Kiwi KSW-3071 Dikiş Makinesi Yorumları

Kiwi KSW-3071 Dikiş Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(94 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Dikiş makinası

    Olumlu yönleri: Güzel dikiyor Olumsuz yönleri: Işığın da sorun var Gönderdiğiniz ipler kalın geldi ve makina o ipleri kabul etmedi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2021
    Fiyat performans ürünü

    Olumlu yönleri: Ben bu ürünü 490a aldım ve gerçekten memnunum daha önce hiç dikiş makinası kullanmamıştım ilk kullanırken zorlandım ipin gerginlik ayarını yapamadım 1 ve 9 da ip topladı 5 e getirince dikişim düzelti. Gayet başarılı bi ürün singer dikiş iğnesi ile de uyumlu kumaşa göre iğne kullanın yoksa iğneler yamuluyor yada kırılıyor Olumsuz yönleri: 1 aydır kullanıyorum olumsuz bi yanı yok

  • Trendyol aracılığıyla, 23.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün harika çok pratik ama give lastiği dikmedi nedense inşallah hallolur

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kullanımdan kaynaklı mıdır bilmem öğreten bir video izledikten sonra bile kumaş altına hâlâ ip topluyor ve kumaşı koparıyor, bu arıza mıdır bilemediğimden servise de göndermedim. Kargo çok çabuk getirdi bu bir artı tabi ama ürünü şu aralar kullanamıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Evde bulduğum boş kumaşları değerlendirmeyi seven birisi olduğumdan Kiwi dikiş makinesini aldım. Fakat kullanımında büyük sorun yaşadım. İğnenin olduğu kısım yerinde sabit durmuyordu. Olduğundan fazla ses çıkarması da beni rahatsız ediyor. Bu dikiş makinesini kullanışlı bulmuyorum. Benim gibi dikiş yapmayı veya kumaş gibi parçları değerlendirmeyi sevenlere Kiwi dikiş makinesini önermem.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel kullanışlı amatör kullanım için uygun

  • Trendyol aracılığıyla, 21.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat performans iyi, üründe yazan tüm özellikler mevcut

  • Trendyol aracılığıyla, 09.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldığım gün baktım eski makinam gibi olmadığı için masura yerini beğenmediğim için geri iade ettim ve bana ürün kullanılmış deyip geri gönderip beni mağdur ettiler hiç memnun değilim ve pişmanım aldığım için kimseye tavsiye etmiyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 03.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü kimseye tavsiye etmiyorum dikmiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.06.2021
    memnunum

    Olumlu yönleri: dikiş işinde baya profesyonel özellikle de küçük olması ve istenilen yere taşınılabilir olmasından dolayı. Uzun lafın kısası küçük işler için hobi amaçlı veya ideal.Anlaşılacağı üzere ürün gayet başarılı. Mutlaka herkeste bulunması gereken bir şey. Memnuniyetle kullanıyorum. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    servise ulaşamadım ama sagolsun satıcı bayi ilgilendi,yardımcı oldu. servise tekrar göndereceğim.ilgisi ve yardımından dolayi çokteşekkür ederim...Böyle iyi satış bayisine trendyol ve müşteri olarak bizlerin desteğini alacağından şüpheniz olmasın.tekrar teşekkür ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 11.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kötü dikiş mapamıyor kaydırıyor kumaş topluyor hemen iade etmeyelim farklı kumaşlardan deneyelim dedik ama aynı müşteri olarak yasal hakkımızı kullandık iade talep ettik red edildi. Üzerinde açılınca ikinci el olur iade kabule dilemez yazmamasına rağmen ki iade kodu aldık ürün ellerine ulaştıktan sonra red edildi direkt iadeye kaplıdır diye satışa sunulmamıştı mağdur edildik paramız trendyol garantisinde diye alış veriş yapıyorduk yanılmışız tüketici mahkemelerine başvurucaz.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu fiyata alınacak en iyisi anneme hadiye olarak aldım çok beğendi

  • Trendyol aracılığıyla, 30.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    üründen gayet memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Terzi filan değilim ama evde annem ben sökülen şeyleri kendimiz dikeriz. Terziye filan gitmeyi pek tercih etmeyiz neyse işte bizim evdeki emektar bozulunca yerine yenisini alalım dedik ve bu çıktı karşımıza. Gerçekten teknoloji harikası çıktı ya da biz teknolojiyi geride takip ettiğimiz için öyle geliyor ama çok iyi makine.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kullanışlı, kötü yorum yapan arkadaşlar bence kullanmayı bilmiyorlar. Bu fiyata çok iyi bir dikiş makinesi bir çok farklı ayarı var, ince penyeleri gayet iyi dikiyor kalın kumaşlar desen öyle. Oğluma bir sürü pijama takımı tişörtler altlar diktim sıkıntı yaşamadan. Tereddüt etmeden alabilirsiniz:)

  • Trendyol aracılığıyla, 14.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İkincisini aldık o denli iş görür , özenli paketleme ve hızlı teslimat için satıcıya teşekkür ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 26.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Anneme hediye aldık gayet memnun

  • Trendyol aracılığıyla, 23.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Makine gerçekten çok güzel dikiş dikme hızı çok iyi yeni başlayanlar için kullanışlı bir makina şipariş verdikten sonra 3 üncü gün elime ulaştı paketlemesi özenliydi her aldığım ürün gibi bu üründende memnunum teşekkürler trendyol 👌🙏🤗

  • Trendyol aracılığıyla, 21.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Memnun kalmadım.Masura iplil sarıyor..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kiwi KSW-3071 Dikiş Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kiwi KSW-3071 Dikiş Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat