Fantom BL 700 Kırmızı El Blender Yorumları

Fantom BL 700 Kırmızı El Blender yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 23.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kaliteli f/p ürünü

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Kesinlikle çok memnun kaldım. Tutuşu ve kullanımı çok rahat. Ayrıca hemen de ısınmıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.03.2020
    Philips Mühendisliği

    Olumlu yönleri: Süpürgeyi teknoderden aldım. Fiyat/performans ürünü başka daha iyisini bulmanız imkansız Daha önce kumandalı maraton kullanıyordum 5 yıl sonunda bozuldu ettiğim masrafın haddi hesabı yok (kumanda, boru, filtre, 2 şer kez değişti) ses konusunda biraz sesi maratona göre fazla gelen turbo başlık bitirim maratona 5 çeker tek sıkıntı boşaltırken bunda toz havaya kalkıyor. Ve artık tasarruf ampullerim titremiyor. Diğer markaları çok araştırdım yine elektrolüks alacaktım ancak torbo başlığa sadece 250 tl diyor ve malzeme kalitesi okarak phılıps iyi diye yine phılıps te kalmaya karar verdim. 1 puanı sap ve sese kırdım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.02.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) TAVSİYE EDİLİR

    Olumlu yönleri: ÜRÜNÜ ANNEME ALDIM. ÇOK MEMNUN KALDI. RENGİ GÜZEL KALİTESİ VE İŞLEVİ GAYET YETERLİ. GÜNÜN FIRSATI KAMPANYASI İLE ALMIŞTIM FİYAT OLARAK DA GAYET UYGUNA GELDİ. TAVSİYE EDİLİR.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fantom BL 700 Kırmızı El Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fantom BL 700 Kırmızı El Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat