Tefal GV-9566 Pro Express Ultimate 2600 W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Tefal GV-9566 Pro Express Ultimate 2600 W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    yüksek kalite

    Olumlu yönleri: Evlenirken bu ütüyü almıştım. O zamandan beri de severek kullanıyorum. Çok kaliteli bir ütü. Geniş bir su haznesi var. 1.9 litre su alabiliyor. Böylelikle sık sık su doldurmak zorunda kalmıyorum. Bunun yanında sürekli ve yüksek basınçlı buhar vermesine imkan sağlıyor. 155 gr/dak buhar basıncı var. Bu basınç sayesinde kıyafetlerdeki kırışıklıklar rahat bir biçimde açılıyor. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    orta büyüklükte bir ürün

    Olumlu yönleri: Evdeki ütü bozulunca yerine bu ütüyü aldım. Daha önce büyük su haznesi olan bir ütü kullanmadığım için bazı tereddütlerim vardı. Fakat ürün elime ulaştığında tereddütlerim birer birer kayboldu. Öncelikle ürün beklediğim gibi çok büyük gelmedi. Çok fazla yer işgal etmedi. Daha sonra kullanımı da çok kolay. 1900 mllik su haznesi rahat kullanımı engellemiyor. Kolayca kullanılıyor. Ütüleme kalitesi de gayet başarılı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    öneriyorum

    Olumlu yönleri: Ne zamandır iyi bir ütü almak istiyordum. En sonunda bu ütüyü almaya karar verdim. İyi ki de bu ütüyü almışım. Ben çok beğendim. Şahane bir ütüleme kalitesi var. Hızlı bir şekilde ısınıyor ve yüksek buhar basıncı sayesinde kıyafetleri kolaylıkla ütülüyor. Özellikle sabahları acelem olduğunda uzun uzun ütünün ısınmasını beklemiyorum. Öneririm.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.12.2021
    Sıradan, vasat

    Ağustos 2021 de aldım. İlk iki kullanımda tüm özellikleri uygun buhar düzeyindeydi. Ancak 15 dk max özelliği 2 dk içinde tükeniyor ve aynı performansı almanız için 15 dk beklemeniz gerekli. Dört kat yaptığınız nevresimde kullanacağınız özellik bir parça ütülemeden yarım kalıyor. Nevresim, banyo havlusu veya örtü benzeri ürünleri çok katlı ütülerim, zaman tasarrufu sağlarım düşünceniz varsa maalesef amacına uygun bir ürün değil. İndirime aldanmayın derim. İnce ütüleyeceğiniz kıyafetlerinizde sorun yok gayet iyi ütülüyor, otomatik kapanıyor. Zaten memnun olduğum özellikler buhar kazanlı olmayan ütülerde de mevcut.

    Ürünü önermiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.11.2021
    cok arıza çıkartıyor

    Olumsuz yönleri: cok arıza çıkaran bir ürün fakirin ürünü bence daha iyi

  • Media Markt aracılığıyla, 25.11.2021
    Kazana su ilavesi

    Bu üründe ütü yaparken kazandaki su biterse,su ilavesi yapılabiliyormu?Ütünün soğumasını bekleyip öyle mi su ilavesi yapmak gerekiyor?

  • Media Markt aracılığıyla, 03.11.2021
    Güzel

    Philips ile tefal arasında kararsız kalmıştım ama memnun kaldık pişman olmadım aldığıma

    Ürünü öneriyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 28.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çizikler vardı kırılmıştı satıcı çık ilgisiz geri iadem de kabul edilmedi mağdur edildim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mükemmel herkese tavsiye ederim kesinlikle pişman olmazsınız

  • Trendyol aracılığıyla, 19.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hafif ve çok kullanışlı diğer ütüler gerçekten gereksiz yoruyormuş bu ürünü alınca farkına vardım Kazanlı düşünen olursa tavsiye edebilirim

  • NI1 aracılığıyla, 19.10.2021
    Tefal buhar Kazanlı ütü hayır

    Çoook iyi uygun fiyata hanım istedi ben aldım mağazaya hızlı gönderdiği için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hafif, buhar gücü iyi, baskılı ürünlerde yapışmıyor. Birikmiş çamaşırlar nasıl bitti farkına varmıyorsun. 18 yıl kullanıp, servis görmeden emektar buharlı Tefal ütümden sonra, aynı performansı yeni Tefal ütümden de bekliyorum. Teşekkürler Tefal. Hediyemi merakla bekliyorum. ;)

  • Trendyol aracılığıyla, 06.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu ütüden 2 tane siparış verdik birinin orijinalinin aynısı olup diğerinin olmadığından iade

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2021
    Ütü

    Olumlu yönleri: Ev işlerinden çok anlamayan biri olarak söylüyorum kullanımı rahat bir ütü. Isı seviyesi güzel ayrıca fiyat/ kalite bakımından başarılı bir ürün. Bu ütüyü ben bile kullanıyorsam herkes kullanabilir diyebilirim. Almak isteyen herkese öneririm. Muadillerine göre kullanışlı bir tasarımı var. Hem şık hem estetik duruşunu çok seviyorum. Uzun ömürlü olmasını diliyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 09.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel tefal sayesinde ütü yapmak artık çok kolay çeyizim için aldım denemek için kullandım çok beğendim sadece garanti belgesi yoktu fatura garanti belgesi yerine geçiyor dediler umarım ilerde bu konuda sorun yaşamam teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.05.2021
    harika

    Olumlu yönleri: Tefalin tüm ürünlerini çok severek kullanıyorum ütüsü de harika derecesiyle tüm kırışıklıkları saniyeler içinde yok ediyor üstelik elbiselerinizi yıpratmadan ve beyazlatmadan. Uzun süredir kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim çok uygun fiyata elde etme imkanım olmuştu.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 20.01.2021

    muhteşem bir ütü saniyeler içerisinde kırışıklıkları açıyor. hafif kolayca kayıyor. kesinlikle su damlatmıyor. su haznesi oldukça geniş alacaklar hiç düşünmeden alabilir.

  • Media Markt aracılığıyla, 12.01.2021
    Güzel

    Ürün gayet güzel, tek seferde tüm kırışıklıklar açılıyor. Ütünün max ayarında kullanımı daha iyi sonuç veriyor. Normal seviyede kullanım normal ütünün bir tık üstü gibi. Şimdilik mükemmel

  • Trendyol aracılığıyla, 29.12.2020

    Sipariş verdikten 3 gün sonra elime ulaştı, hızlı kargo için teşekkürler 😊ürün beklediğim gibi geldi, uzun zamandır takibindeydim, çeyizime koycam, henüz kullanmadım ama kullanınca yazarım,

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal GV-9566 Pro Express Ultimate 2600 W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal GV-9566 Pro Express Ultimate 2600 W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat