Delonghi ICM 2.B Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi ICM 2.B Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 19.09.2018
    tavsiye ederim

    ürün gayet güzel. filtresinin kağıt olmaması uzun ömürlü olamsını sağlıyor. evimde su artıma cihazı olduğu için kireç de tutmuyor. tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 07.09.2018
    Yedek parça makine ile aynı fiyat

    Ürünün çalışmasında veya satıcıda herhangi bir problem yok ancak cam hazne birkaç ay sonra kırıldığında yenisini almak istedik. 170 liraya aldığımız makinenin cam haznesi 100 liranın üstünde. Tabi ki almadık. Yedek parçası daha ucuz makine alıp bunu atmayı düşünüyoruz.

  • Media Markt aracılığıyla, 02.07.2018
    Kahve

    Fena değil.

  • NI1 aracılığıyla, 22.01.2018
    Fiyat performans oranı iyi.

    Ürün muadili bir çok ürünün yarı fiyatına veaynı kalitede diyeblirim. Birkaç kez deneme fırsatım oldu. Kağıt filtre almadan çalıştırabilmek iyi. Kahve yapımının bittiğine dair sesli uyarı veriyor. Ancak önceki kahve makineme kıyasla kahveyi biraz yavaş yapıyor diyebilirim. Ben memnun kaldım herkese öneririm.

  • NI1 aracılığıyla, 26.11.2017
    ÖZENSİZ KARGO

    Ürünü beğendim,kullanışlı bir makine

  • NI1 aracılığıyla, 21.09.2017

    urun guzel ve odenen parayi karşılıyor

  • Media Markt aracılığıyla, 20.03.2016
    Filtre Kahve için ideal

    Uzun ömürlü filtresi, temizleme kolaylığı, kapasitesi ve sesli/ışıklı uyarıları ile gerçekten de tek amaç için üretilmiş: filtre kahve.

  • Media Markt aracılığıyla, 26.03.2015
    super

    mutlaka alin,son derece guzel bir urun ve teslimat super hizli

  • Media Markt aracılığıyla, 06.01.2015
    Müthiş

    Ne zamandır böyle bir makineyi almak için araştırma yapıyordum inanılmaz kullanışlı pratik ve ucuz. kullandım kullanıyorum ve inanılmaz memnunum hızlı ve sağlam bir gönderi olduğu için teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi ICM 2.B Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi ICM 2.B Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat