Bosch SMS46JI02T A +++ Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Inox Yorumları

Bosch SMS46JI02T A +++ Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(17 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Özellikle benim gibi beyaz eşyada kaliteye önem verenlerin kaçırmaması gereken bir ürün. Daha önce kullandığım makinelere benzemiyor. İç raflarının yerleşimi çok iyi, düzeni sayesinde çok miktarda bulaşığı tek seferde yıkayabiliyor. Ayrıca elektrik faturası ilk aydan fark etti ki hiç bu kadar fark beklemiyordum. Tasarımı da oldukça şık mutfağa çok yakışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.05.2021
    dikkat bu satıcıdan lütfen ürün almayın!!

    Olumsuz yönleri: Satıcı ve GittiGidiyor bu konuyla alakalı hiç yardımcı olmuyor ne yazık ki aradığımızda yapacak birşey yok diyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    Baya İyi

    Olumlu yönleri: İç hacmi gayet geniş bir ürün. Çok severek kullandığım bir marka. Hem iç haznesi hem de dış görünümünü çok beğendim. Mutfağım da çok şık göründü. En dikkat ettiğim konu da bazı makineler bulaşıkları çiziyor. Bu makine bulaşıklarıma hiç zarar vermedi. Yemek kalıntısına da hiç rastlamadım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 31.03.2021

    İzolasyon malzemesi kokusu bütün evi kaplıyor sakın almayın paranıza yazık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    ürün mükemmel

    Olumlu yönleri: Bilindik bir marka. Daha önce de diğer ürünlerini kullanıp memnun kalmıştık. Satıcının ilgisi de mümemmel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2021
    GÜZEL

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre performansı çok iyi ve parasına da değiyor Teşekkürler bosch.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.12.2020

    Ürünü ilk kez kullandım gerçekten çok sessiz çalışıyor fakat inanılmaz genzi yakan yoğun bir plastik kokusu var

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 03.12.2020

    Ürünü 3 kez kullandım çok kötü plastik kokusu geliyor sizlerde de koku oldumu

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.10.2020
    .

    Olumlu yönleri: markası çok güven verdiği ve yıllarca bildiğimiz bir firma olduğu için hiç düşünmeden başka markalara bakmadan aldım. Çok severek kullanıyorum. Elektrik tasarrufu yapması da işime geliyor bu devirde yüksek faturalar ödemek gerçekten çok zor hele de benim gibi günlük bulaşık makinesi çalıştırıyorsanız. iç haznesi çok güzel tasarlanmış. paslanmaz demirleri sayesinde içim rahar bir şekilde bulaşıklarım yıkanıyor. güzel bir marka deterjanla da birleşince pırıl pırıl çıkıyor tüm bulaşıklar. asla hiçbir leke falan olmadı şimdiye kadar. kaşık çatak koymak için olan haznesi de çok kullanışlı. dış görünüşü oldukça şık ve tasaeımı gerçekten çok harika. bence herkesin evinde olması lazım. işleri acayip kolaylaştırıyor. elim kolum oldu resmen mutfakta. tüm bulaşıkları daha az suyla tertemiz çıkarıyorum. almak isteyen herkese nasip olur umarım. ben gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. alın kullanın hiç pişman etmez. ömürlük bulaşık mkinesi arayanlara tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2020
    pahalı

    Olumsuz yönleri: Ben hem Rengi Gri yani inoks model olduğu için hem boş markası kaliteli bir marka olduğu için hem de 6 programlı olduğu için Tabii bir de a + + + ı programı olduğu için bu bulaşık makinesinin tercih etmiştim Ancak biraz piyasa araştırması yaptım Ne yazık ki aldıktan sonra fark ettim ki benim aldığım bulaşık makinesi piyasanın biraz fazla üstünde bir fiyat daymış O nedenle biraz üzüldüm güzel bir bulaşık makinesi ama çok pahalı olduğunu düşünüyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2020
    TAVSİYE EDERİM

    Olumlu yönleri: Bulaşık makinemden çok memnunum . Çok temiz yıkıyor. Mesela bundan önce ki makinem de çalkalamadan koyunca asla çıkmıyordu bulaşıklar temiz olmuyordu ve boşa giden su için çok üzülüyordum.. 1fakat bu makineme çalkalamadan sadece bulaşıkları sıyırıp yerleştiriyorum ve tertemiz çıkıyor bulaşıklarım. Kesinlikle çok kaliteli ve motoru falan çok güçlü bir makine. Eğer bulaşık makinesi alacaksanız keisnlikle tavsiye ederim bu makineyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) maalesef ummuduğum gibi değil

    Olumsuz yönleri: Islak bırakıyor, iyi yukamıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2020
    HARİKA

    Olumlu yönleri: Bulaşık makinemizden çok memnunuz. Beş yıla yakındır kullanıyoruz, hiçbir sıkıntısı falan yok. Performansı da çok başarılı. 6 yıkama programı var. A+++ enerji sınıfında. Çok temiz yıkıyor ve çok ta sessiz çalışıyor. Öyle bnulaşıklarımız da yıpranma falan da olmuyor. Eğer bulaşık makinesi alacaksanız kesinlikle bu makineyi tavsiye ederiz. Emin olun çok kaliteli bir makine.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.04.2020
    "Harika bir ürün tavsiye ederim"

    Olumlu yönleri: Harika bir ürün tavsiye ederim. Hertarafı çelik dört dörtlük

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2020
    güvenilir hızlı

    ürün çok başarılı mağaza ilgili çok teşekkür ederim

  • NI1 aracılığıyla, 31.01.2020
    çok güzel

    Ürün A+++ ve görünüş olarak çok güzel. horoz kargoya ve satıcı son derece ilgili satıcı firmaya çok teşekkür ediyorum. bu fiyata bu kadar iyi enerji sınıfli bu kadar islevsel ve gösterişli başka bir makina bulabileceginizi sanmıyorum..

  • NI1 aracılığıyla, 23.01.2020
    Bosch Kalitesi

    ürün gerçekten kullanışlı ve güzel görünüyor. Henüz kullanmadık ama piyasada bulaşık makinesi diyince Bosch yada Siemens geliyor akla..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch SMS46JI02T A +++ Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch SMS46JI02T A +++ Sınıfı 6 Programlı Bulaşık Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat