Silverline 3373 Misto Beyaz 60cm Ankastre Davlumbaz Yorumları

Silverline 3373 Misto Beyaz 60cm Ankastre Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fabrika çıkışı etiketli olan ürüne sonradan bant ilavesi yapilmisti. Kutunun dışında ise gri yazarken satıcınin demesine göre icerigi beyazdı. Kısacası memnun kalmadım, tavsiye etmiyorum. Güven vermiyorlar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü bugün kuruldu daha denemedik. Fakat yaptığım alışveriş deneyimi ile ilgili yorum yapacağım. Bir firmayı yücelten çalışan personelidir. Best mağazacılıktan 3 ürün aldım. Sipariş sürecinden teslim sürecine hatta ürün kurulmasına kadar desteğini esirgemeyen Gülin Hanım'a özellikle teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel sessiz kaliteli. En 60 cm.Yalnız renk olarak krem beyaz değil mavimsi beyaz..ışığı yanınca krem beyaz gibi oluyor..Ekru krem dolaplarınız varsa ton uymayabilir..Yalnız satıcıya belirtmeme rağmen ek paketleme yapılmadan yollanmış.. Allahtan hasarsız geldi..Paketlemeye dikkat edilmesi lazım..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Silverline davlumbaz

    Olumlu yönleri: Firmaya teşekkür ediyorum vaktinde gönderdiği ve sorunsuz bir şekilde teslim ettikleri için.

  • NI1 aracılığıyla, 20.04.2020
    Oldukça İyi...............

    Oldukça İyi...............

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Silverline 3373 Misto Beyaz 60cm Ankastre Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Silverline 3373 Misto Beyaz 60cm Ankastre Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat