King K-824S Çaylar 1500 W 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Gümüş Yorumları

King K-824S Çaylar 1500 W 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Gümüş yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 18.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün oldugu gibi geldi ama hasarlı geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2020

    Elime çabuk ulaştı ayrıca iade kolaylığı da çok mükemmel👏👏

  • Trendyol aracılığıyla, 24.04.2020

    Ürün fena değil. Bir miktar kullanılan sac kalitesi memnun etmedi. Yine de iş görür.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.11.2018

    Ürünü geçen hafta aldim.Bugun kullanmaya başladım.guzel bi ürün ama su kaynatırken cıkan ses çok gürültülü bu normal gelmedi bana nedeni ne olabilir çözemedim yardımcı olacak varsa sevinirim

  • NI1 aracılığıyla, 21.12.2016

    ürün çok güzel. zaten king in hiç bi ürününde sorun yaşamadım . bundan sonrada hep bu markayı kullanicam sanırım. çoğu bilindik markadan daha sağlam ve görünüş olarak da oldukça etkileyici. düşünmeden tercih edebilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2016
    Atmıyor, memnun değilim

    Ürün malzemesi çok zayıf. Yerine kolay oturmuyor. Ayrıca su ısıtıcı olarak kullanımı zor. En üst ısıda ısınınca atmıyor. Demlik kapağının dört dişi var, kapatması pratik değil. Daha önce porselen demlik kullanıyordum, bu üründeki çayın tadını belki bu yüzden beğenmedim. Çalışmadığı zaman kocaman kırmızı bir ışığı var o yanıyor sürekli. Geri alınsa iade etmek isterdim. Çay beklerken gürültülü ve sık çalışıyor. İyi yanı rengi güzel. İstediğin sıcaklıkta su kaynatabiliyorsun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.05.2015
    idare eder.

    ilk aldığım zaman beğenmiştim. zamanla kullanışlı gelmemeye başladı. kaynadığı zaman otomatik olarak kapanma özelliği yok suyu buharlaşana kadar kaynatıyor. bu da unutkanlık gibi durumlarda tehlikeli sonuçlar doğurabilir. ayrıca çay koyarken akıtıyor. bunları göz önüne alın. yine de fiyatına göre güzel, alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2014
    fiyat performans süper

    Şantiyelerimdeki personele 3 tane aldım herkez memnun. hb.com a teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2014
    Gayet güzel

    Arkadasıma hediye olarak aldım.Gayet güzel ve kullanıslı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.09.2014
    ALINACAK UYGUN FİYATLI

    TERMOSTAT 10 DK SONRA DEVREYE GİRİYOR İLERİDE ANLAYACAĞIM KULLANIM KILAVUZUNDA DA AYNISI YAZIYOR

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.09.2014
    Çok kullanışlı

    Kullanımı çok kolay ve basit, hafif olduğu için çok rahat.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.08.2014
    Gercektende fiyat ve kalite bir arada..

    Urunu çok hızlı bir sürede aldım Bayram olmasına rağmen.. Ürün kalite ve fiyat açısından çok iyi.. Kesinlikle mat geliyor fakat mat görünüm daha şık duruyor bence.. Düşünülmeden alınabilir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2014
    Tartışmasız çok iyi

    Mükemmel kaynatma, mükemmel sıcak sutma ve harika bir termostat. Yani bir çay makinası için olabilecek her unsur mevcut. Bu fiyata bu ürün gerçekten çok iyi. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2014
    Çok şirin

    Anneme hediye olarak aldım. King ürünlerini çok kullanmadım ama yorumlarla denemeye karar verdim.Çok kullanışlı ve güzel bir çay makinesi.Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2014
    temiz kullanılırsa harika bi icat

    Kısa sürede çay nescafe keyfi yalnız bi eksiği var altına bi tane musluk konsa mükemmel olurdu.İş görüyor makina su yu da yakmıyor lezzeti güzel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2014
    güzel ürün

    Site ailesine en kısa zaman ulaştırdığı ve siparişi takip ettikleri için tşk ler king k 824 s çay makinesi kaliteli bir ürün söz e gerek yok çok tşkler

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.05.2014
    alınabilir

    Ürün caydanliga benzedigi icin muyfakta şık duruyor sesi rahatsiz etmiyor suzgeci cok hosuma gitti su seviyesini gorebilmek önceden suyun bittigini gormemiz icin iyi caydanlik kapagi sıkı oturuyor cay dokerken kapagin düşme derdi yok parlak olmamasi bence daha iyi mat olmasi parmak izi gibi lekeleri gostermiyor kibar görüntülü bir Çayci cok hoş

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.02.2014
    Herşeye rağmen iyi.

    Ürünü buradan aldım resimlerde parlak görünmesine rağmen mat olan geldi önce seçenek vardı da ben mi seçmedim acaba diye düşündüm ama sonradan seçenek olmadığını gördüm bu üründe güzel geri göndermedim ama illa parlak olsun diyenler dikkat etsinler.Ayrıca garanti süresi 24 ay değil dört yıl bilginize. Hızlı gönderi için de tşk.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2014
    çok iyi

    tavsiye edebilirim. ürün parasına göre gayet iyi ve kullanışlı.hızlı ısıtıyor ve cay lezzetinden taviz vermiyor. tşkler site ailesi

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2012
    tavsiye ederim...

    ürün gayet şık duruyor, verdiğiniz paraya değiyor. çeliğide kaliteli, demlik kısmıda gayet kullanışlı ve de şık. suyu sürekli sıcak tutması çok iyi bir özellik, yalnız siparişi verdikten 2 gün sonra tedarikçi firmadan gönderildi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K-824S Çaylar 1500 W 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Gümüş kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K-824S Çaylar 1500 W 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Gümüş yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat