Trust 21517 Ziva Chat Headset Kafa Bantlı Kulaklık Yorumları

Trust 21517 Ziva Chat Headset Kafa Bantlı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 23.11.2019
    Güzel

    Ürünü beğendim. Yüksek ses beklentiniz olmasın. Amaç kulağı acıtmaması ve kaliteli mikrofon.

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2019
    Ürün çok iyi.......

    Eğer ki müzik dinlemeyecekseniz dc filan konuşmak için alıyorsanız 10 numara kulaklık. 800 liralıktan daha net mikrofonu var. 2.ye alıyorum ki yedek kalsın kenarda:)

  • NI1 aracılığıyla, 26.08.2019
    Trust Her Zamanki Gibi

    Yıllarca kulaklık sıkması eziyeti yaşadığımdan dolayı hem çarşıda hem burada bir çok kulaklık inceleyerek bu modeli aldım. Daha pahalı markaları bilmem ama orta derece kulaklıkların kabartmalı süngerli olanların hepsi kulağı veya kafayı sıkıyor. Ancak kulağınızın tamamen süngerin içine geçmesi gerekli, aradım ama ben bulamadım öyle bir şey. O yüzden bu düz sünger olanı tercih ettim daha öncede bu tarz kullandım bir tane fena değildi ama bir süre sonra o da sıkıyordu çünkü kavisli kısım biraz sertti. Gelelim bu kulaklığa malzeme kalitesi olarak çok iyi diyemeyiz elbette, ki zaten fiyatı 30 TL. Ama çok dandikte değil. En fazla 30-35 TL eder o da Trust olduğundan dolayı. Klavyesini de kullandım yıllarca gerçekten ürünleri kaliteli diyebiliriz. Resimdeki ürünün aynısı ne çok küçük ne büyük şirin duruyor, telefonda mikrofonu da çalışıyor. Araba kullanırken illaki telefonla görüşecek iseniz ortam medyası da yoksa araçta kesinlikle bu kulaklıktan bulundurun bir tane araçta. Mikrofonu çok kullanışlı sesi de çok net iletiyor. Kulaklığın iki tarafını da kullanmayın ama araçta :) Oldukça hafif sıkma yok. Ses kalitesi gayet iyi yüksekliği de. Bir şarkı açtım ve daha önce duymadığım arkadaki müzik seslerini duydum. Bilgisayarda sesi daha yüksek ve ekstradan çift başlıklı jak geliyor yanında kulaklık ve mikrofon pembe yeşil uçlu eski tip giriş olanlar kullanabilir. Görselde ki kutusu balonlu naylona sarılmıştı paketleme güzel. 2 yıl garantili. Kablo uzunluğu 1,5 metre civarı uzunluğu gayet iyi. Kablosu biraz ince gibi geldi bana, uç kısmı sağlam bir şeye benziyor. Diğer modellerin rengine mp3 çalmasına aldanmayın kulağınızı sıkınca hiç bir önemi kalmıyor. Aklıma gelenler bu kadar :)

  • NI1 aracılığıyla, 07.08.2019

    Fiyatının üzerinde bir performansı var. Teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 02.05.2019
    Ürün kalite

    Kulaklık gereğinden fazla hassas. Cep telefonu gibi cihazlarda kullanmayı önermiyorum

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2019
    Ergonomik Kulaklık-Tek jak çıkışlı(Kulaklık-Mikrofon Ayırıcı Aparat kutuya dahil)

    Kulaklık kulağınızı sıkmıyor ve böylece uzun kullanımlarda rahatsızlık vermiyor.Ses ve mikrofon kalitesi gayet güzel . Önemli noktalardan birisi kulaklık tek jak çıkışlı . Ama kutu içerisinde Kulaklık-Mikrofon Ayırıcı Aparat mevcut.Böylece ürünü 2 jak girişli eski tip bilgisayarımda sorunsuz kullanabiliyorum.Kulaklık kablosu üzerinde ses yükseltme-kısma tuşu yok . Ben kendi adıma çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum.Siparişim korucuyu kavalı naylon ile sarılmıştı. Özenli paketleme için teşekkür ederim . Mng kargo evime kargoyu göndermedi . Şubeden teslim almak zorunda kaldım.

  • NI1 aracılığıyla, 15.04.2019
    Trust

    Fiyatına göre mikrofon ve sesi cidden çok dengeli bi geçiş ürünü olarak alınıp kullanılabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 11.04.2019
    Güzel ürün

    Kargodan kaynaklı bir sıkıntı yaşamama rağmen satıcı yardımcı oldu, kendilerine teşekkür ediyorum. Cihaz ise standart, günlük işlerinizi görecek seviyede, bu fiyata fazlası beklenemez zaten

  • NI1 aracılığıyla, 13.03.2019
    fiyat performan çok iyi

    fiyatına göre kaliteli ürün. çok hafif kafamda olduğunu hissetmiyorum. Bu ürünü tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 11.03.2019
    Kargo

    MNG Kargo'nun buraya teslimatı yoktu. Şubeden teslim almak zorunda kaldık. Kargo firmasının bunu alıcıya ve satıcıya önceden haber vermesi gerekmiyor mu?

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Trust 21517 Ziva Chat Headset Kafa Bantlı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Trust 21517 Ziva Chat Headset Kafa Bantlı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat