Fakir Thorplex Plus Mutfak Robotu Yorumları

Fakir Thorplex Plus Mutfak Robotu yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 07.11.2021

    Büyük kolaylık.Aynı özelliklere sahip başka bir ürün 3-4 katı fiyata

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel hamur yoğuruyor. Karıştırması da iyi. İyi ki almışım diyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün ayni gün kargoya verildi sadece çırpma aparatini kullandım gayet başarılı.Diger parçaları da iyi görünüyor tavsiye ederim.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 09.05.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Ürün super çok kullanışlı herkese tavsiye ederim. Geldiği gün hamuru yaptık hanım çok befendi abartılı bir ses yok. Dediğim gibi kesinlikle alına bilecek bir Ürün. Fakat benim urunumun kutu içeriğinde kullanma kılavuzu çıkmadı vatan bilgisayara bildirdim sonucu bekliyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 31.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Çok teşekkür ederim tredyol ürün istediğim gibi geldi ayrıcı satıcı firmayada teşekkür ederim istediğim ürün düzgün geldi ve çok beğendik her ev için tavsiye ederim umarım kıymayıda güzel çeker

  • Trendyol aracılığıyla, 20.12.2020
    (Ürünü satın aldı)

    satıcı firma ürünü eksiksiz ve zamanında yolladı. Ürünün kendisine gelince karıştırma, yoğurma ve kıyma aparatlarını makineye atılmaması gerektiğini söylediklerinden dolayı bende suda kaynatarak temizleme yöntemini denedim. (Malum bebek biberonlarını bile şekilde senelerce yıkadım) Sonuçta kıyma aparatının yağlı olması beni bu yönteme sevk etti. Sonuç, kararan aparatlar. Bulaşık makinesine attığım cam kase malesef çatladı. Bende tam bir hayal kırıklığı. Fakir gibi bir markanın aparatlarının suya dayanıklı yapılmaması benim bu firmaya karşı bütün sempatimi ve güvenimi sarstı. Alacakların bu tarz sorunlarla karşılaşacaklarını hatırlatmak onlarında bu kadar para vererek hayal kırıklığına uğramalarını istemem.

  • Trendyol aracılığıyla, 05.12.2020

    Ürün eksiksiz ve problemsiz elime ulaştı teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Thorplex Plus Mutfak Robotu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Thorplex Plus Mutfak Robotu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat