Arnica UT-61026 Puf Puf Plus 2000 W Buharlı Ütü Yorumları

Arnica UT-61026 Puf Puf Plus 2000 W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 20.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    iyi gayet buhari vs si memnunum tsk

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklediğim gibi gelmedi sanki 2. El ürün gibi sağında solunda çizikler var ürünü deniyeyim dedim aşırı derecede su damlatıyor dereceyi düşürünce su damlamasi geçiyor yüksek sıcaklıkta yapismada yapıyor kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çelik taban beklerken emaye ile karşılaşinca hayal kırıklığı yaşadım inşallah uzun ömürlğ olur tek avantaji abartmıyorum 1 saniyede alev gibi ısınıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ütüsüz kıyafet giymeyen bir oğlum var onun için alıyorum. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    teknotic mağazasından aldım. sakın alisveris yaomayin. ürünü aldım ve kutuyu açtığımda icerisinde şu vardı. kullanılmış ürün gönderdiler. hemen iade ettim. fakat iadeyi kabul etmediler. teknik servise göndermek icin bana geri göndereceklermis. paranıza yazık edersiniz. ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum. hem suçlu hem güçlü dedikleri şey bu olsa gerek

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Orta seviyede bir ütü

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    is görür bi ürün harikalar beklemeyin

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    ürün çok güzel teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri:

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ütü işinden pek anlamam ama ürün belirtildiği gibi bire bir aynı sıkıntı yok. satıcı firma ile güvenli alış veriş yapabilirsiniz hızlı kargo, ilgi, alaka, ürün hakkında bilgi sağlama, geri dönüş yapma müşteri memnuniyeti on numara beş yıldız. tşk.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica UT-61026 Puf Puf Plus 2000 W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica UT-61026 Puf Puf Plus 2000 W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat