CVS DN 4521 Beyaz Blender Yorumları

CVS DN 4521 Beyaz Blender yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.11.2021
    Blendır

    Olumlu yönleri: harika

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Çok uyguna aldık kullanması pratik tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    klötü

    Olumsuz yönleri: selamlar herkese geçen hafta itibarı ike keşke yapmasaydım dediğim bir alışveriş daha gerçekleştirdim.Gitti gidiyor kanalıyla satın aldığım CVS DN 4521 isimli bu blender inanılmaz kötü.Başlığı asla dönmüyor.Bunun yanında bıçak keskinliği ve yapısı da bir hayli gıcık.Asla aşmayın paranıza yazık.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: kullanışlı

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2021
    ürünü teslim almadım

    ürünü teslim almadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.12.2020
    "Kullanışlı"

    Olumlu yönleri: Fiyatına göre çok kullanışlı blenderım bozulmuştu. Çorbaları da shake ile öğüttüm. Buzluğa attığım meyveleri de çok güzel ufalıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Bu ürünle arkadaşım sayesinde tanıdım fakat yararından çok zararını gördüm diyebilirim bir ay kullanımdan sonra bozukluk oluştu çırpmada kesmede tutukluk yapmaya başladı sorunsuz gibi gözüküyordu sonradan tek tek sorunları çıktı hiç memnun kalmadım bu ürünle efsanevi markaların sorunsuz ürünlerine sahip olabilirsiniz ve bende öyle yaptım ve şu an kendi kullandığım üründen çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.08.2020
    "İYİ"

    Olumlu yönleri: ergonomik yapısı ile yer kaplamıyor ve tek tuşla rahatlıkla çalıştırabiliyorum, buz kırma foksiyonuda olduğu için yazın soğuk içecekler hazırlamak kolay oluyor bir senedir kullanıyorum ve performansından memnunum ve tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.07.2020
    "Fiyat performans ve beklenti anlamında başarılı"

    Olumlu yönleri: ürün bence kullanışlı ve pratik. fiyatına göre ihtiyacı karşılıyor. ancak açıklama da belirtilen 180 ml kap ürün ,le birlikte gelmiyor buna dikkat edin. birde açıklamalarda sanki 2 bıçak varmış gibi açıklansada aslında tek bıçak var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "MEMNUNUM"

    Olumlu yönleri: çok modern bir blender modeli bence. Buz kırma öğütme fonksiyonları da var tek tuşla çalıştırılıyor karıştırma şisesi falan da var çok beğendim :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2020
    "İş görür"

    Olumlu yönleri: Ürün iş görüyor fakat motoru çabuk ısınıyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.04.2020

    Olumlu yönleri: Tam zamanında gecikmesiz teslimat fiyatına göre yüksek performans. Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
CVS DN 4521 Beyaz Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. CVS DN 4521 Beyaz Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat