Electrolux PQ91-50MB 25.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri Yorumları

Electrolux PQ91-50MB 25.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri yorum ve tavsiyeleri

(44 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.02.2022
    şarj

    Olumlu yönleri: Çekim güzel kullanışlı güzel bir ürün fakat şarj işini düzeltmeleri gerek yedek batarya bulurmuyum bakmadım daha Olumsuz yönleri: Şarj konusunda biraz sıkıntı var çabuk bitiyor...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) İdeal bir ürün

    Olumlu yönleri: Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, şu ana kadar görüşlerim oldukça pozitif.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.01.2022
    Elektrolüx

    Olumlu yönleri: Zaten elektrolüx kablolu olanını çeyizime almıştım performansını çok beğenmiştim evim dublex oldugu için indir çıkar sorun oluyordu kablasuz süpürge almaya karar verdim ben çok araştırıp alan bi insanım bütün markaların yorumlarına ve kendi deneymime ve bütçeme göre bu süpürgeyi aldım ve gerçekten memnun kaldım ışığı büyük bir artı koltuklarımın altına giriyor çok rahat benim koltuklarım ayakları 16 cm 1de çalıştırıyorum ses açısından çok iyi başlığı süper hiç kıl brakmıyor şarjı bitmiyor sadece haznesi küçük ama benim evi süpürdüğümde arada başalmak gerekmiyor 15 20 dkya bütün evi süpürüyorum evim 2+1 ama geniş arabası olanlar içinde avantajlı orta kısmını götürüp süpürüyoruz fırçalı ucuyla ben her gün ev süpüren biriyim bebeğim olduğu için salonumu bazen günde 3 kezde süpürüyorum süpürme takıntısı olan kedisi veya köpeği olan kesinlikle almalı bence

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Pratik, kullanışlı, çekiş gücü iyi, kullanım süresi de oldukça yeterli. Halıları gayet iyi alıyor. Haznesini ve fırçalarını temiz tuttuğunuz sürece iyi performans almak mümkün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Sessiz çekişi güzel daha ne olsun.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Elektrikli süpürgeye ihtiyacım vardı. Yeni sipariş vermiştim Zamanında gelmediği gibi bir de bozuk ürün geldi. Hiçbir tozu çekmiyor. Üründen ses geliyor. Fakat çalışmıyor. Bunun nedeni nedir ? Bir ürün müşteriye gönderilirken denenseydi en azından öyle gönderilseydi. Elektrolux markası iyi bir marka fakat bu ürününden dolayı güvenim sarsıldı. İade edeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha oncesinde electrolux ergorapido serisi dikey sarjli supurge kullaniyord ve ondan da memnundum, bu urun acik ara cok daha iyi, sarji uzun gidiyor, cok guclu cekiyor, toz, sac ve kiri led isiklariyla net gosterip, temizlemenizi sagliyor, tutma kismini deriden yapmislar ve cok estetik olmus, elleriniz doluyken veya ellerinizi bosa cikarabilmek icin el turma yerinden bacaklarinizin arasina sikistirip koyabiliyorsuz, buna kadar dusunmusler tasariminda, tavsiye ederim, dusunmedwn alin eger dyson'a ihtiyaciniz yoksa ve ona o kadar para vermek istemiyorsaniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü annem için aldık. Kendisi çok memnun. İşini fazlasıyla gördüğünü söylüyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Temiz alışveriş, sağlam ürün alın pişman olmazsınız. Oyun seven cocuklarımız iiçn güzel bir hediye olabilir ben cocuguma aldım aşırı mutlu oldu kurulumu sağlam ve cok kolay. Cocugum severek oynuyor. Kargo 24 saat içinde çok hızlı bir şekilde geldi, paketlemesi de cok iyiydi. Açıkcası endişe etmiştim bozuk çıkar vs diye ama çok beğendik. ürünü 2 gündür kullanıyorum. çekim gucu gayet iyi. kablosuz ve bu kadar guclu olmasi cok iyi. butun evi supurdum sarji yinede bitmedi.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir süpürge inanılmaz hafif ve pratik. Anima olan serisini kullanıyorduk bunu da annemlere aldım kesinlikle her evde olması lazım.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün mükemmel sorunsuz aldım indirimden çok uygun fiyata almış oldum teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) fiyat fayda dengesi 10 numara.

    Olumlu yönleri: Kolu yormuyor. Tasarım ve emiş gücü fevkalade. Çok memnun kaldım. Rakipleriyle kıyaslayarak satın aldım. Bunun üzerine yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu kadar para verip aldığım ürün halıyı neyse ama maalesef taşı hiç güzel süpürmüyor..ve süpürme işi bittikten sonra içindekiler olduğu gibi geri yere dökülüyor.. alalı 6 ay oldu hiç memnun değilim tam bir hayal kırıklığı..

  • Trendyol aracılığıyla, 09.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Gücü çok zayıf

  • Trendyol aracılığıyla, 07.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli ve güzel bir ürün. Ön ışık ile görmediğiniz tozu kiri görebiliyorsunuz. Dik durabiliyor. Aparatları kullanışlı. Sadece haznesi biraz küçük fakat onu da temizlemesi pratik.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Baktığımız modeller arasında en hafif olanlardan biriydi O yüzden tercih ettik Böylelikle tüm evi Bununla bile süpürsek yorulmuyoruz ikisi bir arada modeller kolaylık sağlıyor Bu sayede sadece zeminleri değil küçük alanları ya da arabayı şarjlı küçük olan ile süpürebiliyoruz önünde ışıklar da var en küçük ya da karanlık alanda bile tozları rahatlıkla görebiliyoruz şarj süresi olarak da 55 dakika olduğu için yeterli geldi

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021
    Hem şık hem güçlü

    Diğer modellerden farklı ve daha şık olması tercihimde önemli rol oynadı. Ayrıca alüminyum iskelet sağlamlık hissi veriyor. Görüntüsünün haricinde işlevsel olarak da gayet iyi. Şarjlı gayet uzun gidiyor, vakum gücü fazlasıyla iyi, sesi de rahatsız edici düzeyde değil. Fakat en önemli özelliği kesinlikle çok hafif olması. Neredeyse kullanırken fark etmiyorsunuz elinizde kocaman bir süpürge olduğunu.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Şarjlı süpürgelerin kullanımı diğerlerine göre daha kolay olur diye satın aldım annemin beli çok ağrıdığı için yorucu bir makine olsun istemedim şarjlı olmasına rağmen kenar köşe ve toz alma gibi Mobilya aparatları bile var hem hafif olduğu için çok zahmetsiz kullanılıyor hem de önünde olan ışıkları sayesinde en ücra yerdeki tozlar bile gözüküyor 55 dakika şarj süresi de yeterli geldi

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı ürünü hızlı bir şekilde gönderdi. Ürün çift ambalajlı olarak geldi, dolayısı ile asıl ambalajı temiz ve hasarsız olarak ulaştı. Süpürgenin ışıklı olması, bir yere yaslamadan durabilmesi, üç kademeli emiş ayarının olması ve toz alma fırçasının direkt el ünitesinin üzerinde olması ve emiş gücünün iyi olması olumlu yanları. 1 Mart'tan beri kullanıyorum, toz haznesi dolmaya başladığında emiş gücü azalmıyor. İlerleyen zamanda değişir mi bilemiyorum. İlk kullanmaya başladığımda biraz ağır buldum, ancak şimdi öyle gelmiyor. Yıldızın birini toz haznesinin küçük olmasından dolayı kırdım. Biraz daha büyük olsaymış, çok iyi olurmuş. İki oda, salon, banyo ve holü süpürüyorum çoğunlukla ve maksimum üç kullanımdan sonra toz haznesini boşaltmak gerekiyor. Bundan önce ''Ergo Rapido Plus'' kullanmıştım, onun toz haznesiyle kıyasladığımda daha profesyonelce, motor kısmına toz girişi imkansız görünüyor. Filtreyi her defasında yıkayıp yıpratmamak için, ilaveten kağıt filtre yerleştirdim. Pil ömrünü kısaltmamak için, süpürgeyi sürekli şarjda bırakmamanızı tavsiye ederim. Şarjın % 20 ile %80 arası kalmasına özen gözterirseniz iyi olur. Daha detaylı açıklama için lityum pillerin kullanımı ile ilgili bilgi edininiz.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.12.2020

    ürünü 2 gündür kullanıyorum. çekim gucu gayet iyi. kablosuz ve bu kadar guclu olmasi cok iyi. butun evi supurdum sarji yinede bitmedi.çop haznesinin kucuk olusu beni endiselendiriyordu. ama tek supurmede dolmasi mumkun degilmis onu anladim.ben yinede her supurmeden sonra bosalttim. kablolu supurgeye ihtiyacim kalmayacak sanirim. kablosuz hayat cok rahatmis.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux PQ91-50MB 25.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux PQ91-50MB 25.9 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge Gri yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat