Arzum AR 1083 Prostick Multispeed Blender Set Yorumları

Arzum AR 1083 Prostick Multispeed Blender Set yorum ve tavsiyeleri

(66 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 19.03.2023
    Mikser baslıgı bozuldu

    4aydır kullanıyorum. Mikser vaslıgını eli de yıkamama ragmen içindeki donduran küçük para cıktı ve çalışmıyor sadece dograyıcı baalıgınıı kullanabiliyorum. İade sureci de doldugu için sorunumu nasıl giderebilecegimi bilmiyorum. Ama doprayıcı baskısından cok memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 11.01.2023
    ALMANIZI TAVSİYE EDERİM

    KALİTELİ ÇOK GÜZEL VE ŞIK Bİ ÜRÜN

  • Amazzon aracılığıyla, 24.12.2022
    Berbatt

    İade ettim ilk denemede duman çıktı. Arzum kalitesi deyip aldım ama hayal kırıklığı

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2022
    Çok iyi

    Müthiş ürün motoru çok güçlü ve çok kullanışlı tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 21.11.2022
    Arzum kalitesi, güçlü motorlu, herkese tavsiye ederim

    Ben de tavsiye üzerine aldım oldukça güçlü motoru var ve Arzum kalitesi mutfak robotlarında artık benim için de tartışılmaz. Herkese tavsiye ederim kullanışı da çok rahat, hızlıca parçalarını takıp çıkarım kullanabiliyorum bu sebeple de çok pratik.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.11.2022
    çok güzel

    ürün çok güzel bir model büyük almak istiyordum ama bariz bir fark göremediğim için bu ürünü almak istedim çok güzel kesinlikle almanızı tavsiye ederim benim diğer küçük ev aletlerimin rengi bu olduğu için bu renk aldım asla rengi çirkin değil aksine daha çok soft bir renk alacaklar düşünmeden alsın her gün bir fiyat artışı var maalesef.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.11.2022
    Ürün

    Çeyizlik için aldım şuanda iki kere ürünü denedim güzel etkili bir performans aldım kargo şirketinde çok ozenliydi.what olarak da yüksek olduğu için hiç bir problem yaşamadım.ilerleyen dönem için yorum yapamıyorum.suanlik mükemmel bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.10.2022
    Ürün hemen bozuldu

    Yirmi günde motoru yandı. Güçlü diye aldık elimizde kaldı. Gücü çok daha az ve marka olmayan mikserler daha uzun süre dayanıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.09.2022
    Evine sokma .

    Motor 1 ayda gitti ,çöp oldu

  • Amazzon aracılığıyla, 08.09.2022
    Fatura gelmedi

    Sadece fatura gelmedi ürün güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 04.09.2022
    Hurda

    30 saniye bile çalışmadı koku geldi bozuldu

  • Amazzon aracılığıyla, 28.06.2022
    Fena Değil

    Bu tür ürünlerde genel sıkıntı (marka model fark etmeksizin) kullanım sonrası dişlilerin bozulmasıdır. Fazla zorlamadan, 10-15 saniyeden fazla çalıştırmadan kullanırsanız gittiği yere kadar gider. Bu ürünün motor gücü güzel, alınır. Tek sıkıntısı karıştırıcı kapta sızdırma önleyici lastik bulunmaması. O lastik olmadığı için ufak sızıntılar olabiliyor. Sağ veya sola ufak bir çevirme ile kap kilitleniyor ama sadece 1 kere başarabildim. Çubuk blenderın malzeme kalitesi iş görür, ucuz plastik değil. Hamur karıştırma parçası da fena değil. Gövdede 2 tuş mevcut, biri normal devir diğeri yüksek devir. 15 saniyeden fazla çalıştırmayın, çünkü motoru ısınıyor. 1500 Watt olduğu için alınır. Tavsiye ederim. Tek dikkat etmeniz gereken dikkatli kullanmanız.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.04.2022
    Harika

    Arzum blenderinin watt derecesi çok güçlü.Diğer markaları aldığımda çok pişman olmuştum.Onlar 1 dakikadan fazla motorları kokmaya başlıyor ve bozulabilir.Harika.Teşekkürler Arzum.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.04.2022
    F/b ürünü

    Güçlü bi motoru var ayrıca ayarlanabiliyor. Haznesi de yeterli. Çok memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Üç ayrı parçası sayesinde farklı işlemlerde kullanılıyor. Kapak gövdeye tam oturuyor ve kusursuz çalışıyor 800-1200 Watt gücünde çalışıyor oldukça güçlü halledemediğim işlem olmadı sayesinde.Bazı elektronik ev aletleri fiyatından çok fazlasını hak ediyor gerçekten bu cihaz da öyle bir cihaz çok severek memnun kalarak kullanıyorum. Hızlıca her şeyi ezip püre yapıyorum sayesinde.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: 900 ml ölçü kabı sayesinde hazne ve kapasite konuusnda sorun yaşamadım. Ayrıca kesme ve parçalama konusunda çok başarılı bir yakınıma hediye olarak da almayı düşünüyorum. Üç başlık ayrı ayrı çok iş görüyor temizlemesi kolay bıçakların keskinliği tahmin ettiğimden çok daha yi çıktı küçük ev aleti deyip geçmemek lazım çok vakit alacak işleri kolayca hallediyorum sayesinde.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Sert plastik gövde oldukça kalın ve dayanıklı malzemeden üretilmiş, üç ayrı başlığın üçü de çok iyi çalışıyor. Tek tuşla çalıştırmak pratik 6 keskin bıçağı bulunuyor. kaliteli cihaz. Ürünün tutma kısmının çok ergonomik olduğunu düşünüyorum. Daha önce aldığım cihazda tek tuşla çalışma fonksiyonu olması ayrıca başarılı tuşların konumlandırılması çalışırken kolaylık sağlıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ben uyguna almıştım suan fiyatı yuksek ama cok memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 10.10.2021
    Urun bozuldu

    Urun bozuldu calismiyor urunu iade etmek istiyorum da ha 45 gun oldu ne yapmam gerekiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 05.10.2021
    İşe yaramaz

    Ürünü başka bir yerden almıştım.Tenceredeki çorbanın parçalarını öğütürken aparata geçen motor üzerindeki plastik başlık eridi.Direkt çöpe attık blenderi.malzeme kalitesi çok kötü.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR 1083 Prostick Multispeed Blender Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR 1083 Prostick Multispeed Blender Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat