Philips SHC5100-10 Kablosuz Kulaklık Yorumları

Philips SHC5100-10 Kablosuz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(63 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kaliteli

    Kaliteli güzel bir ürün yanlız bu ürünü profesyonel müzik dinlemek isteyenler değil, wireless özelliğini kullanmak isteyenler tercih etmeli. Ses temiz ve anlaşılır geliyor fakat yüksek tonlarda dinleyemiyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çocuklu ailelere tavsiye ederim

    Ürün oldukça kaliteli malzemeden yapılmış. akşam 10 dan sonra çocuğu rahatsız etmemek için aldım. ses seviyesi oldukça yeterli TV ve müzik dinlemek için. Şarzlı olması ve şarj ünitesi ile wireless ünitesinin tümleşik olması avantaj. Çok uzun süreli şarzının gittiğini söyleyebilirim.Eğer çok çok yüksek sesle dinliyorsanız yeterli olmayabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Her eve lazım

    Huzur içinde TV seyretmek istiyorsanız bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Eski modelini kullandık yıllarca yeni TV yeni modelini aldık çok memnunuz. Herkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentileri karsiliyor...

    Bu kulaklik ile baska odada is yaparken bile TV dinlemek mumkun oluyor. Kalitesi tamamen yeterli. Ses duzeyi son derece uygun. zaten daha yuksek ses kulak zarina zarar verecektir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dip Ses

    Ürün bugün hızlı ve temiz bir şekilde elime geçti teşekkürler. Fiyatını göz önüne alırsak fena bir ürün değil. Ancak neden bilmiyorum dipten gelen ses çok rahatsız edici. Daha önce Sony kablosuz kullanmıştım böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Keşke yine Sony alsaydım. Not: Denemeden almayın sonra pişman olmayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    3 gün de elime ulaştı. cep telefonundaki şarkı ları 15m kadar rahatlıkla diyorum. Bu fiyata tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışlı değil

    Ürün çok kaliteli fakat wifi olmadan kullanılmıyor ben bluetoothlu tercih ediyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Hiend değil tabiki ama fiyatı için çok iyi..

    10 metreye kadar sorunsuz çalışıyor, ama tabiki arada duvarlar var ise kesilmeler olacaktır. 1 ayda henüz bir sorunla karşılaşmadım. Kurması ve kullanması çok kolay. KAfada rahat duruyor, kulakları sıkıştırmıyor. Kendini şarj ediyor olması ve gerekirse iki tane şarj edilebilen AA pil alıp takabilme şansınız olması da cabası. Şarjı minimum 2 saat gidiyor, daha uzun takmadım. Daha önce sonynin bundan iki kat pahalı bir modelini kullanıyordum, onun sesi belki biraz daha temizdi ama ürünü zaten sürekli kullanmayacağım için fiyatı da göz özüne alındığında mükemmel diyebilirim. Sonyyi o kadar pahalı bir ürüne ihtiyacım olmadığını düşündüğüm için satmıştım, doğrur karar verdiğimi düşünüyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Urun gayet kullanisli, ise yariyor, arada karisma oluyor, pil de az gidiyor ama sorun degil

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkürler

    çok hızlı teslimat teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    güzel

    gercekten güzel kaliteli ürün cekim kapasiteside güzel evin bi ucundan obur ucuna cekiyo kötü yanı ses seviyesi daha iyi olabilirdi kaliteli bi urun hizli sekildede gonderildi tafsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    çok başarılı

    smart tv de kullanmak amacıyla almayı düşünüyordum. burada yazan yorumları okuduğumda kafam karışmıştı. yine de sipariş verdim. hiçbir eksi özelliği yok. öncelikle kulaklık kulağı ağrıtmıyor fiziki yapısı itibariyle. eğer kulaklık üzerindeki ses kontrolünü kısıp televizyonun sesini açarsanız ses oldukça netleşiyor. ses netliği konusunda da dediğim gibi sıkıntı yok. ses de gayet tatmin edici ben %10 la kullanıyorum o bile fazlasıyla yetiyor. belli bir ses düzeyinin altında olursa kulaklık kendini uykuya alıyor ve bağlantı kesiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Muhteşem bir ürün çekim kalitesi çok iyi ve en ince sesleri bile duyabilirsiniz. En güzelide pillerini şarj etmesi. Pişman olmazsınız.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kullanışlı

    Sesi gümbür gümbür değil ama farklı odalardan arada duvar dahi olsa bile iyi ses alınıyor, wifi olmasının faydaları, bu da iyi bir özellik. Sadece TVde kullanmak için elverişli yüksek sesle müzik dinlemek veya radyo gibi kaynaklarda kullanılması tavsiye edilmez, radyoda mesela çok parazit yapıyor, zaten kısıtlı olan ses gücünü iyice kaybediyor. Bunun dışında sağlam ama hafif yapısı ile güzel bir kulaklık. Fiyatı da HBde piyasaya göre uygun. 2 günde teslim ettiler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tv için ideal

    ürünü 1 yıl önce aldım benim ikinci philips kulaklığım eskisi de hala çalışıyor onuda ortalama 10 yıl önce almıştım. Hatta eskisi daha güçlü bile diyebilirim bazen sokaktaki polis telsizi bile karışabiliyor. Evde geç satte tv seyretmek için ideal ayrıca hareket özgürlüğü sağlıyor. bu tür ürünlerde dikkat etmeniz gereken husus usun süre takıldıktan sonra bile başınızda bir ağırlık hissetmemeniz. Philips buna dikkat ederek ürünü hafif yapmış. evde 2 tane de yetersiz kalıyor sanırım 1 tande daha alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2020
    Dört Yıldız

    Oldukça eski bir model için bu fiyata son derece pahalı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.12.2016
    Kaliteli ve kullanışlı

    Bazen parazit oluyor ama önemsiz derecede ve nadir. Güzel indirim yakalarsanız içiniz rahat alın

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2016
    Beş Yıldız

    Ses gayet net ve kaliteli. Cızırtıdan bahsedenlerin vericinin yerini değiştirmesi gerekiyor tahminimce. Verici aynı zamanda kulaklığın şarj ünitesi. Özellikle bu çok hoşuma gitti. Kolay kolay şarjı bir günde bitiremezsiniz. Evden birinin işitme zorluğu yaşadığı ve diğerlerinin de gürültü zehirlenmesi durumu yaşadığı ortamları sona erdirecek.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2016
    Üç Yıldız

    Ürün fiatına göre iyi bi vınlama sesi var ama kullandıkça geçer belki

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2016
    Beş Yıldız

    Eşim (84) ve ben (88) uzun zamandır huzur içinde TV seyredemiyorduk ; zira sesi çok açmamızdam konu komşu'yu rahatsız etme düşüncesi bizi huzursuz ediyordu. Şimdi satın aldığımız bu cihazlar sayesinde çok rahat ve huzurlu olduk. Hepsiburada Firmamızın hem ticari ve hem de insani bu hizmeti takdire şayandır. Saygılarımızla.. Işıl & Ender Gülgün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips SHC5100-10 Kablosuz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips SHC5100-10 Kablosuz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat