Vestel 40U9400 LED TV Yorumları

Vestel 40U9400 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.04.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: kanal geçişleri yavaş menülerde gezinme biraz zahmetli. kumandasının arkası klavyeli olsa güzel olurdu

  • Trendyol aracılığıyla, 20.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Arkadaşlar firma çok ilgili, sorularımın hepsini cevapladı. Geriye dönüş konusunda çok hızlı ve güvenilirler. CİHAZA GELİNCE BAŞARILI TEREDDÜTSÜZ ALABİLİRSİNİZ SERVİS DE ÇOK İLGİLİ kısacası ilgi ve alakaları için hepsine teşekkür ediyorum 🙏 Tavsiye ediyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 30.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 17.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teşekküler

  • Trendyol aracılığıyla, 21.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel tv keşke Vestel servisi 43 inç altına ücret almasa..)

  • Trendyol aracılığıyla, 15.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ses görüntü kalitesi çok iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) vestel eski vestel

    Olumsuz yönleri: alalı 20 gün oldu kendi kendine kanallar yer değiştiriyor 1 tuşluyorsunuz bi bakıyorsunuz 29 .kanala gitmiş fabrika yarlarına döndürüp yeniden kurayım dedim onu bile aktif hale getirip yeniden kurulum yapmadı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Samsung panel.

    Olumlu yönleri: Araştırdım ürünün paneli ''SAMSUNG LSC400FN05''. Bilgisayar veya ps5 bağlayacaksanız kesin alın. 2 Metreye kadar yeterli bir tv. Olumsuz yönleri: Horoz Lojistik...

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Tavsiye ederim güzel ürün kargo çabuk geliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.12.2020
    ürün gayet iyi

    Olumlu yönleri: Ürün güzel hızlı kargolama 70 tl kurulum ücreti aldılar eğer yeriniz varsa 43 inç öneririm

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: İncecik çok şık ve güzel bir televizyon. Yeni işe girdim şehir dışında. Annemler giderken bana bu televizyondan aldılar. Evimde çok güzel durdu hem de bana en büyük arkadaş oldu. Smart tv özelliği var. Netflix, youtube her türlü bağlantısı mevcut. Wİ-fi bağlantısı kolay ve sıkıntısız bir şekilde hemen yapılıyor. Kanallardan netflix ve youtube'a geçmesi çok kısa sürüyor. Donma kasma yapmıyor. Kanallar arası geçiş hızı iyi. Görüntü kalitesi ultra hd kalitede. Çok net ve renkleri çok canlı bir televizyon. Dahili uydu alıcısı mevcut. Hemen gelir gelmez açıp direk izleyebiliyoruz. Kurulumla uydu alıcısıyla uğraşmıyoruz gerçekten bence bu büyük bir avantaj. Kanallar sorunsuz çekiyor. Gayet şık ve havalı duruyor. Ses kalitesi çok iyi. Gayet yüksek çıkıyor sesleri. Severek kullanıyorum ben.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Öğrenciyken ev almıştık. O evime eşyalarımı alırken vestel'in televizyonunu aldım. Çok pahalı bir televizyon değil bence. Sıfır ürünlerle döşemek istedim yeni evimi. Hiç pişmanda olmadım. Netflix ve internet bağlantısı sorunsuz çalışıyor. Görüntü kalitesi çok iyi. Ben çok memnunum televizyonumdan. Adeta arkadaş oldu bana. Yatak odamada bir tane alacağım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Tam bir fiyat performans televizyonu diyebilirim. Fiyatına göre oldukça başarılıdır. Ekran kalitesini ben çok başarılı buluyorum. Kullananların oldukça fazla güzel tavsiyeleri bulunmaktadır. Kullandığımdan beri herhangi bir problemle karşılaşmadım. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 20.11.2020
    Evet

    kaliteli indirimliydi

  • Trendyol aracılığıyla, 19.11.2020

    Ben ömrümde böyle hızlı kargo görmedim siparişim ve teslim saati arası 18 saat. TV yi de çok beğendim

  • Trendyol aracılığıyla, 08.11.2020

    Tam bir fiyat performans kaliteli

  • Trendyol aracılığıyla, 02.11.2020

    Görüntü, ses kalitesi çok iyi!

  • Trendyol aracılığıyla, 01.11.2020

    Ürün fiyatına göre güzel. İnternet netflix vs bağlantısı hızlı normal kanal yayınlarında görüntü tunuk geldi LG ye nazaran belki yayınla alakalı Netflix te güzel renkler. Hafif. Kurulumu kolay. Alma nedenim pandemi nedeniyle kuruluma kimseyi eve almamaktı.beni üzmedi tavsiye ederim. Ayrıca kargo hızlı ve alakalıydı. Teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.10.2020
    "Mükemmel Eksiksiz"

    Olumlu yönleri: Dolby Vision destekli bir ekran, Dolby Atmos destekli Anker sound bar takınca Netflix’e ek olarak Atmos destedği sağlıyoru ARC hdmi bağlantısı saysesinde, ekranda hiç gecikme yok, telefon kamerası ile baktığınızda kırpışma flicker yok, Linux milli yazım tabanlı sürekli yeni güncelleme alıyor, ülkemin üretimi diğer pahallıya gitmeye gerek yok. Evdeki 8 yıllık 50 Panasonik 3D plazma biraz daha eskidiğinde 65 Vestel almayı düşünüyorum. Olumsuz yönleri: Olumsuz bir yönü yok, detaylı ayarları sayesinde eksiklikleri giderilmiş.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.10.2020

    Uygun fiyatlı bir 4k tv. İş görür

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 40U9400 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 40U9400 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat