Samsung 65Q95T 65" 163 Ekran 4K UHD QLED TV Yorumları

Samsung 65Q95T 65" 163 Ekran 4K UHD QLED TV yorum ve tavsiyeleri

(105 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 06.12.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel ama çizik ve darbeli çıktı iade

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    3 aydır kullanıyorum. Görüntüsü gerçekten harika. Sadece USB’den film oynatmak istediğimde altyazıları görmedi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ürünün renkleri ve görünümü çok çok iyi. Şimdiye kadar satın aldığım en kaliteli teknolojik ürün diyebilirim. ekran boyutunun 65 inç olması beklentilerimi karşılıyor. hem görünüm olarak hem de performans olarak bu televizyondan çok memnun kaldığım için çevremdeki herkese tavsiye ettim. Bu fiyata satın alınabilecek en kaliteli televizyon olduğunu düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: geçen aydan beri bu ürünü takip ediyordum. ürünün genel özellikleri ve performansı beklentilerimden çok daha iyi. özellikle ekran boyutu 165 cm olduğu için sipariş etmek istemiştim hem ekran özelliklerinden hem de bağlantılarından çok memnun kaldım. uygulama yükleyebilme özelliği sayesinde istediğim uygulamayı kolaylıkla indirebiliyorum. genel anlamda ilgimi çeken bir televizyon olduğu için iyi ki sipariş etmiştim dedim ve tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.11.2021
    görüntü kalitesi ve malzeme kalitesi çok iyi

    Olumlu yönleri: serisinin en iyilerinden Olumsuz yönleri: soundbar eklentisi düşük bir ücretle pakete dahil olabilirdi

  • Teknosa aracılığıyla, 28.10.2021
    Görüntü kalitesi çok iyi

    İçinden 2 kumanda mi çıkıyor yoksa 1 tane mi birde keşke bir promosyonla soundbarı da beraber verselerdi

  • Media Markt aracılığıyla, 28.10.2021
    Görüntü kalitesi çok iyi

    İçinden 2 kumanda mi çıkıyor yoksa 1 tane mi birde keşke bir promosyonla soundbarı da beraber verselerdi

    Avantajlar : Gerçekçi renkler, Parlak ekran, Dayanıklı

    Ürünü öneriyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.10.2021
    q95t

    Olumlu yönleri: Hangi ithalatçı firma garantisinde? Extra garanti içinde neler var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) tv

    Olumlu yönleri: Muhteşem 120hz gerçek görünüm bayıldım artık reklamları bile izler oldum renk cümbüşü mükemmel herkese tavsiye ederim Olumsuz yönleri: Olumsuz yanını bulamadım 55yasinda teknoloji hastasıyım beni doyurdu

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 12.08.2021

    Bende yeni aldım Muhteşem bir tv alac arkadaşlar tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.08.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Güzel ve Kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürünü uzun süren araştırmalar sonucunda aldım. Gerek görüntü kalitesi, ses sistemi her şeyi çok kaliteli. Televizyon izlemekten keyif alıyorsunuz. Çok fazla düşünmeyin. Bütçeniz.de yer açabilirseniz direk alın. Olumsuz yönleri: Tek bir olumsuz gördüğüm durum var ancak bu da ürünü satın almamak için sebep midir? Bence değil. Ürün size akıllı hizmet sunmak için bağlantı yaptığınız diğer ekipmanları da kontrol ederek açıyor. Örneğin xbox, harici ses sistemi gibi diğer elektronik aletlerim televizyonu açtığımda, onlar da açılıyor. Ya da tam tersi. Haberleri izlemek istediğimde gereksizce açık olmasını istemediğim için xbox.ı kapadığımda tv de kapanıyor. Bunun opsiyonel olmasını daha çok tercih ederdim. Onun haricinde olumsuz gördüğüm bir durum yok.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 29.07.2021

    Q80t kuzenime aldım kendimede q95t aldım aradaki farkları merak ettim q95t benim şuana kadar gördüğüm en inanılmaz qled teknolojisine ve 16x led teknolojisiyle görüntüler harika şiddetle tavsiye ediyorum 4k 120 hz ps5 keyfide çok başka 800t samsung qled uyumlu sinema sistemiyle kendimi sinemada hissettim şiddetle öneriyorum iyi seyirler

  • Teknosa aracılığıyla, 19.07.2021
    Muhteşem

    Tv yi alana kadar bu kadar para verilir mi 65 inç büyük mü olur gibi düşüncelerim vardı. Duvara montaj yaptırdım. Tahminimden çok güzel bir tv. PlayStation 5 ile görüntü çok güzel. Akıllı tvlere göre çok hızlı. Siyahlar gerçekten siyah. Bütçesi uygun olan alsın. İmkanı ve yeri olan 75 alsın. Ne kadar büyük o kadar güzel oluyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 28.06.2021
    Oyun Modu Kötü

    Oyun modu genel olarak kötü local dimming düzgün çalışmıyor bu tv yi oyun için almıştım fakat oyun için alınmaz inşallah sorunu çözerler. Tv çıkalı baya oldu hala doğru düzgün bir update yok.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.06.2021
    Oyun Modu Kötü

    Oyun modu genel olarak kötü local dimming düzgün çalışmıyor bu tv yi oyun için almıştım fakat oyun için alınmaz inşallah sorunu çözerler. Tv çıkalı baya oldu hala doğru düzgün bir update yok.

    Avantajlar : Parlak ekran, Dayanıklı

    Dezavantajlar : Beklentileri karşılamıyor

  • Media Markt aracılığıyla, 24.06.2021



    Avantajlar :

    Dezavantajlar :

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 20.06.2021

    Ürünü Vatan Üsküdar mağazasından aldım. Murat Osman Bey'e çok teşekkür ediyorum.Her gittiğimde benimle ilgilendi, ürün konusunda beni ikna etti. İyi ki ikna etmiş. TV'nin görüntü ve ses kalitesi harika. Oyun modunda 120hz desteği var. Bilgisayarlarımı da buna bağladım. Herşey tek bir yerde harika oldu. Herkese bu ürünü tavsiye ediyorum. Ben çok memnun kaldım.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 14.06.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Ürün çok iyi. Görüntüler muazzam. Oled ile arasında kalmıştım. Ama tercihimi Qled’den yana kullandım. Oled siyahlarını alabiliyorsunuz. Samsung’un görüntü kalitesi bir başka. Tavsiye ederim. Vatan Optimum mağazasındaki arkadaşlara teşekkür ederim, çok yardımcı oldular.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 06.06.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Ben bir Samsung televizyon satıaldım . Beni bilgilendiren Ümit ve Ali beye teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    pahalı

    Olumsuz yönleri: Renkleri ve çözünürlüğü göz bozabilir. Akıcılık hiç yok. Kurulum ve servis çok uzu süre sonra geldiler ve kabaydılar. Ses sitemi için de olumsuz, ve görüntü arada titreme yapıyor. Aldığım en kötü teknolojik ürün diyebilirim. Alırken fazla düşünmenizi tavsiye ederim. Çünkü gerçekten çok pahalı bir televizyon. Bu parayı da hiç haketmiyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung 65Q95T 65" 163 Ekran 4K UHD QLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung 65Q95T 65" 163 Ekran 4K UHD QLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat