Siemens HF24G541 25 lt Mikrodalga Fırın Yorumları

Siemens HF24G541 25 lt Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.04.2020
    "fiyat performans "

    Olumlu yönleri: Ürün gayet güzel ve kullanışlı, paslanmaz metal olması tercihimdi, fiyat da düşünce hemen aldım...

  • Trendyol aracılığıyla, 15.12.2019

    Memnun kaldık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Mikrodalga fırın almak için uzun bir pazar araştırması yaptım. Farklı fiyat ve opsiyonlarda güzel ürünler var ancak tercihim bu üründen yana oldu. 8 programlı bir ürün. Dijital bir ekranı mevcut. Buzluktan çıkardığım yiyecekleri iyi çözüyor. 4 tane çözdürme, 1 kombi programı, 1 adet de hafıza fonksiyonu var. İç hacmi yeterli. Çalışan biri olduğum için dondurulmuş ürünleri fazla kullanıyorum. İşten gelir gelmez bu ürün hayatımı kolaylaştırıyor. Et, köfte, sebze, pizza vs herşeyi kolayca lezzetini bozmadan çözüyor. Eski mikrodalga fırınım yiyeceklerin tadını bozuyordu. Bu üründe böyle bir sorun yaşamadım. Zamandan kazandırıyor. Çok pratik ve güvenilir.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.03.2019
    çok kaliteli ve çok şık

    çok kısa sürede yemekleri hazırlamama yardımcı oluyor ve lezzetli olmasını sağlıyor. mutfağımda çok yer kaplamıyor ve tasarımı da çok şık olduğu için mutfağıma çok yakışıyor. çok kaliteli ve kullanışlı ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens HF24G541 25 lt Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens HF24G541 25 lt Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat