Vestel SF 7310 G A Sınıfı 65 lt Solo Ocaklı Fırın Inox Yorumları

Vestel SF 7310 G A Sınıfı 65 lt Solo Ocaklı Fırın Inox yorum ve tavsiyeleri

(24 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo sürecinin 12 gün sürmesi dışında herşey güzel 1 yıldızı teslimat süresinden kırdım

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat, dairenin kapısına kadar. Fırın iyi ama düşük güç, patlıcanları kızartamadım, sadece kaynattılar. Patates veya kurabiye kızartmayı deneyeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünümüz çok güzel Kötü yorum yapanlara aldanmayın Sorunsuz geldi cok memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet kullanışlı, rengi olsun, özellikleri olsun… pişirmesi yeterli, özellikle tek gözünün elektrikli olması doğalgaz olmaması durumunda hayat kurtarıyor. İlk aldığımda doğalgaz bağlantım henüz yoktu elektrikli kısımla idare ettim. Doğalgaz dönüşümü Vestel tarafından kurulum sırasında ücretsiz yapılıyor. Tek eleştirim zaman ayarının olmamasından yana olabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünün zamanında gelmesi harika,hasarsız ve sağlam tek parça ,kusursuz teslimatları fevkalade. Servisin ilgi alakası ayrıca markaya ayrı değer vermekte.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet güzel, başarılı. İlk başta tereddüt ettik ama aldıktan sonra da bir pişmanlık yaşatmıyor. Tek eleştirim program düğmeleri olabilir, tutup çevirirken sanki lastikmiş gibi büzülüp elips bir şekil alıyor, yerinden çıkıp elinize geliverecekmiş gibi duruyor.

  • NI1 aracılığıyla, 31.07.2022
    Güzel ürün

    İyi bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 12.07.2022

    Ürün öok güzeldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bu fırını 2 haftadır kullanıyorum ve harika pişiyor. Çok işlevli bir fırın. Aradığım tüm özellikleri bu fırında buldum. Üstten ve alttan ısıtma, ızgara ve fan içeriyor; hepsi gayet iyi çalışıyor. Mesela bir lazanya pişirecekseniz biraz daha kızarması için sadece üst ısıyı kullanabilir veya mükemmel çıtır tabanı elde etmek için sadece alt ısıyı kullanabilirsiniz. Harika sonuçlar alıyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: A Sınıfı bir fırın. Açık ara en popüler fırınlardan. Bir akrabamın tavsiyesi üzerine arkadaşlarımla kaldığım eve aldım. Fan özelliği ile ısıyı kesinlikle eşit bir şekilde yayıyor. Geçen gün arkadaşlara ilk kez pandispanya pişirdim. Müthiş övgüler aldım ama asıl övgüyü Vestel fırınım hak ediyor. Fırını kullanırken sadece şunu göz ardı etmeyin; fanlı ayarda yiyecekler daha hızlı pişer, çünkü sıcak hava sürekli olarak boşlukta hareket eder. Dolayısıyla pişirme sıcaklığını düşürmeniz gerekir. Gerisi teferruat.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Bir hanım için yemek yapmak eğlenceli olmalı, karmaşık değil. Tabi bir de yemeklerinizin her seferinde lezzetli olmalı. Vestel bu fırın ile yemek pişirmenin en basit, en lezzetli ve en keyifli yolunu sunuyor. Bu fırını edindiğim için mutluyum. Buz çözme özelliği ile birlikte her özelliğini kullanıyorum. Çok komplike özellikleri olmasa da mevcut olanlar fazlasıyla yeterli. Sade ama işlevsel diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel ve harika firma itinalı ve kargo süresi gayet güzel teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2021
    Ocaklı Fırın

    Olumlu yönleri: Üründe sıkıntı yok beğendim... servis ilgisinden de memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme aldım.gayet memnun kendisi.tavsiye ederiz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Bu sene şehir dışında üniversite okumak için kız arkadaşımla ev tuttuk. Hamarat sevgilim çok marifetli olduğu için güzel yemekler yapıyor. Fırını da hem kullanışlı hem de uygun fiyatlı olması için mağazalardan ve internetten araştırdık. Baktıklarımız arasında en uygunu buydu. Kargo sorunsuz elimize ulaştırdı. Şimdilik güzel pişiriyor. İlginiz için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.06.2021
    .

    Olumsuz yönleri: Model kullanışlı, yalnızca kullanım esnasında birkaç hayal kırıklığına uğradım. Fırının turbo modu çalışmıyor, aynı zamanda içindeki fan sistemi ısının her yere yayılmasında hiç de etkili değil. Yemeklerin yalnızca fırın duvarına yakın olan kısımları pişiyor, bu nedenle belirli aralıklarla fırının kapağını açıp yemeği çevirmek zorunda kalıyorum. Beklentilerinizi yüksek tutmadan sipariş verebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Vestel SF 7310 G fırının birçok özelliği bulunuyor en dikkatimi çeken özelliği fırını kullanarak yoğurt mayalayabilecek olmamdı,bu yüzden hemen sipariş verdim ve fırını şuan kullanıyorum. Yoğurdu harika mayalıyor lezzetli yoğurtlar elde edebiliyorum artık. Bu ürüne bakanlar hiç durmayın alın ben bu fırın sayesinde sevdiklerinize lezzetli yemekler yapabilirsiniz memnunum ben

  • NI1 aracılığıyla, 06.04.2021
    Harika

    herkez tavsiye ediyorum görevinizde başarılar dilerim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Teslimat çok hızlı gerçekleşti , ürünün dış boyası çok kaliteli fiyat performans olarak başarılı bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel SF 7310 G A Sınıfı 65 lt Solo Ocaklı Fırın Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel SF 7310 G A Sınıfı 65 lt Solo Ocaklı Fırın Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat