Asus VG27BQ 27" 165 Hz TUF Gaming 2K Monitör Yorumları

Asus VG27BQ 27" 165 Hz TUF Gaming 2K Monitör yorum ve tavsiyeleri

(160 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Her 1440p çözünürlüğü anlamda yaşatan, rekabetçi oyunlarda tatmin edici bir monitör. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. Bütçeniz uygunsa öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Cok kaliteli

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Paketleme gayet güzeldi, kendi ambalajının üzerine ekstra havalı poşet sarmışlar. Üründe 1 tane ölü piksel vardı, girişlere kabloyu takmak gerçekten zulüm, displayporttan görüntü gelmedi. Mecburen iade etmek zorunda kaldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 06.08.2023
    Çok yönlü

    Ürün çok iyi hiçbir sorunla karşılaşmadım, birçok özellikli bir cihaz tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.07.2023
    Harika

    İnanılmaz hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı. Açar açmaz ölü piksel testi yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım ghosting çok az normalde görmüyorum. Paneli gerçekten kaliteli sadece oyun değil film ve dizi izlerken de çok keyif alıyorum. Tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.07.2023
    Ürün tam F/P ürünüüüüü

    Mükemmel ekran Şansıma ölü pixel çıkmadı ekran menüsü de gayet iyi bu fiyatda bence aşırı iyi ve pivot özelliği de çok güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 25.07.2023
    Mükemmel

    Sancılı bi süreçten sonra monitör 25 temmuzda elime ulaştı ölü piksel çıkmadı. 9 haziranda sipariş etmiştim 13ünde elime ulaştı ölü piksel çıkınca değişime gönderdim, değişim ürününde de ölü piksel çıktı onu da 3 temmuzda değişime gönderdim ve sonunda ürün geldi. amazzon sağolsun mağdur etmedi. 75 hzden 144e geçtim çok akıcı, görüntü kalitesi baya iyi, hoparlörü de ses bakımından doyurucu. Görüntü başta fazla siyah gelebilir, monitör ayarlarından shadow boost seviyesi 0 olarak seçili, onu 1e çekince düzeliyor. Tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 23.07.2023
    guzel alinir. bi sıkıntisi yok

    guzel monitör

  • Amazzon aracılığıyla, 22.07.2023
    Kaliteli

    Pivot özelliği çok hoş, görüntü kalitesi ve paketlenme şekli çok iyi, eksiklik olarak enerji girişi ve HD giriş yeri daha rahat bir alanda olabilirdi(çok sorun olmamakla beraber)

  • Amazzon aracılığıyla, 20.07.2023
    İyi

    Ürün gayet kaliteli ve güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 19.07.2023
    Ürün menüsünü hiç beğenmedim, içiden Display Port Kablosu Çıkmıyor

    Ürünün içinden display port kablosu çıkmıyor. HDMI var, Menü berbat! Asus TUF'tan daha iyi bir performans beklerdim. Parlaklık 250 Candela! 300'den düşüğünü almayın sonuna kadar açtım ancak biraz parladı.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2023
    F/p ama?

    Hdmı1.4 destekliyor. Ps5 de120 hz gormuyor. Pc ve xboxta 120 görüyor. Displayport kablosu olmadan 144 vermiyor. Kutudan displayport çıkmıyor. Ps5 için ya da xbox için hdmi 2.0 girişi olan monitör bakın. Hdr desteği de yok btw. Pc için alacaksanız ekstra displayport kablosu alın. Monitör menüsü tas devrinden kalma bunun dışında çok iyi bir monitör 5049 tl iken aldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 13.07.2023
    Mavi ışık filtresi

    Genelde ofis işlerim için kullanıyorum. Sürekli monitöre bakmak gözlerimi yoruyordu. Bu monitorün mavi ışık filtresi çok iyi geldi. Gözlük kullanmadan rahatça kullanabiliyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.07.2023
    Güzel Monitör

    Çok Güzel Monitör ekran netliği felan çok güzel ölü piksel ya da başka bir sorun çıkmadı sadece ekranın üzerindeki etikette bile 165 Hz yazmasına rağmen ben windows 10 da 144 hz seçebildim ama onun farklı bir ayarı vardır onu anlamadım araştırıcam bu fiyatta başka muadili yok ürünün

  • Amazzon aracılığıyla, 05.07.2023
    güzel

    indirimde uygun fiyata aldım. pivot, ips, yüksek hertz ve asus olması tercih etmek için yeterli bir sebep. sol üst köşede ışık sızması var. dert etmedim. uzun süredir kullanıyorum. memnunum.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.06.2023
    Vizyon Bilgisayar

    Monitörü aldığımdan beri ekran titremesi ve ekranın kapanması problemiyle uğraşıyorum. Öncelikle kurduğum üst düzey bilgisayarımın bios ve windows 11 güncellemelerini yaparsam düzelir diyordum, sonra monitörün içinden çıkan display port ve hdmi kabloların yerine daha kaliteli bağlantı kabloları kullanırsam düzelir diyordum, sonra xbox series x aldım onda denersem belki kurduğum bilgisayar bileşenleri ekran kartı sıkıntılıdır diye düşünüyordum, ama hiçbiri değil. Monitör elektrik bağlantısı gidiyor gibi kendini durduk yere kapatıyor, hızlı tepki gerektirecek eylemlerden sonra ekran kararıyor, osd açmayı deniyorum olmuyor, monitörü açma kapama tuşuna basarak tekrar başlattığımda düzeliyor, elektrik bağlantısı sıkıntılı, zaten bu monitör amazzon satıcı olarak almayı düşünüyordum indirimden beş dakika ile kaçırdım, adı vizyon ama özünde vizyonsuz olan satıcıdan almak mecburiyetinde kaldım, monitör kutusu geldiğinde bantı açık kutusu yara bere içindeydi, ama kutusundan çıkardığımda etiketi duruyor ekranı sağlam görünüyordu, ölü piksel yok ips olduğu için parlama var yanlarda, en kötü sorunu da dediğim gibi kendisini durduk yere kapatması, iade tarihi de geçti, benim tavsiyem amazzon tr satıcı olmayan satıcılardan teknolojik ürün almayınız olacak. Tüm pc bileşenlerini amazzon satıcısından aldım hepsi canavar gibi çalışıyor, ama monitör vizyonsuz çıktı.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.06.2023
    Kalite fiyat performans

    gayet iyi bir ekran asansör sistemli fiyatı da iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 22.06.2023
    FP ÜRÜNÜ

    amazzon prime indirimlerinden 3999 ₺ ye aldım pivot oluyor yukarı aşşağı alçalıp yükseliyor ileri geri eğimi var dahili hoparlörü var menüsüde türkçe dil desteği var yok yok monitör de tek eksiği kavisli değil bana göre paneli muhteşem ghotsing yok ölü piksel yok ışık sızması yok asusun laptoplarından nefret ederim ama monitörü muhteşem tek kelime ile 165 hz olsaydı çok daha iyi olurdu ama olsun bu da güzel ben çok beğendim özellikle renkler çok canlı çok güzel güneş ışığında bile parlaklığı çok iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2023
    IPS panel, ölü piksel yok, fiyatına göre çokk iyi!

    İkinci monitör olarak kullanmak için aldım ama ana monitörümün yerini alabilecek kadar güzelmiş gerçekten. Ölü piksel, ghosting vs. gibi sorunlarla karşılaşmadım test yapmama rağmen, renkler gayet güzel ve monitörün duruşunu da çok beğendim. Monitörün ayağını pek beğenmemiştim ama pivot olarak kullanıyorum bu şekilde çok estetik duruyor. Fiyatına göre çok çok iyi bence, almak isteyenlere önerilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2023
    Müthiş ürün rezil hizmet

    Ürün harika ama agt yüzünden ürünü elime almam gecikti amazzon bu konuda sınıfta kaldı. İki defa müşteri hizmetlerini aradım en kısa sürede geleceğini söylediler ama ben korgomu gidip kendim aldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VG27BQ 27" 165 Hz TUF Gaming 2K Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VG27BQ 27" 165 Hz TUF Gaming 2K Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat