CVS DN-1267 Delta Kırmızı Çubuk Blender Yorumları

CVS DN-1267 Delta Kırmızı Çubuk Blender yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü biraz çekinerek aldım. İlk kullanmamda gayet iyi bir performans gösterdi. Diğer markalara göre fiyatı da çok UYGUN ve Kullanma Kılavuzuna uygun kullanılırsa (Kısa aralıklarla çalıştırılması ve ürünün dinlendirilmesi tavsiye edilmiş) uzun zaman kullanılabileceğini düşünüyorum. Domates salçası yapmak için aldım. Şimdiye kadar kullandığım Blenderlerde PERFORMANSI EN İYİ olan ürün. Kargo da hızlı 24 saatten daha kısa sürede geldi. Teşekkürler...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: motor gücü 1500 wat ve çok iyi parçalıyor.Kargo çok özenli paketlenmişti. Hiç hasar yoktu. Olumsuz yönleri: Mikseri ilk kullanımda çıtırtı çıkartmaya başladı. Blendır ve rondo sürahisinin plastiği çok ince . Kırıldım kırılacak.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
CVS DN-1267 Delta Kırmızı Çubuk Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. CVS DN-1267 Delta Kırmızı Çubuk Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat