Rampage SN-J9 Siyah Gri Kulak İçi Kulaklık Yorumları

Rampage SN-J9 Siyah Gri Kulak İçi Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 07.03.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Beklentimin çok üstünde bir ürün hediyeler için teşekkürler RAMPAGE;)

  • Amazzon aracılığıyla, 31.07.2022
    Rakipsiz

    Bu kulaklığı ilk alışım 3 buçuk sene önceydi. 2 sene kadar aktif kullandım, ses kaybı gibi problemler yaşadığımda garantiye yolladım ve sorunsuz şekilde değişim yapıldı. Bir süredir dükkanlarda bulamıyordum, şimdi burada görünce tekrar satın aldım. Tartışmasız şekilde bu fiyatın iki belki üç katına kadar olan fiyat aralığındaki en iyi ses kalitesine sahip kulaklık.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü kullanmaya başladım ve memnun kalmadım kablosu sıkıntılı müziği açıp kapatıyor sesli asistanı açıyor iade edicem

  • Trendyol aracılığıyla, 02.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ses kalitesi kutudan çıktığı halde pek iyi değil fakat ekolayzır ile baya iyi bir seviyeye geliyor. Bundan önce senheiser cx 275s kullanıyordum.Sesi orta seviyede kullanmama rağmen gayet yüksek ses veriyor. Ses kalitesi olarak cx275s'in bi tık altında ama fiyatına göre gayet iyi. Kablosunun garip bir hissi var ama sağlam gibi duruyor. Kulaklık kısımları bi tık büyük. Önceki kulaklığım çok küçük olduğu için bana öyle geliyor da olabilir emin değilim. Ekolayzır ile tam fiyat/performan ürünü. Ekolayzırı nasıl ayarlayabileceğinize de internette küçük bir araştırmayla öğrenebilirsiniz.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ses en sonda patlıyor biraz onun dısında kullanışlı ve kaliteli bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli ve güzel ...Firma sıkıntı olduğunda yenisi ile değiştiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İstediğim rengi göndermediler gold rengi geldi.ÇOK KÖTÜ.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.10.2020

    Kaliteli güzel ürün. Ekleme: kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu ancak cızırtı var gibi. Umarım bozulmaz. Bozulmazsa gerçekten güzel bi kulaklık. Dışarıya ses vermiyor ve ses ancak son seste hafif cızırtılı oluyor. Son ses dediğim de epey yüksek. Birde uzun süre kullanımda hibritler kulağımı ağrıtıyor, onları kullanmadan takıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaşlar sesi çok net vermiyor "buğulu"veriyor sesi hafiften,ayrıca son ses müzik dinlerseniz müziğin sesi aşağı kattan bile duyulur o derece dışarıya ses gidiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 16.09.2020
    ürün gôrseldeki gibi gelmedi

    ürün gôrseldeki gibi gelmedi

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2020

    Kaliteli çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Malzeme kalitesi gayet iyi. Kulağa iyi oturuyor. Sesi mükemmel değil ama fiyatıyla orantılı. Bu fiyata kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık olabilir. Normalde jbl'in 500 lira civarında bulunan bir Bluetooth kulaklığını kullanıyorum fakat görüntülü konuşma sırasında internette yavaşlamaya sebep oluyor. Bu nedenle kablolu kulaklık arayışına girip bunu gördüm. Malzeme kalitesi oldukça başarılı. Ses seviyesi biraz düşük geldi ama kullandığım diğer kulaklığın kalitesiyle ilgili olabilir. Hepsiburadaya diyecek bir şey yok zaten. Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 23.12.2019
    Gayet iyi

    Ses olarak gayet iyi , Bass olarak fazla gibi sanki ama rahatsız etmiyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten kaliteli ve uzun süre kullanabiliyorsunuz bitane almıştım 3 ay kullandıktan sonra kaybettim şimdi yenisini aldım kablosu birbirine dolanmayacak ve kırilmayacak şekilde tasarlanmış kesinlikle f/p

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Basları gayet güzel, mikrofonu konusurken disardaki tum sesleri de aliyor bu cok kötü olmus, kablosu cok uzun geldi bana bu yuzden dolaniyor surekli. Bunun haricinde rengi cok güzel koyu gri ❤

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü herkese tavsiye ediyorum ürün cidden fark edilir derecede kaliteli içinden 12-15 cm bir kaliteli kumaş taşıma çantası çıkıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 24.08.2019

    Çok kaliteli, elinize aldığınızda sizi direk bir kalite hissiyatı karşılıyor. Sesi gayet net veriyor ve bass çok tatlı şekilde vuruyor. Tavsiye üzerine aldım, tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Elime çok hızlı ulaştı ses kalitesi de aşırı güzel teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Kutu içerisinden ufak taşıma çantası da çıktı. Ses kalitesi de gayet güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rampage SN-J9 Siyah Gri Kulak İçi Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rampage SN-J9 Siyah Gri Kulak İçi Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat