Arçelik P 183S Aspiratör Yorumları

Arçelik P 183S Aspiratör yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 25.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün daha 1 ay olmadan motoru bozuldu servis çağıracam bakalım ne olacak.Güya ucuz aspiratör almadım arçelikten aldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 26.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    3 aydır kullanıyorum. bu tarzdaki en güçlü aspiratör. Dolapla ocak arasındaki mesafe 62cm olduğu için servis kurulum yapmadı. 65cm olması gerekiyormuş. Ben de kendim taktım. garanti dışı. Bu cihazın motoru çok güçlü 1 adet 140w. son ayarda mutfakta hiç bir koku bırakmaz. motoru güçlü olduğundan baca çıkışı geniş 15cm. filtreleri çıkarınca içinden 15cm yi 12cm çeviren aparat çıkıyor. içine bantlamışlar. tabi üstteki tahta kısmı 15cm ye göre delmelisiniz. Elinizden böyle işler gelmiyorsa bu aspiratörü alacaksanız marangoza 65cm mesafeyi yaptırın. 15cm delik deldirin. sonra servisi çağırın. Aspiratör çok iyi. Diğer çekmeyen zayıf ürünlerle kıyaslamayın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 22.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü satın alalı 1 ay oldu ama henüz kurmadım. performansını ve modelini beğendiğim için mutfağım tadilat olmadan kampanyalı fiyat ile önceden almak istedim. sagolsun firma da çok hızlı bir şekilde elime ulaştırdı. teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Biraz pahalı ama performansı çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik P 183S Aspiratör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik P 183S Aspiratör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat