Samsung QE-75Q70T 75" 4K Ultra HD Smart QLED TV Yorumları

Samsung QE-75Q70T 75" 4K Ultra HD Smart QLED TV yorum ve tavsiyeleri

(128 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Eksi çerçeveyi göndermediler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gözünüz kapalı alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Tv oldukça iyi ,tavsiyedir

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Tavsiye edilir güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Bence harika bir televizyon. Bu fiyata, bekledigimden daha guzel cikti. Ozellikle kumandasi cok keyifli. Gecisleri hizli fln, gayet guzel bir TV. Oneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İyiki almışım hem ürün hem mağaza yetkilisine teşekkürler .

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Daha önce de takip ettiğim bir üründü tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kalitesi piyasada ki birçok televizyona göre gerçekten çok iyi aldığımda 9 bindi ona göre yorum yapıyorum. Akıllı tv si çok hızlı sizi pişman etmez aya yüzü çok basit. İçerisinde bulundurduğu uygulamalar da başarılı. Ben çok memnun kaldım imkanı olan herkesin almasını isterim.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.03.2022
    Tavsiye etmiyorum pişmanım

    ürünü alalım 6 ay kadar oldu qlet miş oledin yanından bile geçemez hata etmişiz. Kumanda tam bir eziyet sadece ilk 10 kanalı izleyebiliyoruz kumada ile gerisine ulaşmak zor. Görüntü kalitesinden bir şey beklemeyin a101 de satılan merdiven altı tv ler ile aynı kısaca bu ürünü bu kadar para verilmez illada iyi tv istiyorum diyorsanız 3 kuruş daha verin oled alın. bundan 8 yıl önce aldığım tv bile bundan daha iyi gösteriyor haraketli sahnelerde sürekli kayma oluyor kısaca ben pişman oldum samsunga sesleniyorum müşteri memnuniyetini önemsiyorsanız mümkünse bunu benden alın yerine adam gibi tv verin birde benim için önemli değil ama ses seviyesi çok az

    Ürünü önermiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika..

  • Media Markt aracılığıyla, 06.03.2022
    İyi hoş da yıl 2022

    Samsung 50QN90A neoqled TV satın aldım. Bixby sesli asistanı Türkçe'yi desteklemiyor. Ben 2022 yılında böyle bir sorunu anlamıyorum. Youtube.com'dan istediğim videoyu izlemek için, bir kanalı izlerken mikrofona basılı tutarak açamıyorum. Youtube.com uygulamasına gireceksin, ara kısmına geleceksin, oradan arama işaretine tıkladıktan sonra kırmızı mikrofon ekranda görününce o zaman kumandadan mikrofona basarak konuşacaksın. Yapmayın Allah aşkına. Tv kumandasını resetleyerek bir çok sorunumu kendim çözdüm, mobil destek hattına mesaj attım, talebim alındı ancak dönen olmadı.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.02.2022
    Tam bir hayal kırıklığı

    Samsung QE65Q70TATXTK daha alalı bir sene olmadı. TV'den Youtube.com açtım balkonda çamaşır toplamaya çıktım içeri bir girdim ekranın tam ortasından yukarıdan aşağı ve sağdan sola çizgiler vardı. Görüntü vardı arıza kaydı oluşturdum ve dışarıda küçük bir işim vardı TV'yi açık koydum belki düzelir diye geldiğimde ekran simsiyah olmuş sanki içeriden parçalara ayrılmış gibiydi elimle dokundum ekran sıcaktı hemen korkuyla kapattım ama dışarıda tek bir çizik dahi yok. Hemen küçük bir araştırma yaptım TV'nin içindeki ayı vidalar ekrana baskı yaptığında ya da TV ısındığında da içeriden ekran kırılabiliyormuş. 11 milyara daha bir sene olmadan aldığım TV gitti. Bugün servis geldi ekranı kırmışsınız dedi ve 8270 TL ücreti var dedi+ 100 TL servis ücreti istedi. Paneli değişecekmiş. Hayaletler'mi kırdı ekranı yetişkin insanlarız evde hamile halimle futbol maçı yapmıyorum. Samsung garantisi devam eden ve dışarıda tek bir çizik dahi olmayan TV yi almadan gitti garantiye girmiyor diye. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Benim eşim pazarcı akşama kadar sizin gibi dolandırıcılara çalışmıyor. Parayı sokaktan toplamıyoruz. Samsung'un Kore bayisine bile mail attım umarım vicdanlı biri dönüş yapar.

    Ürünü önermiyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    görüntü kalitesi gayet diğer class taki tvlere göre güzel. özellik bakımında da. sadece sonra dan öğrendim. tizen veya başka tv programları da dizibox yada benzeri internet sitelerinde film ve dizileri seyredemiyormuşuk. Sadece android tabanlı işletim sistemleri olan tvlerde seyredebiliniyormuş bunu tv box gibi cihazlar almak gerekiyor. ve yeni program yükleyemiyordum. bunun için servisi aradım. telefonda tarif edilebilecek tv ayarını servis gelmek zorunda bıraktılar bu sebeple 150 tl para alıyorlar.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.02.2022
    Görüntü kalitesi müthiş

    Ürünü daha yeni kullanmaya başladık ama görüntü kalitesini çok beğendim. Özellikle siyah renk çok iyi gözüküyor. Oledle yarışır. Kumandası çok şık ve kullanımı çok pratik. Eski samsung kumandalarina göre yön tuşlarıyla ilerlemek, klavyede yazı yazmak çok daha hızlı. Ses için dolby yok ama ses kalitesine kötü denemez. Kısacası almak isteyene öneririm.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.02.2022
    Görüntü kalitesi müthiş

    Ürünü daha yeni kullanmaya başladık ama görüntü kalitesini çok beğendim. Özellikle siyah renk çok iyi gözüküyor. Oledle yarışır. Kumandası çok şık ve kullanımı çok pratik. Eski samsung kumandalarina göre yön tuşlarıyla ilerlemek, klavyede yazı yazmak çok daha hızlı. Ses için dolby yok ama ses kalitesine kötü denemez. Kısacası almak isteyene öneririm.

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika özellikleri var, henüz bilmediğimiz özellikleride vardır eminim. Ses ve görüntü kalitesi mükemmel. Tavsiye ederim ama ürün 4/5 ayda 2 katı fiyata çıkmış. 😞

  • Media Markt aracılığıyla, 27.01.2022
    Fena değil.

    Birkaç ay önce 55Q70T aldım. Görüntü kalitesi iyi TV hızlı tepki veriyor. Siyahlar konusunda da fena değil. Olumsuz tarafları ise: Problem 1 Tizen işletim sisteminde her türlü programı bulamıyorsunuz. Bu sizi android tv lerin daha iyi olduğunu düşünmeye itiyor. Problem 2 MKV ve DTS gibi internetten indirilen filmlerin çoğunluğunu oluşturan kodeklerde sıkıntı yaşanıyor. Her indirdiğim 10 filmden 5 inde ''Desteklenmeyen ses veya görüntü'' hatası alıyorum. Buda beni TV karşısında kaliteli film izlemekten alıkoyuyor. Problem 3 bundan 11 sene önce (2011) aldığım LG 47LM615S televizyonumdaki 3 boyut, Akıllı ekran ışığı (ki bence çok önemli) gibi özelliklerin maalesef hiç birisi yok. Aradan geçen 15 senede ekrana verilen renk ilerlemiş ama teknoloji gerilemiş düşüncesine sevk ediyor. Problem 4 gereksiz pahalı veya fiyat/performans ile alakası yok. Böyle bir içerik ve kodek yoksunu televizyon için ödediğim onca paraya üzülüyorum.

    Ürünü önermiyorum

  • Teknosa aracılığıyla, 23.01.2022
    İYİ AMA..

    televizyonu yeni aldım ve birkaç gündür kullanıyorum.öncelikle servis olaylarına değinmek istiyorum.sadece samsung değil,bu ülkede tüm elektronik servislerde gamsızlık ve nitelikli personel eksikliği var.ürünü aldığının keyfini yaşayamıyorsun bile.ya ürün yanlış gelir ve geri gider,tekrar beklersin,yada vakitleri çok kısıtlıdır çok yoğun!lardır.acele acele takıp takıştırıp kendilerini arabaya atarlar.telefon gelir ve 15 dakika telefon konuşması dinlersin..soru sorduğunda problem çıkmasın diye kaçamak cevap verirler.kurulumu kendileri yapar ve anlatıyormuş gibi davranırlar ve arkasından kendin yine internetten özelliklerini keşfetmeye çalışırsın.ez cümle neo Qled 90 55'' aldım.genel manada iyi ancak ses kalitesi konusunda beklediğimin altında, tabi türkiyedeki yayınlarda sorun ve özellikle digitürk yayınları sağır duymaz yakıştırır oluyor insan..varmış gibi yayınlanan bazı özellikler yok mesela dolpy atmos gibi..görüntü yaın ve kanal iyi ise çok iyi.ama manuel renk ve görüntü ayarı yapamıyorsun.dinamik ayar renkleri çok batıyor ama doğal seçenek daha mantıklı.ürünün yanında kullanım klavuzu yok mesela ve aldığınız ürün bayide güney kore imalatı ve oradan direkt geliyor deniyor ama bize gelen ürün kutu üzerinde origin china yazıyor...sonuç olarak,pahalı bir ortamda gücünüz varsa,eviniz müsaitse 65'' ve neo 800 veya 900 serisi alın derim.ama QN90 da samsung genel içerisinde en faydalı modellerden.tercih anlamında pişman değilim iyi ama eksik yönleri de var elbette.ayrıca ürün ağır olduğu için klasik aparatlı sehpa kullanmayın,ürün eğik duruyor...

  • Media Markt aracılığıyla, 23.01.2022
    İYİ AMA..

    televizyonu yeni aldım ve birkaç gündür kullanıyorum.öncelikle servis olaylarına değinmek istiyorum.sadece samsung değil,bu ülkede tüm elektronik servislerde gamsızlık ve nitelikli personel eksikliği var.ürünü aldığının keyfini yaşayamıyorsun bile.ya ürün yanlış gelir ve geri gider,tekrar beklersin,yada vakitleri çok kısıtlıdır çok yoğun!lardır.acele acele takıp takıştırıp kendilerini arabaya atarlar.telefon gelir ve 15 dakika telefon konuşması dinlersin..soru sorduğunda problem çıkmasın diye kaçamak cevap verirler.kurulumu kendileri yapar ve anlatıyormuş gibi davranırlar ve arkasından kendin yine internetten özelliklerini keşfetmeye çalışırsın.ez cümle neo Qled 90 55'' aldım.genel manada iyi ancak ses kalitesi konusunda beklediğimin altında, tabi türkiyedeki yayınlarda sorun ve özellikle digitürk yayınları sağır duymaz yakıştırır oluyor insan..varmış gibi yayınlanan bazı özellikler yok mesela dolpy atmos gibi..görüntü yaın ve kanal iyi ise çok iyi.ama manuel renk ve görüntü ayarı yapamıyorsun.dinamik ayar renkleri çok batıyor ama doğal seçenek daha mantıklı.ürünün yanında kullanım klavuzu yok mesela ve aldığınız ürün bayide güney kore imalatı ve oradan direkt geliyor deniyor ama bize gelen ürün kutu üzerinde origin china yazıyor...sonuç olarak,pahalı bir ortamda gücünüz varsa,eviniz müsaitse 65'' ve neo 800 veya 900 serisi alın derim.ama QN90 da samsung genel içerisinde en faydalı modellerden.tercih anlamında pişman değilim iyi ama eksik yönleri de var elbette.ayrıca ürün ağır olduğu için klasik aparatlı sehpa kullanmayın,ürün eğik duruyor...

    Ürünü öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    sorunsuz teslim aldım firma aradı teyit etti problem olup olmadığını sordu teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Samsung QE-75Q70T 75" 4K Ultra HD Smart QLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Samsung QE-75Q70T 75" 4K Ultra HD Smart QLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat