Samsung Galaxy Fit SM-R370 Siyah Akıllı Bileklik Yorumları

Samsung Galaxy Fit SM-R370 Siyah Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Bin lira daha verin gt2 alın

    Üzerine 1000 lira verip gt2 alırım daha iyi. Aynı özellikleri yarı fiyatına yapan rakipleri var üstelik. Samsung biraz abartmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Alınır Ama Bu Fiyata Kesinlikle Değil

    Aynı segmentte daha kaliteli ürünleri çok daha uyguna bulabilirsiniz. Mesela mi band 4 bunun için biçilmiş kaftan. Aynı özellikleri bir yana pil konusunda Samsungdan çok dahs iddialı bir bakmanızı tavsiye ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.02.2021

    Ürünü 1 ay kadar kullandım şarj benim kullanımın ile 2 hafta rahat gidiyor 45dk- 1 saat arası full şarj oluyor Mi band 5ten daha iyi özellik bakımından tek sıkıntı ip68 su geçirmezlik sertifikası war ama garanti kapsamına girmiyor suda denemedim hata kaza su kaçarsa bilginize arkasında durmuyorlar

  • Trendyol aracılığıyla, 18.05.2020

    ürün göründüğü gibi sağlam

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2020
    Spor yapacaksan al !!!!

    Öncelikle Samsung Gear Fit2 kullanan biri olarak zamanla şarj pinlerinin ter ile oksitlenip şarj olamama sorununu kullananlar bilir,muadillerine bakınca aynı bahsettiğim mekanizma İle şarj olmaları ama sadece gear fit te şarj pinlerinin olmadan şarj olması bu ürünü tercih etme sebebim oldu.Hafif ve pili rahat 4-5 gün idare eder , ben elma telefonda kullanıyorum fit ve Health yüklemeniz yeterli ,zamanla ekran görüntüsü çoğalacaktır eğer daha çok içinde oyuncak isteyenler saat almalarını öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.10.2019
    2 kez satın almaya yeltendim

    Almak ile almamak arasında çok gidip geldim. Ülkede yaşanan mevcut ekonomik kriz ortamında 2 kez vaz geçtim almaktan. Ürün başarılı ve 'Fit' versiyonuna göre çok daha kullanıcı dostu. Ölçümleri isabetli ve malzeme kalitesi yüksek. Ama bu fiyat en az %30 düşmeli. Yoksa gidip şu çok satan Çin markasını alacağım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2019
    güzel cihaz

    güzel cihaz tüm özellikleri kusursuz çalışıyor. teşekkürler hepsiburada.com ailesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.07.2019
    Beğendim

    Önceden Mi Band 2 kullanıyordum. Satın alırken en çok Mi Band 4 ile bunun arasında kaldım. Bunu almamın sebebi Mi Band 4' ün üzerindeki mikrofonun beni huylandırması (Telefon görüşmesi yapamadan ne kadar başarılı olacağı şüpheli bir dijital asistan için sürekli bir mikrofonla dolaşmak hoşuma gitmedi) ve Xiaomi' nin Mi Fit aplikasyonuna reklam almaya başlaması. Ayrıca telefonum da Samsung olduğu için daha iyi entegrasyon sağlayacağını düşündüm. Bir de bu fiyat seviyesinde direkt rakip olarak Fitbit Inspire HR var. Fakat onun ekranı renkli değil. İzlediğim incelemelerde oldukça doğru ölçümler yaptığı söyleniyordu. Aksini düşündürecek bir durum görmedim. En azından uyku ölçümleri çok başarılı. Samsung Health uygulamasını Xiaomi' ye göre daha fonksiyonel buldum. Ekran parlaklığı çok iyi. %50 parlaklık ile güneşte ve güneş gözlüğü ile ekranı okuyabiliyorum. Nabız ölçümleri manüel olarak, 10 dakikada bir ya da sürekli olarak yapılabiliyor. Şu an 4 gündür kullanıyorum. Daha sporda test edemedim. Cihazı sürekli kullandım (uyku ölçümü dahil). Gün içerisinde sürekli bluetooth ile telefona bağlıydı. Şu an pil miktarını %27 olarak gösteriyor. Yani Mi Band 2' deki 20-30 günü görmek mümkün değil :) Mesajları alabililyorsunuz ama küçük ekranda okumak elbette biraz güç. Gelen telefonu görebiliyorsunuz fakat cevaplama yapamıyorsunuz. Gelen çağrılar sadece reddedilebiliyor. Cihazın kasası alüminyum. Sağlam olduğunu hissediyorsunuz. Fakat buna rağmen havaalanında ötmedi :) En büyük eksiği saat yüzlerinin sınırlı sayıda olması. Yazılım güncellemesi ile yenilerinin geleceğini tahmin etmek güç değil. Başta saati takıp çıkarmak zor geldi. Mi Band kadar pratik değildi. Fakat sonra püf noktasını kavrayınca sorun olmadı. Yüzmede de kullanılacağı için daha sağlam bir "mekanizmaya" ihtiyaç duyulduğunu tahmin ediyorum. Titreşim motoru zayıf değil ama Mi Band 2 kadar kuvvetli değil sanki (Daha kısa titreştiği için bana öyle gelmiş olabilir).

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.06.2019
    Gayet iyi ve başarılı bir ürün.

    Alırken tereddütlerim vardı fiyatı biraz yüksek muadillerine göre. Ama özellikleri olsun kullanım kolaylığı olsun görüntüsü vs herşeyiyle beni tatmin etti. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Pişman olacağınızı sanmıyorum. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung Galaxy Fit SM-R370 Siyah Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung Galaxy Fit SM-R370 Siyah Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat