Korkmaz Tostkolik A329-12 1800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi Yorumları

Korkmaz Tostkolik A329-12 1800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.05.2019

    Olumlu yönleri: Paket harika yapılmıştı.sadece içimden iki parça siyah kaşe tarzı bisey çıktı anlayamadim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.05.2019
    "kargo"

    Olumlu yönleri: Gg Olumsuz yönleri: Kargosu berbat bi hafta oldu nerdeyse hala gelcek ürüne bakamadk bile

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.03.2019
    "alt ızgarasını tutan kanca kırık çıktı"

    Olumsuz yönleri: Alt ızgarayı tuturduğumuz kanca kurık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.03.2019

    Olumlu yönleri: Ürün gayet kaliteli ve hoş Bi görünümü var hızlı bir şekilde elime ulaştı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.03.2019

    Olumlu yönleri: Gayet güzel kullanışlı bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2019
    "Korkmaz A329 Tostkolik"

    Olumlu yönleri: Ürün kaliteli ve çok yer kaplamıyor. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2019
    iyi seviyedr

    tost yapmak icin biraz fazla ama seramik kaplama olmasi hijyenik bir kullanim sagliyor ve kolay bir sekilde cizilmiyor. lakin tost ekmeginin teflonlar kadar iyi kizartmiyor. diger bir avantaji izgara yerine de kullanilabilir olmasi, hatta cok guzel kestane bile pisirebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2018
    1 seneden fazladır kullanıyorum.

    OLUMSUZ YANI: Yeni nesil tost makineleri hep geç ısınıyor ve ekmeğin çıtır hale gelmesi için bekletiyor. Bu bekleme de kaşarın dışarı akmasına neden oluyor. Bol kaşarlı tost yiyemiyorum çünkü dışı çabucak kıtırlaşmadığı için kaşar anında dışarı akmaya başlıyor. OLUMLU YANLARI: Yapışmaz olması. Görüntüsü de gayet güzel. Uzun ömürlü bir makine. 1 seneden fazladır kullanıyorum en ufak bir arıza görmedim. Dipnot: Yapışmaz olması temizliği kolaylaştırıyor fakat ben temizlikle uğraşmamak için yağlı kağıt arasında yapıyorum. 1 fırın tepsisi büyüklüğünde yağlı kağıdı ortadan ikiye katlayıp tost makinesinin içine yerleştiriyorum sonra arasına sucuklar koyup önce pişiriyorum, sucuğun yağları kağıtta kalıyor sonra ekmekleri hazırlayıp tekrar kağıdın arasına koyup kapağı kapatıyorum. Böylece işim bitince sadece yağlı kağıdı atmak kalıyor. Yağlı kağıda para gidiyor diye düşünmeyin.Temizlikte harcayacağınız su deterjana da para gidiyor. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.07.2017
    Denediklerimin hepsi başarılı

    Ürünün fiyatı düşsün diye bekeldim ama düşmedi,ben de yaklaşık 6 ay önce aldım ve iyi ki almışım fiyatı yükselen bir ürün çünkü. 6 tost ekmeğini dip dibe alacak büyüklükte ızgarası var, yeterli büyüklük.Performansına gelince 1 tane tost koyduğunuzda üzerinde yazdığı gibi kısa sürede, iç malzemesi ve ekmeği birlikte güzelce pişiyor. Biraz kuru olsun dışı derseniz ve içine peynirini çift kaşarlı miktarda koyduysanız peyniri tost kızarmadan akmaya başlayabilir dikkat. 6 tost ekmeğini tek seferde pişireyim derseniz 15 dk.da filan pişiriyor. Sebze ızgara yaptım sonuç mükemmel, terbiyeli tavuk eti pişirdim sonuç mükemmel kurutmadı, bir tek kırmızı eti denemedim. Temizliği de çok rahat, ızgaraları kolay takılıp çıkarılıyor, yağsız tost yapıyorsanız şöyle bi silip geçmek bile yeterli. Farklı markalar araştırıp bunu aldım ve gerçekten de çok memnunum.

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2017
    Fiş kablosu biraz kısa

    Ürün güzel fakat fiş biraz kısa

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.05.2017
    bayiden daha hesaplı ve hızlı

    ürün sıkıntısız elimize ulaştı.

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2017
    tost makinesi super

    evet urun soylendigi gibi bir de kullanayim bakalim

  • NI1 aracılığıyla, 15.03.2017
    kaliteli

    hızlı kargo uygun fiyat

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.03.2017
    BAYİYE DAHA FAZLA VERMEYE GEREK YOK

    Mükemmel bir ürün çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim hepsi burada ya çok teşekkürler hızlı ve zamanında geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2016
    Mükemmel

    Mükemmel bir ürün çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim hepsiburadaya çok çok çok teşekkürler hızlı ve zamanında...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.09.2016
    Beş Yıldız

    Ben başka yerden aldım ama inceleyenlere fikir olsun diye yazıyorum gerçekten mükemmel tost yapıyor. Gayet şık malzeme iyi asla yapışma söz konusu değil yağı dışarıya akıtıyor.Temizliği kolay.ben çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.09.2016
    Üç Yıldız

    Sipariş verdikten 2 gün sonra sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Renk ve estetik açıdan çok güzel. Sadece tost yapmayı düşünüyorsanız iyi bir ürün. Yapışmıyor, ancak üzerinde yazıldığı gibi 3-5 dakikada da tostunuz hazır olmuyor.Üzeri biraz kızarmış,çıtır tostum olsun diyorsanız 15 dakika beklemeniz gerekiyor. bu arada içinin peyniri eriyip akıyor ama siz hala kızarmasını bekliyorsunuz. ızgara olarak bence işe yaramaz. Mücver pişirmek istedim. 1 saatten fazla sürdü pişirmesi. Üstelik çok ince dilimler halinde koymama rağmen istediğim gibi kızarmadı.Üzerinde yazıldığı gibi 10-15 dakikada et pişirmesi bence hayal.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.01.2016
    Harika!

    Dun ogleden sonra aldim bu sabah kapima geldi. Sorunsuz harika birsekilde. Tesekkurler!!

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz Tostkolik A329-12 1800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz Tostkolik A329-12 1800 W 2 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat