Viewsonic VX3276-4K 32 Yorumları

Viewsonic VX3276-4K 32 yorum ve tavsiyeleri

(112 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi b

  • Amazzon aracılığıyla, 24.07.2023
    Ofis için ideal

    Ofisim için aldım ve gayet memnun kaldım.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.07.2023
    Kenarlarda parlak bir alan var

    Değişim istedim ve gelen üründe aynı soruna sahibti sanırım genel bir sorun

  • Amazzon aracılığıyla, 17.06.2023
    Tavsiye

    1.5 yıl civarı bir süre geçti genel olarak memnunum fakat yaşadıgım bır sorun var onun için yorum yapma gereği duydum. Kendı kendıne guc kablosunun monıtore gırıs kısmındaki bağlantıda kopukluk yapıyor. Garantiye götüreceğim bakalım nasıl bi muammele ile karşılaşacağız. Tavsiye olarak ederim. Fakat fiyat şuan 10 bın bandına çıkmış biraz fazla piyasasına göre

  • Amazzon aracılığıyla, 16.05.2023
    Fiyat performans ürünü

    Operatörü kötü. Değer yönleri çok iyi. Enerji tasarruflu. Görsel olarak iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.04.2023
    fiyat performans ürünü

    Aldığım zaman fiyatı en uygun 2K 32" monitördü, ofis ortamında birden fazla belge ile çalışmak açısından benim çok işimi gördü, görüntü kalitesinden yana herhangi bir sıkıntım yok, oyun oynamadığım için fikrim yok, kendi ayağı ile hiç kullanmadım, bu büyüklükteki ekranı harici bir monitör standı ile kullanmak daha ergonomik, malzeme kalitesi bu ürün gamı için kötü, menü ayarları kullanışsız, monitör 3 kez bozuldu, ekrandaki görüntü titriyor ve bir süre sonra hiç görüntü gelmiyordu, 3. kez servise yolladım arıza tespit edilemedi diye geri yolladılar, her geri geldiğinde birkaç hafta düzgün çalıştı sonra tekrar aynı arızayı verdi, 4.kez arıza tekrar edince yeniden servise yolladım yine arıza tespit edilemeseydi artık hukuki yollara başvuracak ama bu kez arızayı tespit edilip tamir etmeksizin yenisi ile değiştirdiler, servis süreleri kargo ile 3-4 gün gibi makul süreler

  • Amazzon aracılığıyla, 22.03.2023
    Urun defolu

    Urun kablo baglanti yerlerinde temassizlik problemi ile geldi. Calisiyor ama bazen goruntu gidip geliyor. amazzon`dan yeni problemzis urunler bekliyoruz, refurbished urunler degil.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.02.2023
    Çok iyi tek problem standı

    Ürün gerçekten çok kaliteli ve şık duruyo herhangi bi ölü pikselle karşılaşmadım kendiniz ayrı bi stant almanızı tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.02.2023
    Tam Ofis Monitörü

    Benzer fiyatta M serisi Samsung marka çok daha iyi monitörler varken bu alınır mı? Pek mantıklı gelmiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.12.2022
    Fiyat performans

    Gelen üründe herhangi bir renk ve ışık gecisi veya ölü pixel yok. Fiyatını fazlasıyla hakeden bir ürün. Tek eksi yönü 1080p çözünürlüğe göre ekran boyutu büyük olduğu için pixeller gözü rahatsiz edebilir eğer takıntılı biriyseniz. 2K almanızı öneririm. Ben bunu bilerek aldığım için sorun olarak görmüyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.12.2022
    gayet güzel

    memnunum görüntüsü çok güzel. ama bu düğmeleri çok dandik.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2022
    Harika.

    Uygun fiyata buldum ve aldım, ne ölü piksel ne ışık sızması mevcut. Bildiğiniz TV ekranı gibi devasa :)

  • Amazzon aracılığıyla, 04.11.2022
    ekranın sol tarafı karardı

    alalı 1 sene yeni oldu , ekranın sol kösesi yukardan aşağı en az 10 cm flu siyah durumda, hangi firmaya göndereceğiz , garanti süresi ne kadar bilen varsa yrdımcı olursa sevinirim

  • Amazzon aracılığıyla, 27.10.2022
    Kesinlikle Fiyat Performans Ürünü

    Dijital işlerim için 2. monitör olarak aldım bu ürünü ve fiyatına göre sunduğu özellikler gayet yeterli... Ses sistemi çok iyi değil ancak benim gibi tek başınıza sessiz bir evde yaşıyor iseniz gayet duyuluyor. Duymaktan fazlasını arıyor iseniz gidin ses sistemi alın.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.10.2022
    görsel kalite şahane

    ürün kutu paketlenmesi çok iyi. ürünün görsel kalitesi muazzam.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.10.2022
    F/P ürün

    Herhangi bir sorun yaşamadım ölü pixel vs gibi bir durum da yoktu. Başta çözünürlük düşük geldi fakat görüntü ayarı 2k değil hd de kaldığı içinmiş sonra o problem çözüldü. Ancak orada fark ettim ki gerçekten 32 inch bir monitör alacaksanız en az 2k almalısınız hd gerçekten baya sırıtıyor. Ürün kargorsu gayet iyiydi 2 gün içerisinde geldi ürün. Diğer sitelerde daha pahalı olduğunu gördüm bu fiyat bandında bulduğum en iyi monitör(fps oyunları vs oynuyorsanız tabi 60 hz sizi tatmin etmeyecektir ancak yazılım, fotoşop gibi işlerde çalışıyorsanız çok rahat tatmin edecektir)

  • Amazzon aracılığıyla, 28.09.2022
    Fiyat performans ürünü

    Sesi az ama üretkenlik için güzel bir monitör

  • Amazzon aracılığıyla, 17.09.2022
    Devasa bir ekran..

    Arkadaslar 24" Asus monitorden gectim benim icin blue light filter onemliydi isim geregi uzun sure ekrana bakmam gerekiyor blue light filteri asus kadar etkili olmasa da hic fena degil, ekran devasa gercekten yani tv gibi masada yer kapliyor onu dusunerek alin oyun icin dusunenler varsa calisma masasinda oturma konumu nedeniyle ekranin koselerini gormek icin gozunuzu degil direkt kafanizi cevirmeniz gerekiyor gercekten buyuk, gamepad ile vs ama uzaktan oyun oynayacaksaniz gayet ideal bir urun,cozunurluk zaten 2K belirtilmis buna pek bir yorum yapmama gerek yok keskinlik ve renk gamutu ideal monitor arayuzunden contrast ayarlariyla hic oynamadim renkler tatmin edici, pc ile kullanacaklar icin nvidia control panel uzerinden color calibration yapilabilir daha canli renkler icin, cihaz zarif bir goruntuye sahip adaptor icine gomulu geliyor disarida soket derdi yok ve son olarak ses seviyesi kisik diyen arkadaslar sanirim 1000W hoparlore falan alistigindan kisik gelmis, ses seviyesi inanilmaz yuksek specifications uzerinde belirtildigi gibi 2W-2W RL olamaz bu speakerlar, yani soyle anlatayim oyle bassli bir ses beklemeyin ama gercekten dizustu bilgisayarimdaki sesin 2-2.5 kati falan bir sesi var ki dell laptoplari bilenler bilir sesleri gayet tok olur, buna ek olarak speaker alan mustakil evde falan oturmasi lazim ben son sese aldigimda acaba alt kattakini rahatsiz ediyor mu moduna girdim oyle anlatayim. Sonuc olarak 5/5👍🏼

  • Amazzon aracılığıyla, 30.08.2022
    Ses netliği çok kötü ve ses hiç çıkmıyor. Telefonumun sesi ondan daha iyi.

    Ölü piksel çıktı değişim için tekrar gönderdim. Yeni ürün ancak 10 gün içinde gelebilir tahminim. Hoparlör ses berbat. Geri kalan güzel beğendim.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.08.2022
    kargo çok güzel geldi. hiç hasar yoktu. ekran çok başarılı ve güzel almanızı tavsiye ederim

    herşeyi beğendim. olumsuz hiçbir durum yok

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VX3276-4K 32 kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VX3276-4K 32 yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat