Samsung Galaxy Fit e SM-R375NZWATUR Beyaz Akıllı Bileklik Yorumları

Samsung Galaxy Fit e SM-R375NZWATUR Beyaz Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(124 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim.

    ürün hızlı ve iyi paketlenmiş elime ulaştı. hem samsung telefonumla eşleştirdim. düzgün adım ölçüyor. artı kalp atışlarını ölçüyor. hava durumu, takvim, kalan şarj, uyku dönemimiz, yakılan kalori isteğe göre ekran gösterilir. 1 eksiklik: telefonumun arka kısmına tam oturmadığı için şarj edemiyorum. şarj usb bağlantıdan oluyor. 4-5 gün sürüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hızlı teslimat

    istediğim özelliklerin hepsi var. malzeme kalitesi iyi. tavsiye ederim. Hızlı gönderi için Hepsiburada'ya teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu fiyata samsung gayet iyi. Daha önce mi band kullanıyordum ama samsung un uygulaması çok daha iyi. huawei cep telefonu ile kullanıyorum sıkıntı yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu paraya

    Bu paraya git mi band 4 al en azından karşılığını fazlasıyla alırsın

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Şık kibar ve güzel bir ürün, hediye olarak tercih ettim. Samsung telefon kullanan bir arkadaşım için aldım, uygulamalarıyla kolaylıkla uyum sağlayacağını ve uzun süre kullanacağını düşünüyorum. Fiyatı da diğer markalara göre makul.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    İnce ve zarif bir saat. Kadın kullanıcılara göre. Kaliteli ve güzel bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    spor ve sağlık için iyi. fiyat daha düşmeli...

    sensör yetenekleri polar a yakın değerler veriyor, fakat bataryası tüm özellikleri açınca 2 günü zor çıkarıyor, batarya büyürse de diğer çin mallarına benzerdi yani daha doğru veri elde etme derdindeyseniz alınır ve kullanılır, s healt için ideal diyebilirim, başka da bir şey için alınmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    samsung fit e

    bu saati aldım çok güzel fakat şarjını kaydettim nasıl nereden alabilirim şarjını bulamıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Şarj

    Şarj konusunda mutsuz eder. En fazla 4 gün kullanılıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklediğimden daha iyi

    Ürünü ilk aldığımda telefonum samsung olmasına rağmen wearable uygulamasıyla eşlememişti ancak bundan yaklaşık bir hafta önce rastgele bir zamanda yine denedim ve eşleşti o günden beri çok memnun bir şekilde kullanıyorum iyiki de almışım diyebiliyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yalnizca Samsung Health kullananlara tavsiye ederim

    Ekrani cok dayaniksiz. Daha ilk gunden cizildi. Almadan once mutlaka bir ekran koruyucu bulun. Herhangi bir jelatin ekran koruyucudab kesebilirsiniz. Keske ben oyle yapsaydim. Sarji 3 gun gidiyor. Ekran isigi yandiginda cok kisa sure acik kaliyor, hemen kapaniyor. Kordunun kalitesini cok begendim. Muadillerine gore artisi yok. Samsung kullanicisiysaniz Shealth kullaniyorsaniz uyku, adim ve kalori icin size cok iyi eslik eder. Hem surekli bagli olmasina da gerek yok. Baglandiginda uyku dahil tum veriyi gonderiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    HIZLI TESLİMAT

    Uygun fiyatlı Samsung bileklik. Çok memnunum. Bilekliğimi bul yerine, Xiaomi Mi band 3'te olduğu gibi telefonumu bul modu olsaymış daha iyi olurmuş. Bileklik hep kolda takılı zaten.

  • HepsiB. aracılığıyla
    ADIMSAYAR FAZLA SAYIYOR

    Ürünü 2 Haziran'da sipariş ettim 10 Haziran'da eline ulaştı bileklik özellik olarak mi band 3 le aynı özelliklere sahip mi band 3 daha ucuz olmasına rağmen sırf Samsung olduğu için yazılımı daha iyidir mantığıyla aldım kısacası markasına güvendim ama bı fark olmadığını anladım cihazın adimsayari çok absürt çalışıyor evi n içinde bile iki kere yan odaya gecsem sıfırdan 50-60 adım gösteriyor yani markadan başka bı farkı yok.Aksama kadar 3000 kalori yaktigimi zannetmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Süper bir ürün

    İndirdiğim programa hemen eşleşti, Türkçe , kullanımı kolay ve çok zarif bir bileklik, kadın kullanıcılara özellikle tavsiye ederim, çok beğendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beklentiyi Düşürün

    Ürünü 1 aya yakındır kullanıyorum hb üzerinden aldım. Muadillerinin bir aya yakın batarya ömrü sunduğu ortamda tüm bildirimleri ve nabız ölçümünü kapayarak 8 günlük şarj sunuyor. Nabız takibi sınırlandırılamıyor açarsanız sürekli ölçüyor ve şarj 3,5 günü zor görüyor. Ekran dokunmatik değil bildiğiniz eski nokia telefonlar gibi basmatik. İnce bilekli olduğum için ufak yapısı beni mutlu etti. Jiroskobu yok bir üst modeli olan Galaxy Fit’de var. S Healt uygulaması ile entegre çalıştığı için tercih ettim(S8 kullanıcısıyım). Miband serisi ile kıyaslarsak miban2 ile belki denk düşebilir. Mi band serisi fezaya çıkmış samsung hala emekliyor. Ciddi yazılım yemesi lazım o kadar eksiği var ki saymakla bitmez.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    dokunmatik zor ekranı açmak ugrastici

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çocuklarıma aldım çok memnun kaldılar

  • Media Markt aracılığıyla, 07.03.2021
    Fiyat Performans bakımından en uygun ve güzel ürün.

    Ürünü sipariş ettim ve 3 gün sonunda elime ulaştı. Satış öncesi ve Satış sonrasi ilgi gerçekten harikaydı. Her adımda beni arayarak bilgilendirdiler. Ürünü kullanışımın 2.günü ve gerçekten bütün ihtiyaçlarımı karşıladı. Üründe 2 günde sadece %2 şarj azalması gözlemledim. Şarjı hayli yeterli ve dengeli tüketiyor. Mesaj,arama,mail vb. Diğer uygulama bildirimleri sayesinde oyun oynarken yada iş yaparken takip edebiliyorum. Kalp sensörü birebir doğru veri veriyor ve adım sayar Diğer ürünlerden çok daha doğru sonuçlar veriyor. Uyku takibi ile uykumun düzenini görebiliyorum. Diğer sitelerde yazan olumsuz şeyleri yaşamadım ve sanırım bu konuda ürünün orijinal olmasi ve güvenilir yerlerden alınması gerektiği sonucu ortaya çıkabilir. Fiyatına göre harika bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans guzel. Ekrani kullsnmak zor. Yaslilar ve cocuklar icin uygun degil.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    fiyati piyasaya göre uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Fit e SM-R375NZWATUR Beyaz Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Fit e SM-R375NZWATUR Beyaz Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat