Homend Royaltea 1713 1800 W 1.0 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı  Yorumları

Homend Royaltea 1713 1800 W 1.0 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(66 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 04.06.2019
    Çayı güzel

    Uzun zamandır kullanıyoruz, çayı çok güzel (tabi iyi bir çayla kullanırsanız)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2019
    3 senedir kullanıyorum

    cok memnunum hem cayci hemde su isitici olrak kullaniyorum cok şık konusuyo olmasi da ayri bir espri oluyor :) tavsiye ederim alanlara hayırlı olsun

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.02.2019
    Çok çok memnun kalırsınız

    Ürünü 6 yıldır düzenli kullanıyoruz. Homend sağlam ürünler yapmasının yanısıra ergonomiyi ve kullanışlı olmasını da göz ardı etmemiş. Sesli uyarı olması çok güzel özellikle de benim gibi suyu koyup öylece unutuyorsanız :) Farklı ısı ayarları olması da işinizi kolaylaştırıyor. Ve başkalarında görüp farkettiğim bir detay daha demliği gerçekten yeterli seviyede büyük. Kullandıkça memnun kalıp seveceğiniz, mutfakta sesiyle size eşlik edecek harika bir ürün :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2018
    Beş Yıldız

    ürünü aktif olarak kullanıp deneme şansım olmadı. fişe takıp kontrol ettim çeyizime kaldıracağım için. sorunsuz ve sağlam teslimat için ENTARZ mağazasına teşekkürler. evde 1 yılı aşkın sorunsuz homend'in kettle 'ını kullanıyoruz.

  • NI1 aracılığıyla, 21.06.2018

    Gayet sağlıklı sevkiyat

  • NI1 aracılığıyla, 20.05.2018
    Homend royal tea çaycı

    Çok kısa sürede ve çok özenli bir paketle hasarsız ve tam olarak ürün teslim edildi. Teşekkür ediyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 09.05.2018
    Güvenli alışveriş Mutlu müşteri

    Ürünumü uzun zamandır takip ediyordum.Kullanan arkadaşlarımda gördükten sonra almaya karar verdim.Beklentimi karşılayan bir ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 05.04.2018
    Çok Pratik Şık Dizayn

    Beyaz rengini kullaniyorum. 1tane de kirmizi aldik.. :)

  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2018
    Homend

    Homend 'ın hem çay makinesini , hem elektrikli cezvesini 2-3 yıldır beğenerek kullanıyorum. İhtiyaç olduğu için bir tane daha aldım. Ürün güzel. Suya plastik tadı vermiyor.

  • NI1 aracılığıyla, 22.02.2018
    Fatura

    Ürünün paketlemesi çok iyi değildi dışta bir kutu olsa daha iyi olurdu. Birde konuşma özelliği için fazladan 80-100 lira vermeye gerek yokmuş. Son olarak Paketten FATURA çıkmadı.

  • NI1 aracılığıyla, 19.02.2018
    kaliteli marka

    ürün güzel.home nd markası ürünün arkasında duruyor.çaydanlık çok şık.fakat ısıtıcı bölümü plastik.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.02.2018
    Çayyyllar

    Gerçekten çok güzel çaylar demliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.02.2018
    TEK KUSURU VAR

    Ürün güzel kullanişlı tek sorun su kaynadığında ses uyarısını duymanız çok zor ses az çıkıyor. Ama sonuç olarak kaynadığı zaman otomatik olarak beklemeye alıyor. içindeki süzgeç palanmaz çelik olması cok iyi daha önce kullandığım üründe plastik vardı koku oluyordu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.12.2017
    kullanım deneyimi

    kullanışlılık konusunda çok şey düşünülmüş. 40c, 80c, 100c modları var. çayı 100c de demledikten sonra alttaki suyu 80c'ye alıp bekletiyorum. sesli ve renkli uyarı sistemi var 100c de. Kablosu kısaltılabilir altta fazla kabloyu toplama haznesi mevcut. Gereksiz ele sağa sola takılabilecek bir kablo yığınından kurtuluyorsunuz. kapasitesi standart boy demlik kapasitesi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2017
    Şık, teknolojik, fiyat/performans ürünü bir çay makinesi.

    Öncelikle ilk defa bu markanın bir ürününü aldığımı belirtmek istiyorum. Ürün tasarım olarak oldukça güzel. Görevini fazlasıyla yapıyor. 3 farklı sıcaklık değerinde ısıtma sağlaması ve sesle uyarı sistemi kullanışlı. Sistemin tek eksik yanı su kaynadığında fokurtu sesi seviye olarak en yüksek noktaya geliyor ve tam bu anda sesle suyun ısındığı uyarsı geliyor. Ses seviyesi yetersiz olduğu için uzaktaysanız duymanız çok zor. Belki daha yüksek watt değerinde bir hoparlör kullanılabilirdi veya ses açma/kapama düğmesinin yanında ses seviyesi ayar düğmesi de eklenebilirdi. Çay makinesinin ilk gözüme çarpan sorunu ergonomiden kaynaklanan bir durum. Su haznesi alttaki elektrik aksamının üzerine tam oturmuyor. Oturuyor gibi görünse de sağa sola doğru denge kaybı olabiliyor. Bu noktada her ne kadar ödül alsa da bir tasarım hatası var gibi kanımca. Filtre kısmı ve diğer aksamlar oldukça kaliteli. Kutudan çıkan dokumantasyon bilgilendirici. Arıza durumunda firmanın taahhütleri de şaşırtıcı düzeyde iyi. Sonuç olarak başarılı bir ürün diyebiliriz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.11.2017
    Beş Yıldız

    Hem Farklı derecelerde su ısıtma özelliği hem de geniş demlik ayrıcalığı. Az yer kaplayan temizliği çeliğe göre daha kolay. Fiyat ve müşteriyle ilişki açısından firmayı özellikle tavsiye ediyorum. Teşekkür ederiz

  • İnce Hesap aracılığıyla, 01.11.2017
    Geniş Aileler İçin İdeal

    ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyoruz. ilk başta konuşması biraz garip gelmişti. sanki mutfakta biri var gibi. ama sonradan alıştık.tabi isterseniz bu özelliğini kapatabilirsiniz. ürün çok kullanışlı. çaydanlık haznesi de baya büyük. kalabalık ailelere çok ideal diyebilirim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 19.10.2017

    makinenin bir kaç çeşit ısı ayarının olması çok hoşuma gitti. özellikle mama modunun olması çok iyi. çok pratik bir şekilde ve kısa sürede mama suyunu hazır hale getiriyor. güzel tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.08.2017
    Beş Yıldız

    Daha öncede kullanmıştık. Yine aynı markayı tercih ettik. Bebekli aileyiz ve fonksiyonlarının hepsini kullanıyoruz. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2017
    Dört Yıldız

    ürün gayet şık ve kullanışlı. 40 ve 80 derecelerde ısı algılayıcı sensör oldukça hassas. ancak aynı hassaslık 100 derecede yok. 100 derecede 40 ve 80e göre çok daha uzun kaynama yaptıktan sonra duraklıyor. ikincisi ses konusu. yanında olmazsanız duymazsınız. yanındaysanız zaten sese gerek yok. ses yüksek olsa gerçekten kullanışlı bir özellik olacakmış.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Royaltea 1713 1800 W 1.0 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Royaltea 1713 1800 W 1.0 lt Demleme 1.9 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat