Roidmi S2 28.8 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz Yorumları

Roidmi S2 28.8 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(64 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: "Evi süpürürken çok hafif olduğu için rahatlıkla dip köşe temizlik yapabiliyorum. Bir buçuk kilogram ağırlığında olması benim çok işime geldi. Bununla birlikte merdivenlerden alt kata indirirken zorlanmıyorum. Bir de uzun başlığını çıkardığımda dar alanları temizleyebiliyorum. Eşim hafta sonları süpürgeyi garajı indirip arabayı süpürge ile süpürüyor. Gerçekten çok kullanışlı ve her ihtiyaca cevap veren fonksiyonel özellikleri var. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: "Teknolojinin ev aletleri ile birleşmesi çok hoşuma gidiyor. Süpürgenin uygulaması ile birlikte ne kadar süredir çalıştığını, şarj durumunu vesaire kontrol edebiliyorsunuz. Aynı zamanda çok az ses çıkaran bir motor özelliği de var. Bu sayede kullanırken sessizliği elde edebiliyorsunuz. Tasarım olarak bahsetmem gerekirse mükemmel bir görünüme sahip. Renk olarak da alışılmışın dışında, almayı düşünenlere tavsiye ederim. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: "Dikey süpürgelerin bence en büyük problemlerinden bir tanesi çok fazla süpürmüyor olmaları. Arkadaşımda farklı bir şey vardı birkaç defa denedim evi süpürürken sanki üflüyor da içine çekiyormuş gibi. Ancak bu süpürge çok iyi bir vakum gücüne sahip. Keyifli teknolojileri var. Motor koruma filtresi sayesinde uzun süre kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda da çok şık. Bence estetik olarak oldukça göz dolduruyor. Beyaz süpürge çok fazla karşılaştığımız bir şey değil. İnternette görür görmez heyecanlanıp almıştım parasını hak ediyor. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Rahatlık

    Olumlu yönleri: Güçlü ve rahat, hafif tavsiye ederim..

  • Trendyol aracılığıyla, 18.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünle, fiyat arasında performans uyumu bulunmamakta. Aydınlatma özelliği güzel ancak halısız ortam da dahil en yüksek devirde daha iyi bir sonuç alabiliyorsunuz. Tabi bu koşullarda sadece 1 odayı net süpürebiliyorum. Memnun kalamadım, ihtiyacımı karşılamadı.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel fakat 2. Kademede çalışırken aşırı tiz bir ses geliyor. 3. Kademe de çalıştırdığımda ise koku geliyor. Umarım bir çözüme kavuşur..

  • Trendyol aracılığıyla, 10.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Biraz deneyeyim dedim yorum yapmadan önce. Şimdiye kadar kullandığım dünyanın en iyi süpürgesi. Daha önce Arçelik toz torbasız süpürge kullanıyordum saçları çekemiyordu. Daha önce süpürge yapmadığımı çıkan tozların boyutundan anladım daha önce süpürdüğüm evden neler çıkardı. Işıklı olması çok iyiydi hatta bilerek ışığı da açmıyorum evde süpürge yaparken tozu direkt gösteriyor. 3 modu var en düşük modu bile çok yeterli halıların üzerinde orta modu kullandım çok iyi çekti. Şarjı bütün evi süpürmeme yetiyor. Evi her süpürmemden sonraki çıkan tozlara bir tek bu kadar sevinen ben olamam sanırım :)

  • Trendyol aracılığıyla, 07.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı ve özenli kutulanmış geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sağlam ve hızlı biçimde elime ulaştı ama süpürgeyi tuttuğum kısımda bulunan motor ve hazne kısmı bana ağır geldi kullanımı zor olacağını düşünerek iade ettim.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yorum güncellemesidir yerdeki karpuz çekirdeğini bile çekemiyor paranızı havalı bir şekilde çöpe atmak istiyorsanız alın

  • Trendyol aracılığıyla, 27.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çekim gücü iyi eli fazla yormuyor şarj süresi üç artı bir ev için yeterli geldi ışık özelliği çok yararlı günlük temizliğe ideal ayda bi iki buyuk süpürge açılsa bile yeter gibi gorunuyor

  • Trendyol aracılığıyla, 26.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    basligindaki led isik kullanisli gorunmeyen tozlari pislikleri gosteriyor bu ozelligini sevdim

  • Trendyol aracılığıyla, 21.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü kullanalı birkaç ay oldu. öncelikle rahatsız eden en önemli etkeni sesi. cidden çok tiz bir ses var. ikincisi ise standı. açıkçası çok minimalist bir tasarım olmuş fakat standını duvara monte edip süpürgenin yüksekliğini ayarlamak çok çok zor. çünkü stand mıknatıs ile süpürgeyi tutuyor, ikisini denk getirip bir de yüksekliği tutturmak emek işi. çekim gücü gayet iyi hiç sorun yaşamadık. üç kademe var, ilk iki kademe yetmediğinde üçüncüsü kesin yeterli oluyor. düğme tepkimeleri çok geç. kapatmaya çalışırken yanlışlıkla kademe arttırabiliyor veya kademe arttırmaya çalışırken yanlışlıkla kapatabiliyorsunuz. haznesi günlük kullanım için yeterli fakat hazneyi boşaltmak doğru tasarlanmamış. haznenin filtresi ile kabını ayırmak için filtreyi çıkarınca bütün topak tozlar filtrede, bütün ağır atıklar haznenin dibinde oluyor. haliyle toz etmeden kirlenmeden hazneyi boşaltmak mümkün değil. aparat ve malzeme kalitesi iyi ama çabuk çiziliyor. bir de parça çıkarma v.b. işlemler için basılacak düğmeler sert. tüm bu durumlar göz önüne alındığında 1800-2000 tl bandında fiyatlandırma olmalı bence.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün bugün ulaştı sağlam bir şekilde. Halı ve sert zeminde çok kolay yürüyor hatta kendi kendine gidecek neredeyse. Çekiş gücü gayet güzel yeterli. Ağır değil, çok hafifte değil sonuçta motor kısmını elinizde taşıyorsunuz. Şarjı çok pratik. Şekli şemali pek bi şık sade. Mop yani ıslak temizleme aparatı çıkmıyor paketten. Toz haznesini boşaltmak için o kısmı tamamen çıkarıp dökmeniz gerekiyor, tek tuşa bastım kapak açıldı döktüm yok. Ama bence sorun değil. Ben şu an için oldukça memnunum, umarım uzun süre sağlam kalır da kullanırım.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü 4 aydır kullanıyoruz. Normal süpürgemiz miele ve ondan da çok memnunduk. Bu el süpürgesini aldığımızdan beri 2 kez çalıştırdık normal süpürgeyi. İlk kademe de bile gayet güzel bir çekim gücü var. 2 katlı evi (160 m2) süpürmeye yetiyor sarjı. Tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim. Tek dez avantajı biraz ağır oluşu.

  • Trendyol aracılığıyla, 06.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    uzun araştırmalarım sonrası aldım ve 1,5 aydır kullanıyorum 80m2 evi hızlıca süpürüp koltukların tozunu bile alıyorum şarjı yetiyor. kullanımı temizlenmesi kolay. ben en sevmediğim ev süpürme işini kolaylaştırdı. priz kablo derdi olmaması hafif olması çok iyi çekiş gücü de yeterli geldi. karanlık ortamda led ışığını açtığı için tozları çok iyi görüyorsunuz. hatta evi karanlıkta süpürmeyi tercih edeceğim o kadar iyi. haznesi çok küçük görünüyor ama hiç doldu uyarısı almadım süpürdükten sonra basitçe hemen temizliyorum yeterli geliyor. tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 30.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kesinlikle kimse almasın 1 ay demeden bozuldu arıza için yetkili servise gönderdik (annemde de aynı model vardı aynı şekilde onun süpürgesi de bozuldu eş zamanlı olarak neredeyse) yetkili servis arızayı gidermiş kargoyu alıcı ödemeli olarak şimdi tarafımıza göndermiş çigligin bu kadarı da pes dedirtiyor kimseye tavsiye etmiyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün başarılı ama haznesi küçük. Birde değişik bir ses çıkarmaya başladı. Bakalım garantşye göndermeyi düşünüyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 23.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çekim gücü günlük temizlik için yeterli en merak ettiğim konu buydu. İşten gelince 100 m2 lik tüm evi bazen 2. Bazen 3. Seviyede süpürdüm şarjı yeterli geldi. Kedi tüylerini kadife koltuklardan 3. Seviyede topladım başlığı da çok uygun bunun için. İşin sonuna doğru biraz kolum ağrısa da benim güçsüzlüğümden olabilir 😁bence çok pratik günlük tozsuz temizlik için yeterli hatta üstüne vileda bile yapılır gayet yarım saatte tüm ev temiz olur. Bir de ürün ulaştıktan sonra hemen firma mesaj atıyor bu ilgi hoşuma gitti. Süpürgenin fırçasının ışıklı olması da güzel koltuk altlarına karanlık yerlere vs gelince kendisi yanıyor. Severek iş yaptırıyor teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 15.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kararsız kalmıştım deli paralar dökmek istemedim cünki ihlas robot ceyizlik süpürge hepsi vardı ama koltuk üstü yatak başlığı elimin altında bir süpürge istedim ark phlps aldı cok kaba halı üstünde gitmiyor du arastırırken bunu gördüm görünüm kibar zarif yorumlara bakarak aldım gercektende iyiki almışım diyorum kendiliginden gidiyor görünümü güzel koltuk altına girince led yanıyor tam benlikmiş cok memnunum teşekkürler roidmi ❤️

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Roidmi S2 28.8 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Roidmi S2 28.8 V Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat