Deerma CM800 Anti Alerjik Mite 22 V Kablolu Elekrikli El Süpürgesi Beyaz Yorumları

Deerma CM800 Anti Alerjik Mite 22 V Kablolu Elekrikli El Süpürgesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 13.01.2022
    Daha iyi beklerdim

    Ürün ince tozları çekmek için tasarlanmış. Normal bir süpürge gibi büyük tane/çekmiyor. O yüzden önce süpürüp sonra bununla geçiyorum. Çabuk ısınıp korumaya geçiyor. Çift kişilik yatak ve 2 yorgan anca aralıksız süpürüyorsunuz. Sonra soğuması için 15dk-20dk bekletiyor. Bu olumsuz yanlarının dışında diğer özellikleri anlatıldığı gibi. Ucuza da aldım iş görüyor, memnunum.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.12.2021
    Ev akarlarını büyük ölçüde azaltıyor.

    Henüz 1 kez denedim. Sürekli kullanımda nasıl bir deneyim yaşarız bilemiyorum ancak. Dysonla temizlenen yataktan bile toz ve mite çıkarabilirsiniz başarılı buldum. Bebekli evlerde özellikle ev akarı alerjisi olan ya da alerjik bünyeli insanlar için toz alerjisi olmasa bile önlem amaçlı kullanılmasını tavsiye ederim. Kanepe, koltuk, yatak, yorgan, yastık, battaniye gibi alanlarda kullanılıyor. Satıcısı amazzon olduğu için güvenle aldık.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.12.2021
    Başarılı

    Sadece 1,5 senelik olan yatağımdan kahverengimsi kirler çıkardı. Çıkan şey toz ya da hav da değildi... Özellikle alerjik kişiler için 1-2 ayda bir yatakları bununla temizlemekte yarar var.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.11.2021
    Alerjik bünyeler için faydalı

    Gözle görülemeyen ince tozları ve tüyleri gayet iyi alıyor. 1 puanı kırma nedenim çok fazla gürültülü çalışması ve filtresini temizlemenin pek de pratik olmaması.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.11.2021
    Tavsiye ederim

    Bence başarılı bir ürün. Yeni yıkanan nevresimden çıkan tozlara inanamadım. Boyutu biraz büyük ancak vadettiğini gerçekleştiriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 16.11.2021
    Tozları çok iyi çekiyor

    Sistemde bir problem olmasına rağmen geç de olsa aynı gün teslimatı yetiştirdiğiniz için teşekkürler. Ürünün paketlemesi gayet iyiydi, zaten bu konuda amazzon siparişlerimde hiç sıkıntı yaşamadım. Ürüne gelecek olursak yastık yorgan yatak battaniye koltuk üzerinde filtreyi temizleye temizleye denedim. O kadar çok ince toz çıktı ki inanamadım. Süpürme sonrası akar öldürücü sprey ile destekledim. Umarım akar alerjime iyi gelir.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.04.2021
    Güzel bir ürün

    Çok beğendim

  • Amazzon aracılığıyla, 25.09.2020
    işe yarıyor

    biraz gürültülü bir ürün ama işe yarıyor. yorgan yastık gibi şeylerin içlerindeki çok ince tozları alıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2020
    FISS

    Kötü plastik kokusu var. Çok gürültülü çalışıyor. 50derece ısıtmıyor. UV az devreye giriyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Deerma CM800 Anti Alerjik Mite 22 V Kablolu Elekrikli El Süpürgesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Deerma CM800 Anti Alerjik Mite 22 V Kablolu Elekrikli El Süpürgesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat