Rowenta RH7221WO Air Force 160 22 V Kablosuz Dik Şarjlı Süpürge Mavi Yorumları

Rowenta RH7221WO Air Force 160 22 V Kablosuz Dik Şarjlı Süpürge Mavi yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 19.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü iade ettim,Paket içerisinden sarj adaptörü ve diğer yedek uçları konmamış ,gelen kutu ambalajı önceden açılmış ve bantlasmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat maliyet oranına göre güzel bir ürün, kullanışlı, şık. Kullanım süresi evin tamamını temizlemeye yetmiyor. İlave aparatları olmadığı için toz alma ve dar yerlerde kullanımı yok.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün tam istediğim gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    tavsiye edrim

    Olumlu yönleri: Rowentayı uzun yıllardır kullanıyorum. Çıkardığı bu yeni modeli alıp denemek istedim. İyi ki de almışım. Üründen her zaman ki gibi memnun kaldım. Kullanımı oldukça kolay bir makinedir. Hortum ve kablo derdiniz yok en azından rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Yer de fazla kaplamıyor. Duvara asma aparatı ile yerden de tasarruf ediyorsunuz. Kullanım bakımından elektrik süpürgesini tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Şarjı az gidiyor, bütün evi süpürmeye yetecek şarjı yok (90metekare). Toz haznesindeki filtrenin temizliği çok zor. Her defasında uğraş gerektiriyor. Bıraksanız bu sefer tozu geçirmiyor. Hiç memnun kalmadım ya da büyük beklentiye girmişim o yüzden hayal kırıklığı...

  • Trendyol aracılığıyla, 30.12.2020

    Aldığım ilk ay bozuldu

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    gidin gırgır alin daha iyi iş yapar başka da bisey demiyorum bu süpürgeyi 1 yılı aşkın süredir kullanan biri olarak söylüyorum bunu

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Beğendik.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2020

    Emil gücü Harika başka markalara daha fazla para vermeye gerek yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    5 saatte doluyor duvara asma aparatı var(içinden vida dubel çıkmıyor) hafif 2.2 kg ağırlığı, döner ucu var kullanımı çok kolay 2 modu var turbo ve normal. Turboda 17dakika normal de 40 dakika gidiyor şarjı. 6933-7233 modellerindeki gibi şarj göstergesi yok ve ince uç ve fırçalı aparat bu modelde yok içinden çıkmıyor. Dolayısıyla fiyatı daha uygun. 2.süpürge olarak günlük temizlik yapmak için çok uygun. Emişi güçlü baya bu boyuttaki hafif bir makine için. Ucundaki led ışıklar ben burayı temizledimi gösteriyor :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.09.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hayatımda kullandığım en kötü süpürge çekiş gücü yok denecek kadar.Kullanış olarak çok güzel pratik yorumlara istinaden aldım ama parkeleri süpürmek ölüm. Çekmiyorrr paranız çöp olmasın

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok çabuk ulaştı elimize. Ilk dikkatimi çeken çok hafif olmasi. Sonrasinda çalıştırdığimizda tatmin edici çekim gücünü gördük. Turbo modunda daha kuvvetli bir çekim gücünü görebiliyoruz. Uzun şarj süresi ve çekim gücü ile tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla

    ben burdan almadım ama yorum yapmak istedim. tek eksisi toz kutusunun boşaltılması bence. tozlar içerdeki kağıt filtreye sıvanıyor ve ayrıştırması gerçekten eziyet. onu temizlicem derken ortalık tekrar kirleniyor. yutulan toz da cabası. diğer büyük süpürgeyle filtreyi çektirmek en mantıklısı... onun dışında şarjı, çekim gücü falan oldukça yeterli. sarjı tüm evi çekmeye yetiyor...

  • Trendyol aracılığıyla, 29.04.2020

    Daha çok mutfak ve günübirlik temizlik için kullanıyorum işimi görüyor. Fiyat / kalite orantılı..

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ürün tebrkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.04.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hafif. Bence süpürgede olmazsa olmaz özellik hafif olması. Yorulmadan temizlik yapılabilmesi. Rowenta kalitesi zaten herkesin malumu.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Birkaç gündür kullanıyorum. Şarjı 45 dk diyor ama turbo moddayken değil normal moddayken öyleymiş. Biraz kelime oyunu olmuş. Turbo düğmesine basınca 17 dk gidiyor yazıyor içinde. Turbodayken ucuna 4-5 cm uzağındaki tozları çekecek kadar güçlü yani baya normal koca süpürgeler gibi. Banyo paspaslarını falan içine çekiyor o kadar güçlü. Normal modu da üstünden geçtiğiniz tozları çeker ama turbodaki gibi çevresindeki tozları da hüpletmiyor. Ana ucunu çıkarıp denedim 2-3 cm uzaktan ölmüş meyve sineğini çekti normal moddayken. Yine de başarılı diyebilirim. Işıklarını gereksiz diye düşünüyodum ve ışıkları iyi ki var diyenlere anlam veremiyodum ama odanın ışığı yansa bile görmediğiniz tozlar görünüyor tatlı bir özellik :) Duvara asma aparatı olması çok güzel ama benim içinden asma vidaları çıkmadı ayrıca aldım. Haznesini boşaltması orta zorlukta diyebilirim. Toz haznesi çıkarılıyor. İçinden filtre kabı çıkarılıp tozlar çöpe dökülüyor. Filtre kabının içinden filtreyi çıkarıp yıkayabiliyorsunuz ama elinizle birkaç defa vurunca da oraya yapışan tozlar dökülüyor kolayca. Çöp boşaltması daha kolay olsa iyi olurdu bence. Toza aşırı hassasiyeti olanlar filtre kısmını temizlerken sıkıntı yaşayabilir. 3 çeşit ucu var. 7 cm ayak yüksekliği olan bazanın altına bile giriyor rahatça ve çekim gücü sayesinde tozları güzelce temizliyor. Uzun boru kısmını çıkarıp hızlıca etraftaki masalarda falan toz alma işinde kullanılabilir. Ağırlığı normal denebilir. Biraz elimi yoruyor 10-15 dk kullanınca ama sanırım diğer markalarda da aynıdır. Malzeme kalitesi yüksek görünüyor ve modern duruşu var. Evin ana süpürgesi olmaz ama her eve lazım bence günlük temizlik adına tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim :) işten eve gelince hızlıca toz almak için kullanıyorum memnunum. İnternette özellikle Türkçe yorum bulmakta çok zorlandım almadan önce. Umarım yazdıklarımın faydası olur. Kullananlar yorum yaparsa tüm insanlar fayda sağlar. Arkadaşlarıma çekinmeden tavsiye edebileceğim bir ürün kısaca...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2019
    Performansı düşük

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: çok yetersiz çekiş gücü var. fiyatı performansa göre yüksek kalıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyat / Performans ürünü

    Olumlu yönleri: - Yeterli çekiş gücü (Turbo modda gayet iyi) - Tozların,tüylerin vs. daha rahat görünmesini sağlayan led aydınlatma - Uzun süreli şarj (Normal mod : 40-45dk , Turbo Mod : 17-18dk) - Servis gerektirmeyen batarya değişimi. - Motorlu süpürge başlığı - Çok hafif - Duvar askı aparatı Olumsuz yönleri: - Sadece tek başlık bulunması - Turbo kullanımdaki ses seviyesi - Duvar askı aparatına taktıktan sonra kablo ile manuel şarj dolumu Bu modelde sadece motorlu fırçalı başlık çıkıyor. Kırmızı modeli alırsanız ekstra 2 başlık daha mevcut. Tabi fiyatıda buna göre bir tık fazla.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Rowenta RH7221WO Air Force 160 22 V Kablosuz Dik Şarjlı Süpürge Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Rowenta RH7221WO Air Force 160 22 V Kablosuz Dik Şarjlı Süpürge Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat