Homend 1106 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Homend 1106 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Homend markasını Tost makinasından sonra tanıdım ve ütüyü de almaya karar verdim gerçekten çok güzel yapmışlar iyi bir karar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2018
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün çok iyi .on numara 5 yıldız.şiddetle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2014

    Homend markasını daha önce kullanmadığımdan ütüyü tereddüt ederek aldım. İyi ki almışım hem fiyat olarak çok iyi hem özellikleri.. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.01.2014
    Akıllı ütü

    İsim yapmış markalara göre çok ucuz aynı zamanda harika bir ütü. Digital olması önce itici gelmişti nacak sesli uyarı sistemi ile size hata yapma şansı tanımıyor. Çok memnunum. Almak isteyenlere tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2014
    bu fiyata çok güzel

    ürün çok güzel istediğiniz kumaşa göre ayarlayabiliyorsunuz sürekli buhar özelliği ile de kazanlı ütüleri aratmıyor ayrıca hassas kumaşlar için ikinci bir tabanı var çok kolay takılıp çıkartılabiliyor kısacası çok memnun kaldık siteye teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.01.2014
    ütü değil uzay aracı

    çok marka ütüler aldım ama hanıma bir türlü beğendiremedim. bunu beğendi şükür su damlatma olmaması benim için çok önemliydi öyle bişey yok çok şükür. ayarı kolay alışılıyor ama hanımların alışması elektronik cihazlara olan yatkınlığı ile alakalı olacaktır. tabanı kaliteli çabuk ısınıyor buhar kuvvetli daha ne olsun servis garantiside mükemmel. ama kayıt etmeyi unutmayın sistemden böylece garanti belgesine ihtiyacınız kalmayacak.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.04.2013
    MEMNUN KALIRSINIZ

    1105 modelini başka bir mğzdn aldım.(burada yoktu.tek farkı koruyucu tabanı yok) çabuk ısınıyor- buhar gücü (buhar motor sistemi) çok iyi, dijital old.için ayarları pratik değil gibi sanmıştım değil kolay(umarım diji.kont. uzun ömürlüdür)otomatik yatay-dikey kapanma güzel.Malzeme kalitesi iyi görnyr.Muadil özellikli iyi markalara göre fiyatı çok iyi.Şimdilik Küçük ev aletlerinde bu markayı denemeye karar verdim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.08.2012
    Piyasadaki en fonksiyonel ütü

    Ürünü bir erkek olarak çok rahat kullanabildim. pratik ve kolay bir anlatım dili ile yönlendiriliyorsunuz. Ürün özelliklerine göre ekonomik.Üretici firmanın yerli ouşuda etkileyici.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend 1106 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend 1106 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat