Profilo DF1024W2VV A + Sınıfı 173 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz Yorumları

Profilo DF1024W2VV A + Sınıfı 173 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.04.2022
    harika ürün

    Olumlu yönleri: çok güzel tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tam bir fiyat performans ürünü

    Olumlu yönleri: Geniş, boyu ideal İnce uzun değil. Çekmece sayısı yeterli, sessiz çalışıyor. Olumsuz yönleri: Olumsuz bir yönünü görmedim, markası dolayısıyla diğer kalitelilerden daha mı çabuk bozulur görücez.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    urun hasarlı geldi. yan tarafında gülle büyüklüğünde göçük vardı. servis çalıştırdı.calismasinda sıkıntı olsaydı geri iade edecektim. neden düzgün paketlemiyorsunuz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Derin dondurucumuzun motoru yandı ve acilen bir tane almamız gerekiyordu. Durumun aciliyetini anlatmak için firmaya ulaştım sağ olsunlar aynı gün kargo yaptılar ve telefonda konuştuğum kişi gayet kibar ve ilgili bir beydi. Bunun için ayrıca teşekkürler. Derin dondurucu ise hasarsız bir şekilde ulaştı elimize. Ve soğutmasının birçok dolaptan çok daha iyi olduğunu gördük. Şimdilik memnunuz. Soğutma sesi de ne yüksek ne sessiz orta sesli bir dolap.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güvenilir satıcı mağazadan fiyat karşılaştırması yapılıp internetten de alabilir, kargo eve kadar çıkarttı ayrıca profilo servisi arayıp randevu aldım kurulum yapıp,garanti başlattılar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bu derin dondurucuyu annem çok istedi diye aldık. Malzemelerimiz artık sığmaz oldu. Kendisi mevsimlik ürünleri tüm sene kullanabilmek için dondurma yöntemini tercih eder. Bu sebeple bu derin dondurucu bizim için büyük bir ihtiyaçtı. Ayrıca oldukça kaliteli ve tamda istediğimiz gibi bir ürün. sizind de dolabınız da yer sıkıntısı varsa gözü kapalı bu derin dondurucuyu alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.04.2021
    Kullanışlı

    Olumlu yönleri: Evlenirken sandık tipi buzluk almıştım çok kullanışsızdı bir ay kadar önce bu modeli aldım çok daha iyi yer kaplama açısından.. Şeffaf çekmeceli olduğu için az çok tahmin ediyorsunuz hangi çekmecede ne vardı diye. Soğutma sistemi son derece kaliteli zaten bir sıkıntısını görmedim

  • Trendyol aracılığıyla, 19.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ilgiliydi. Üründe gayet iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 19.04.2021
    Hersey 10 numara

    Ürün 5+1 şeklinde. Biri en alt dolap çekmecesinden oluşuyor. En üst şoklama hızlı sogutma olarak kullaniliyor. Pazar günü satın aldım. Mağaza hemen iletişime geçti. Servis randevusunu da almışlar. Ertesi gün Ankara içi teslimat yapıldı. Sonrasında servis geldi. Kurdu gitti. 24 saat dolmadan dondurucu evimde kurulu hale geldi. teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.03.2021
    Cihaz çok sessiz çalışıyor çok memnunuz

    Olumlu yönleri: Kalite her yönü ile çok memnunuz . Almayı düşünenlere kesinlikle 👌 tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 26.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ilgili 2 günde elime ulaştı. Ertesi gün kuruldı. 3 yıl garantili ama isterseniz servis arttırıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    ürün süper çok güzel teşekkürler profilo

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.12.2020
    "DF"

    Olumlu yönleri: Bu fiyata alınabilecek en iyisi heralde... Olumsuz yönleri: Elektrik sarfiyatı ++ olsa daha iyi olurdu...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Sorunsuz kargo ve ürün. Henüz kullanmadım, bugün denicem. Teşekkürler ürün tam göründüğü gibi. Alacaklara tavsiye ederim, fiyat performans ürünü. Annemin tavsiyesi üzerine almıştım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Çok severek kullanıyorum. Öncesinde sandık tipi derin dondurucu kullanmıştım ve bozulması sonucunda çekmeceli almaya karar verdim. Kesinlikle çok kullanışlı aradığınız her şeye rahatlıkla erişebiliyorsunuz. Elektrik kesintisi gibi bir durumda 15 saat saklama süresi var tabi ki o kadar uzun bir kesinti yaşamadım ama yaşadığım 1-2 saatlik kesintilerde de bir problem yaşamadım. Çekmece sayısı yeterli ve dolap çok sessiz çalışıyor. Tasarım ve boyut olarak bence çok fonksiyonel. Çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.11.2020

    fiyatina gore guzel urun boy olarak kisa ama ic hacmi guzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.10.2020
    "."

    Olumlu yönleri: a + enerji sınıfında içi geniş dışı ufak gayet güzel bi derin dondurucu olduğunu düşünüyorum ben. Marka olarak da profiloyu bu konuda oldukça başarılı buldum ben çok beğendim almayı düşünenlere kendi adıma tavsiye edebilirim açıkçası gayet güzel bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.10.2020
    "profilo sogutucu"

    Olumlu yönleri: ürün mükemmel ve başarılı hızlı ve titiz teslimat satıcının ilgisi süper araması servis yönlendirmesi herşeyi bizden önce düşünmüştü tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.09.2020
    "profilo dondurucu "

    Olumlu yönleri: ürün teslimatı hızlı iç hacmi gayet ideal anlatıldığı gibi hiç bir sorun yok.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.08.2020
    "Çok iyi"

    Olumlu yönleri: Derin Dondurucu almadan önce hangi tarzda alacağımı bilmiyordum fakat buzdolabı tipinde olanları almaya karar verdim. Çünkü kullanımı daha kolay ve alan açısından daha iyi yer kaplamaktadır. İçinin alanı gayet yeterli bir de fiyat olarak da muadillerine göre bence çok uygun Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo DF1024W2VV A + Sınıfı 173 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo DF1024W2VV A + Sınıfı 173 lt 6 Çekmeceli Derin Dondurucu Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat