Samsung Galaxy Watch Active 2 44 mm Mat Altın Akıllı Saat Yorumları

Samsung Galaxy Watch Active 2 44 mm Mat Altın Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(218 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    harika ürün. karısı mutlu. Bluetooth kullanmaz ve piller 4 gün dayanır. güzel, rahat, yumuşak, parlak gecikmeli de olsa etkinlik belirlenir. adımlar iyi hissettiriyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Rengi ,boyutu ve kullanışı harika bir saat.. 44 mm biraz büyük olduğunu bilerek aldım çünkü küçük ekranda işlem yapmak daha zor olur diye düşündüm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Biraz geç geldi ama ürün elime geçtiğinde beklediğimden fazlası çıktı. Çok iyi paketlenmisti

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Active 2 almadan araştırmanızı yapın, her uygulama ne yazık ki kurulamıyor ama piyasada ki en iyi akıllı saatlerden biri

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Erken geldi teşekkür ederim. Kullandık çok beğendi memnunumuz kaldi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok şık bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla

    Kolunuzda saat gibi durmuyor, samsung klasik sorunu çerçevesi en ufak şeyde boya atıyor. Şarjı 1 gün anca gidiyor, bütün özelliklerini kapatırsanız 2 gün, ee neye yaradı şimdi bütün özellikleri kapatınca ? Kadranları ne yüklerseniz yükleyin normal saat gibi duran yok. Çok fazla eksi yönü var, alan pişman olur demedi demeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü oo çok beğendim diyemedim. Bu fiyata değer mi tartışılır. Sanırım kişiye göre değişir bu konu. Aktif spor yapanların daha çok işini görür sanki. Menüde whatsap çıkmıyor gelen mesajlar bildirim olarak düşüyor hatta cevap verebiliyorsunuz fakat aaa been şu kişiye saatten dur mesaj atayım kısmı yok bu kısmı sevmedim. Ekrana farklı saat modelleri ayarlayıp ara yüz yapabiliyorsunuz bu kısmı iyi birde şu var aramalara saatten cevap verebiliyorsunuz fakat açtığınızda telefonunuzdan da açılmış oluyor bunu hiç sevmedim telefondan çocugum derse girdiği için en çok bu özelliğini kullanırım sanmıştım yanılmışım siz konuşurken telefonda açılıyor bunu bilmenizi isterim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bayan için mükemmel bir saat;)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Muhteşem kesinlikle tavsiye ederim 😍

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    1 yıl kadar oldu alalı, camı ilk hafta çok az çizildi. komple koruyucu ile kullanıyoruz. henüz kırılmadı. şarjı görüntü kalitesi iyi, konuşma kalitesi daha iyi olabilirdi. camı daha dayanıklı olabilirdi. hem büyük ekranlı alıp hemde koruyucu ile çok hantal oluyor. eksisi bu. ayrıca en kenara kadar cam olmasına rağmen, ekran en kenara kadar değil. camı ekrandan daha geniş yapılmış bu eksisi çünkü camın gereksiz yere daha kolay kırılmasını sağlar. kenarları cam olmasındansa daha dayanıklı olması gerekirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzel kullanışlı, 44 mm kadınlar için kalın değil endişesi olan varsa diye belirtmek istedim. Ancak bir konuda şikayetim var, ürün satılırken de kutusunun üzerinde de s/m yazmasına rağmen içinden m/l kayış çıktı! Umarım hepsiburada bu geribildirimi dikkate alır

  • Amazzon aracılığıyla, 28.07.2023
    Galaxy

    Saati androide gecmeden aldim.sonra bir galaxy tel aldim. Birlikte guzel calisiyor. Saatte led yanik olustu 1 küsür sene sonra. Ekran kosesindeydi sonra daha buyudu ve bir tane daha cikti.servise gittim gidecegim derken servise getirdim. Ekran mekanizma ole birlikte komple degisiyormus yani saatin sadece dışı degismemis oldu. Saat ilk sıvı temasında aninda bozuldu. Ve garantim bitmek uzere. Servisten geldigi anda bir kaba su doldurup test yapacagim.sonra da yorumda duzenleme yapacagim 2 Devami::: Galaxy watch 3 saatimin ekranında ölü pikseller olustu servise verdim. Kasa haric tum parcalari degisti.sonrasinda ilk sıvı temasında yüzerken 2dk içerisinde titresimle isinarak kapandı. Servise getirdim yine tum parçaları değişti. Garanti suresi dolduktan 5 gun sonra yüzerken yine 2 dk içerisinde bozuldu. Servise verdim 4730 tl masraf çıkardılar. Saatin servis gördükten sonra su aldığını bunun benim kusurum olduğunu diretiyorlar. Tum testlerden geçmiş. Testlerden gecen bir urun nasil su alir? 5atm yani 50m ye kadar su almamais gereken bir saat. Servisle veya urunle alakali bir sorunu bana kullanici hatasi diyerek yikiyorsunuz!! Benim hatam burada servise guvenerek saati aldığım gibi yüzmeye gitmemek olmuş ayrica samsung müşteri memnuniyetine güvenmek olmus. Ios tan samsunga tablet telefon ve saat alarak gectigime pişman ettiniz bugun!! Saat servis godukten sonra ilk sıvı temasında hem de 2 kere ayni sekilde nasil bozulabilir aciklar misiniz??!

  • Amazzon aracılığıyla, 27.07.2023
    Şarj süresi kısa

    Ürün güzel ama şarj olarak bir gün sürmüyor Ek bir fonksiyon kullanmadan üstelik Huawei daha iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 26.04.2023
    Güzel

    Güzel ve kullanışlı bir saat

  • Amazzon aracılığıyla, 17.03.2023
    ürün rezalet

    bakıma gönderdim amazzondan indirdiğim faturada seri numarası yok diye işlem yapmadılar. amazzon üzerinden yardım hattını aradım samsung un ancak telefon yüzüme kapatılıyor. hemen üzerinde seri numarası yazılı faturamı istiyorum. aksi halde garantisiz ürün almış oluyoruz. almak isteyen insanların dikkatine

  • Amazzon aracılığıyla, 06.03.2023
    Teşekkürler

    Teşekkürler memnun kaldım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Watch Active 2 44 mm Mat Altın Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Watch Active 2 44 mm Mat Altın Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat