Homend Hurriclean 1230 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

Homend Hurriclean 1230 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(91 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    idare eder..

    ürünü alalı 4-5 ay oldu süpürgenin demir borusu çıkmıştı kendim tamir ettim yapıştırma falan.ürünün çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum.ancak fiyat olarak alınabilir ürün hazneyi sık temizlemelisiniz.ufak tefek bir süpürge.daha fazla para daha fazla kalite..bundan önce philips vardı 3 yıl kullandım bozuldu.buda hemen hemen aynı ömürde gider.

  • HepsiB. aracılığıyla
    kesinlikle tavsiye etmem

    ürünü aldik 1 kez denedik ve kesinlikle halinin üzerinde hareket ettirilemiyor...haliya yapışacak güçte olması basta güzel gibi geliyor ama güç ayarı olmadığı için hali süpürmek imkansız...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) teşhir ürünü

    Olumsuz yönleri: teşhir ürünü yolladığınızı belli etmemek için ürünü temizleseydiniz keşke

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Toz torbasız 800 watt motor gücü toz haznesi ile emiş gücü kuvvetli bir ürün aparatları işe yaroyor ve koltuk altı ve girilmesi zor alanlara rahat girilip temizlenmesini sağlıyor, kullanışlı ve temizlik işlevini yerine getiren kaliteli bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.07.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Fiyat/Ürün performansı harika

    Olumlu yönleri: tek eksiği çekiş hızının sabit olması, artırılıp azaltılamaması. ama çekiş gücü çok iyi...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Bu markayı bilmiyordum aslında ben. Eşim evlendiğimiz de çeyizinde almış bu süpürgeyi. Ama çok iyi çekşiyor. Üç yıllık evliyiz üç yıldır kullanıyoruz ve çekim gücünden falan çok memnunuz. Bence süpürge alacaksanzı eğer kesinlikle bu süpürgeyi tavsiye ederim sizlere. Emin olun çok kaliteli bir süpürghe. Üstelik kalitesine göre fiyatı da gayet uygun.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.05.2020

    fiyatina gore oldukca guzel ve guzlu bir urun.

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2019

    Kullandığımız bir ürün ve 2. aldık sessiz çalışıyor ve çekim gücü bir harika fiyat da çok uygun kesinlikle tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 05.12.2019
    Pratik, çekişi çok güzel, az yer kaplıyor, çöp boşaltmak çok kolay ve parasına göre çok iyi.

    Pratik, çekişi çok güzel, az yer kaplıyor, çöp boşaltmak çok kolay ve parasına göre çok iyi.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.12.2019

    Ürüne puanım kargonun teslimi ile ilgilidir yoksa ürünü eşim denedi ve memnun kaldı

  • Trendyol aracılığıyla, 25.11.2019

    çekim gücü güzel ve uygun bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 17.11.2019

    Sessiz guclu kaliteli yer kaplamiyo on numara bes yildiz...

  • Trendyol aracılığıyla, 15.11.2019

    Süper ötesi hem de fiyatı efsane bir tane almıştım sonra da anneme aldım etrafımdaki herkese tavsiye ettiğim bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 18.08.2019

    İlk kullandığımda çok iyi çekiyordu, sonra ki zamanlarda hiç çekmemeye başladı, garantiye verdik,şimdi çok güzel çekiyor, halıyı kaldırıyor inşallah bir daha bozulmaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Markasına bakmadan fiyatı uygun olduğu için aldım torbası aynı ebatlarda bulunnan marka ürünlerle aynı olduğuğ için torba sıkıntısı yaşaamıyorum motoru kuvvetli güzel temizliyor 2 güne elime ulaştı harika ve güvenilir adres

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2019
    "Homend Hurriclean 1230 Multi Cyclone Süpürge"

    Olumlu yönleri: evet ürün çok güzel ama çabuk doluyor devamlı temizlemek gerekiyor yoksa çok sessiz ve sağlam tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2019
    Beş Yıldız

    Yorumları okuyunca biraz tereddüt ettim açıkçası, ancak onyargili biri değilimdir. Kendim tecrübe etmek isterim. Ürün çok şık, benden tam puan. Bir arkadaşımın kardeşi kullanıyormuş başka bir modelini yıllardır çok memnun. Kendi deneyimim ise 5 yıldız. Çekiş gücü azaldı diyen arkadaşlara söyleyeceğim şey ise, bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur. Her kullanımdan sonra içini temizlerlerse hiç sorun olmaz. Bende 17 yıldır ihlasin temizlik robotu olan süpürgesi var ve tık demedi bakımını yaparım gözüm gibi bakarım, 17 yıldır emektarim bu süpürgeyi ise günlük için aldım adını hamarat koydum. Bakalım bu bize ne kadar yıl emek verecek göreceğim. Bu arada çekiş gücüne, hayran kaldım. Yorumlardan 2 si sanki şimdiye kadar hiç supurmemisim demiş, doğru demiş kısa sürede inanılmaz güzel supuruyor çok seri çok hafif çok küçük ve sesi çok az. En çok eşim sevindi süpürge sesini hiç sevmez ama bundan hiç rahatsız olmadı o uyurken bile açıyorum duymuyor bile. Çok memnun kaldım almayı düşünen herkese tavsiye ederim. Hiç düşünmeden alsınlar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2019
    Süper süpürge

    Süpürgeyi alalı 1 sene oldu çok kullanışlı ve sessiz bende yorumlara bakarak aldım pişman değilim bu fiyata bu performans oldukça iyi tavsiye ederim ????????????.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2019
    çekiş ayarı yok.

    Gerçekten çok şık, yer kaplamayan Ve sağlam bir ürün. Çekiş gücü beklediğimden daha fazla ama çekiş gücünü ayarlayamadınız için halıya ve zemine yapışıp kalıyor ve gerçekten süpürürken baya efor harcamanız gerekiyor. Hele kilim gibi ufak şeyleri süpürmeyi unutun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2018
    Müthiş performans

    Ürünü 2017 Ocak’ta aldım neredeyse iki yıl olacak kesinlikle çekmesi durdu artık çekmiyor diyenlere inanmayın. Bu Kişiler süpürgenin bakımını ve filtre temizliğini yapmıyorlardır. Hem çok sessiz hemde çekiş gücü muhteşem. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Hurriclean 1230 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Hurriclean 1230 800 W A Sınıfı Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat