan iyi, orta tuşu da calisiyor fakat ses acma ve azaltma tuşlari calismiyor, ürün mü bozuk yoksa iphone uyumsuzlugu mu bilemiyorum, bir yildizi buradan kirdim

  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder

    mic ve kulaklık kalitesi iyi , çok hafif ancak iphone kulaklıkları kadar iyi oturmadı kulağıma bazen çıkıyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kulağı Ağrıtıyor!!!

    Ses kalitesi fiyatına göre tatmin edici.Kulaklık güzel de gözüküyor ama yarım saat sonra kulağım acıyor kulaklığı alıcak arkadaşlar bunu dikkate alarak satın alsınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ...

    Kablo bir az inçe. Sesi güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok iyi değil. Hatta kötü.

    Maalesef beklediğim performansı alamadım. Sennheiser MX375 ve MX475 kulaklıklarını tercih ederim. Xiaomi Redmi 5 Plus kullandığım cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    5 yıldıź

    Mükemmel ses ve bass

  • HepsiB. aracılığıyla
    Rock&Metal dinleyicileri için güzel bir f&p ürünü

    Fiyatına göre gayet güzel tonları var. Enstrümanlar ayırt edilebiliyor. Doyurucu bir tizi var. Bas severlere hitap etmeyebilir. O yüzden entrüman ağırlıklı müzik sevenler (benim gibi metal müzik sevenler) bu ürünü çekinmeden alabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sağlamlığı düşündürüyor...

    Baslar olması gerektiği gibi tizler ise ayarlarla uğraşarak istenilen seviyeye getirilebiliyor. Mi Max 2 cihazında oyunlarda ses kasmak için aldım. Oyunlarda yer-yön zarfını çok güzel veriyor..:)

  • HepsiB. aracılığıyla
    gerçekten farklı hissettiriyor

    hi res Audi özelliği ile sesler daha net daha güzel veriyor Almaya deger

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Tizler başarılı fakat bas felaket ötesi. Nasıl açıklasam bilemedim ama sesler fazla mekanik geliyor. Parasını haketmiyor en başta zaten. Fakat indirimde aldığım için değiştirmeyi düşünmüyorum ama bence alacak olanlar şansınız varsa ilk önce deneyin. Kulağa tam oturdu benim kulağımdan silikonlular düşüyor kulağım küçük olduğu için :D

  • HepsiB. aracılığıyla
    ÇOK ÇOK ÇOK!..

    Arkadaşlar merhaba, öncelikle fiyat performans konusunda gerçekten başarılı yaklaşık 9 ay önce satın almıştım sizler ile deneyimlerimi maddeler halinde paylaşmak istiyorum, - Çok büyük beklentiler ile sipariş vermeyin bass konusunda mutlu etmiyor, - Seyahat eden veya çantasında taşımayı düşünen arkadaşlarım için kablosu gerçekten ince ve son 1 aydır tek başlık çalışıyor, deforme görünmese de işlevini yitirdi. - Çok uzun kullanımlarda kulağımın acıdığı oldu günlük kullanımda böyle bir şeyin başınıza geleceğini düşünmüyorum açıkçası, - İade etmek istesem de şuan kutusuna sahip olmadığım için iade şartlarını yerine getiremiyorum ve 1 yıl bile kullanmadan yeni bir kulaklık siparişi verdim, bazı arkadaşlarım bu süreyi uzun bulabilirler ancak garantisi 2 yıl olmasına rağmen şuan bu konu için tekrar bir harcama yaptım anlayışla karşılamanızı bekliyorum. Gelelim avantajlarına, - Kablo uzunluğu standart bu konuda beni rahatsız eden bir durum hiç yaşamadım, - Bass konusunda tatmin etmese de keyifli bir müzik zevki sundu asla çızırtı veya benzeri bir durum yaşamadım - İlk olarak belirttiğim gibi fiyat performans konusunda başarılı şuan bozulmasına rağmen canımı sıkan bir meblağ değil. Umarım yararlı olur satın alan arkadaşlara hayırlı olsun dikkatli kullanın :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata Şamda kayısı

    Fiyat performans super, ıpone kulaklığa 2 katı para vermeye hiç gerek yok, bu Çinliler işi öğrenmiş. Tavsiye ederim herkese.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Guzel

    alıpta pişman olacağınız bir kulaklık değil tavsiye ederim. bass düzeyi gerçekten çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye etmiyorum

    Berbat bir sesi var yorumlara bakarak almistim ama yok yani kullanilmaz belki ben bugune kadar tikac seklinde olanlari kullandigimdandir onuda bilemiyorum ama bu para bu kulakliga verilmez kisisel gorusum ....

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P

    Benim gibi iphone tarzi kulaklik sevenler icin bulunmaz bir nimet bass tiz hepsi efsane gonul rahatligiyla alinir. Tek sorunu kablosu ince

  • HepsiB. aracılığıyla
    Sesi idare eder

    Üründen beklentim büyüktü ama maalesef beklentimi karşılayamadı. İphone kulaklığı kullandıktan sonra bu kulaklığa alışmanız zaman alır. eğer ki daha önce iphone kulaklığı kullanmadıysanız iş görür.

  • HepsiB. aracılığıyla
    BASS İSTEYEN ALMASIN !!!

    EKSİLER Açıkçası bass için almadım ama bu kadar da düşük olmasını beklemiyordum. Bass yok gibi. Bu fiyata kesinlikle alınmaz. Yarı fiyatına normal kulaklık alın fark yok gibi. Xiaomi beni ilk defa hayal kırıklığına uğrattı. ARTILAR - Ses kalitesi iyi - Mikrofonu iyi - Tasarım iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Kulaklık şık ve kullanışlı,ses kalitesi de fiyatına göre yeterli bütçeniz bu civarlardaysa düşünmeden alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 25.11.2021
    Fena değil

    Mmeh... orijinal değil ama fena da değil. fiyatına göre iş görür

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Yarım Kulak İçi Çift Sürücülü Stereo Siyah Mikrofonlu Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Yarım Kulak İçi Çift Sürücülü Stereo Siyah Mikrofonlu Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat